Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να τα φτύνει οποιαδήποτε πυρίτιδα στην ""υγρασία"".
Απολύτως κανένας.

Εγω ειμαι αλλης γνωμης....Αλλα και παλι φιλοι θα ειμαστε !!!:)

Για να σταθει η μονοβασικη στην υγρασια....θελει φοτρωμα φιλε !!

Και για όσους γελάνε και με κοροϊδεύουν εμένα τον παντογνωστη ας ρίξουν ένα Direct του Λάμπρου που έχει Α σε υγρασία και τα ξαναλέμε.. Και ας ρίξουν ένα NSi prestige διασποράς που έχει C7 φουλ φορτωμένο και θα δουν τι διαφορα και το σωστό

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να τα φτύνει οποιαδήποτε πυρίτιδα στην ""υγρασία"".
Απολύτως κανένας.
Ολλα είναι θέμα αρμονίας σεταπ με την κάνη του όπλου σου.. στον ιδιογωμοτη είναι ποιο εύκολη δουλειά από ότι είναι σε έναν που ρίχνει εμπορικα

Εγω ειμαι αλλης γνωμης....Αλλα και παλι φιλοι θα ειμαστε !!!:)

Για να σταθει η μονοβασικη στην υγρασια....θελει φοτρωμα φιλε !!
Άλλο υγρασία και άλλο θερμοκρασία.
Αν μια μονοβασική και μια διβασική σου βγάζουν τις ίδιες ταχύτητες στην ίδια θερμοκρασία γιατί να υπερέχει η διβασική ?
Δεν υπάρχει κανένας λόγος Νίκο.
Όποιος μου πει κάτι που να βγάζει νόημα (στο δικό μου μυαλό) θα το πιστέψω.

ps
Μην αρχίσουμε όμως με τις παραμορφώσεις των σκαγιών στην εκπυρσοκρότηση και άλλα τέτοια.

Ολλα είναι θέμα αρμονίας σεταπ με την κάνη του όπλου σου.. στον ιδιογωμοτη είναι ποιο εύκολη δουλειά από ότι είναι σε έναν που ρίχνει εμπορικα
Σε αυτό συμφωνώ απόλυτα ... δεν είναι θέμα πυρίτιδας αλλά στησίματος ...

Και για όσους γελάνε και με κοροϊδεύουν εμένα τον παντογνωστη ας ρίξουν ένα Direct του Λάμπρου που έχει Α σε υγρασία και τα ξαναλέμε.. Και ας ρίξουν ένα NSi prestige διασποράς που έχει C7 φουλ φορτωμένο και θα δουν τι διαφορα και το σωστό
Το direct 32 έχει s4

Μια χαρά αφεντικό! Ας θέλει, δεν είναι τίποτα αυτό.

ΟΚ...Αλλα υπαρχουν αλλες πυριτιδες που αγανταρουν στην υγρασια...χωρις φορτωμα...
Δεν ειναι τυχαιο που τροποποισαν ορισμενες πυριτιδες...

ΥΓ, Τωρα διαβαζω για C7...Μονοβασικη και αυτη...τα ιδια με την Α1 ειναι...Την ιδια αποδοση εχουν !!!

Άλλο υγρασία και άλλο θερμοκρασία.
Αν μια μονοβασική και μια διβασική σου βγάζουν τις ίδιες ταχύτητες στην ίδια θερμοκρασία γιατί να υπερέχει η διβασική ?
Δεν υπάρχει κανένας λόγος Νίκο.
Όποιος μου πει κάτι που να βγάζει νόημα (στο δικό μου μυαλό) θα το πιστέψω.

ps
Μην αρχίσουμε όμως με τις παραμορφώσεις των σκαγιών στην εκπυρσοκρότηση και άλλα τέτοια.

Και ποιος σου ειπε οτι βγαζουν τις ιδιες ταχυτητες στην φουλ υγρασια οι μονοβασικες με τις διβασικες
Βασιλη μου ?? !!
Και παντα εννοω σε νορμαλ σεταπ φιλε !!

Δεν το έχω ρίξει λέω για το 34 που με πούλησε στεγνά κάποτε πέσαν τα σκάγια στα πόδια μου στην κυριολεξία
Όταν πέφτουν τα σκαγια στα ποδάρια σου σημενη ότι το καψουλι δεν έκανε την δουλειά που έπρεπε καμία σχεσει με την πυρητιδα

Και ποιος σου ειπε οτι βγαζουν τις ιδιες ταχυτητες στην φουλ υγρασια οι μονοβασικες με τις διβασικες
Βασιλη μου ?? !!
Και παντα εννοω σε νορμαλ σεταπ φιλε !!
Εγώ στο λέω που δεν έχω κάνει ούτε μια δοκιμή. 🤣 .yel.😍
Αν έχεις κάνει πάω πάσο.
Ακόμα και στην εξωφρενική περίπτωση που βρεις μικροδιαφορές στην ταχ. στομίου, αυτές δεν κάνουν την τρομακτική διαφορά στην απόδοση που λέγεται ότι υπάρχει.

Και σου λέω και πάλι ... ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ και να αλλάζει μόνο η υγρασία.
Τι είναι αυτό που θα κάνει το φυσίγγι με την μονοβασική να βγάλει μικρότερη ταχύτητα στομίου ?
Η υγρασία έξω από την κάνη ?
Δεν βγάζει νόημα στο δικό μου μυαλό.
Αν κάνω λάθος πείτε μου ποιό είναι το λάθος.

Θα μου τελειώσετε τα μηνύματα πάλι.

Όταν πέφτουν τα σκαγια στα ποδάρια σου σημενη ότι το καψουλι δεν έκανε την δουλειά που έπρεπε καμία σχεσει με την πυρητιδα
Aν δεν κάνει το κάψουλι τη δουλειά του το φυσιγγιο δεν ανοίγει καν το έπαθα πρώτη μέρα πέρυσι στο λαγό με speed extra 36 εδώ η A αν δεν είναι φορτωμένη τέρμα κλανει

Οταν τα σκαγια πεφτουν στα ποδια μας....Το μονο που δουλεψε ειναι το καψουλι...
Απλα για πολλους και διαφορετικους λογους,,,το φυσιγγιο δεν ειχε πυριτιδα μεσα...ή ειχε πολυ λιγοτερη
απο αυτη που επρεπε...
Ουτε δυναμη να βγαλει το βυσμα απο την καννη δεν εχει...η εαν το βγαλει...και αυτο στα ποδαρια σου
θα πεσει !!!

Εγώ στο λέω που δεν έχω κάνει ούτε μια δοκιμή. 🤣 .yel.😍
Αν έχεις κάνει πάω πάσο.
Ακόμα και στην εξωφρενική περίπτωση που βρεις μικροδιαφορές στην ταχ. στομίου, αυτές δεν κάνουν την τρομακτική διαφορά στην απόδοση που λέγεται ότι υπάρχει.

Και σου λέω και πάλι ... ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ και να αλλάζει μόνο η υγρασία.
Τι είναι αυτό που θα κάνει το φυσίγγι με την μονοβασική να βγάλει μικρότερη ταχύτητα στομίου ?
Η υγρασία έξω από την κάνη ?
Δεν βγάζει νόημα στο δικό μου μυαλό.
Αν κάνω λάθος πείτε μου ποιό είναι το λάθος.

Θα μου τελειώσετε τα μηνύματα πάλι.
Όπως τα λες είναι τα Ισπανικά φυσιγγια με τις μονοβασικές δεν έχουν αντίπαλο σε ταχύτητες το θέμα είναι να στηνοντε σωστά και να μην λυπατε ο κατασκευαστής τα μπαρούτια

Status
Not open for further replies.
Back