Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Νίκο ξέρω ότι είναι πολύ καλή μαζί με την bluedot και την Χ800 (που δεν υπάρχει πλέον).
Επίσης ξέρω ότι έχει τεράστιο εύρος γομώσεων όχι όμως τόσο μεγάλο σαν την Χ800.
Λεπτομέρειες δεν ξέρω θα σου πουν τα παιδιά.

Διβασική νομίζω ότι είναι.

Βασιλη μου εμαθα....ΟΚ...Καλη ειναι....αλλα με την τιμη που την πουλαει....θα την βλεπει στο ραφι του...μεχρι
να πεθανει !!
Ειπαμε..οκ....πιασε μας λιγουλακι τον κωλο....αλλα αυτος ηθελε να μας ξεβρακωσει και να μας τον βαλει !!
Τουλαχιστον σε μενα οχι.... :cool:

ΥΓ. Να ξερεις τον μαλακα θα τον βρει...τωρα το ποτε δεν ξερω...φιλε !!!

Πάνε να κάνουν την ιδιογωμοση τόσο ακριβή που θα μας είναι απλησίαστη …. Θα μας υποχρεώσουν σιγά σιγά να στραφούμε στα εμπορικα
Χέστηκα πες τους....μονο αν μου παρουν το σπιτι θα τη σταματησω....γιατι δε θα εχω που να βαλω τα υλικα...:)
Περιμένω 1kg πυρίτιδα απο "χρυσό"....εχω κ κανα 2+ τσουβαλια μολύβι κ θα φορτώνω μεχρι να τα απαγορευσουν.....οι τουφεκιες μου μετρημενες ειναι ετσι κι αλλιως....οποτε κερδισμένος είμαι οτι κ να γίνει.

Οπως τα λες.ειδει την δουλευο .big smile. :rolleyes:
Κόκα, μαύρη...πυρίτιδα.... έχεις ξεφύγει λιγάκι η μου φαίνεται;.yel.
Κανόνισε από τις 15 του Σεπτέμβρη και μετά να πάμε ένα κυνήγι να κάνουμε μετα και μια καλή παρέα με αντικρυστό και μαρουβά...;)

Κόκα, μαύρη...πυρίτιδα.... έχεις ξεφύγει λιγάκι η μου φαίνεται;.yel.
Κανόνισε από τις 15 του Σεπτέμβρη και μετά να πάμε ένα κυνήγι να κάνουμε μετα και μια καλή παρέα με αντικρυστό και μαρουβά...;)
Ανηκτα μεσα ειμε.σφουκατο σκωθια της ορνηθας βαστατε και μαρουβα να ρεει.φουρνελα και s300 αστα πανο μου εχω αφθονα

Drago 32 k 36 εχει δουλεψει κανείς να μας πει εντυπωσεις;
Την 32 την δούλεψα λίγο προς το τέλος της σεζόν πέρυσι για πρώτη φορά επειδή δεν έβρισκα τίποτα άλλο, ούτε aquila.
Πολύ ευκολοδούλευτη και αξιοπρεπέστατη το τερρέν. Δεν καταλαβαίνω γιατί τη σνομπάρουν.
Τη 36, τη Drago S δηλαδή, τη γεμίζω τώρα. Πάλι πολύ ευκολοδούλευτη. Ακρίβεια εκατοστού του γραμμαρίου σε κάθε δόση στο δοσομετρικό. Καμία σχέση με σιπε κλπ. Το χειμώνα θα δούμε πως θα τα πάει.
Γενικά θα ακούσεις ότι επειδή είναι μονοβασική θα τα φτύσει στην υγρασία. Σε εμένα πέρυσι δεν τα έφτυσε πουθενά.

Την 32 την δούλεψα λίγο προς το τέλος της σεζόν πέρυσι για πρώτη φορά επειδή δεν έβρισκα τίποτα άλλο, ούτε aquila.
Πολύ ευκολοδούλευτη και αξιοπρεπέστατη το τερρέν. Δεν καταλαβαίνω γιατί τη σνομπάρουν.
Τη 36, τη Drago S δηλαδή, τη γεμίζω τώρα. Πάλι πολύ ευκολοδούλευτη. Ακρίβεια εκατοστού του γραμμαρίου σε κάθε δόση στο δοσομετρικό. Καμία σχέση με σιπε κλπ. Το χειμώνα θα δούμε πως θα τα πάει.

Χωρις να την εχω δουλεψει...ακουω οτι στην υγρασια ''κιοτευει''....Ισως να ειναι λογια ''καφενειου''...και
κακως το αναφερω.
Συνηθως λεω την γνωμη μου σε πραγματα που εχω δοκιμασει.

Χωρις να την εχω δουλεψει...ακουω οτι στην υγρασια ''κιοτευει''....Ισως να ειναι λογια ''καφενειου''...και
κακως το αναφερω.
Συνηθως λεω την γνωμη μου σε πραγματα που εχω δοκιμασει.
Τα ίδια λένε Νίκο για όλες τις μονοβασικές. Δεν είπαμε ότι είναι σιπε. Αλλά δεν έχει και τα προβλήματα της σιπε.

Γενικά θα ακούσεις ότι επειδή είναι μονοβασική θα τα φτύσει στην υγρασία. Σε εμένα πέρυσι δεν τα έφτυσε πουθενά.
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να τα φτύνει οποιαδήποτε πυρίτιδα στην ""υγρασία"".
Απολύτως κανένας.

Τα ίδια λένε Νίκο για όλες τις μονοβασικές. Δεν είπαμε ότι είναι σιπε. Αλλά δεν έχει και τα προβλήματα της σιπε.

Τις SIPE - S4- TEKNA- δεν τις βαζουμε σε ογκομετρικα...εχουν αλλεργια με αυτα Θαλή μου !!
Ενα -ενα στο χερι γεμιζουμε....φιλε !!
Ετσι...για να τιμουμε και την Αρχοντια τους !!! :)

Status
Not open for further replies.
Back