Μβ36Για 34gr τι θα επελεγες δηλαδη;;;;
Μβ36Για 34gr τι θα επελεγες δηλαδη;;;;
Δίνει ρέστα εκειΜβ36
Για 36 με 38 γραμμάρια μπορείς να δοκιμάσεις την Drago S. Σχετικά φτηνή και πολύ ευκολοδούλευτη. Την πουλάνε στην Κομοτηνή.Ποια πυρίτιδα θα επιλέγατε για βαριές γομώσεις 36-40γρ από τις παρακάτω τις οποίες μπορώ να βρω στο εμπόριο; ΜΒ36, m92s και psb special.
Νικο εχω γεμισει με την G3000 παρα πολλα φυσιγγια.Αυτο δεν το εχω δει να γινεται.Παλικαρια...επανερχομαι...και ρωταω...Η G3000 σβολιαζει ???? Εννοω...γινεται ενα σωμα μια ψυχη η πυριτιδα
οπως η S4-SIPE -TECNA. ????
Θελω σιγουρη απαντηση....απο καποιον που την ξερει καλα..
Η G3000 εχει αυτην την μορφη μετα απο σφαξιμο μιας ημερας ???
View attachment 75279
Νικο εχω γεμισει με την G3000 παρα πολλα φυσιγγια.Αυτο δεν το εχω δει να γινεται.
Τετοια ειχα φιλε μου πριν χρονια τωρα δεν εχω βρει ισαξια παρτιδα.Με εναν πολυ καλο μου φιλο το Γιωργο ειχαμε φτιαξει πολυ καλα φυσιγγια.Λαγο -Φασσα..Σε ευχαριστω για την απαντηση !!! Την ''βρηκα'' φιλε μου....Τεκνα ειναι...και γαμηστερη Τεκνα !!![]()
Κωστη, πέρασε λιγο απο εδω, https://www.hunterslife.gr/forums/threads/to-know-us-better-Γνωριμία.4201/post-897201 να μας συστηθείς......Τετοια ειχα φιλε μου πριν χρονια τωρα δεν εχω βρει ισαξια παρτιδα.Με εναν πολυ καλο μου φιλο το Γιωργο ειχαμε φτιαξει πολυ καλα φυσιγγια.Λαγο -Φασσα..
Τελικά οι θεωρίες συνομωσίας, ότι θα περιοριστεί η ιδιογόμωση λόγο του ότι οι ιδιογομωτές δεν θα βρίσκουν τις αγαπημένες τους πυρίτιδες, φαίνεται να κερδίζει πόντους.
Στους πόσους πόντους γίνεται πραγματικότης![]()
Αρα είναι μια σκληρή πραγματικότης κ όχι πλέον συνομωσιολογιαΞέρω 'γω.
Ας δούμε τα δεδομένα.
Εδώ και ένα χρόνο δεν εισάγεται το 90% των πυρίτιδων που ήταν διαθέσιμες για ιδιογόμωση.
Επιλεκτικά δεν εισάγονται οι αγαπημένες των ιδιογομωτών.
Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση από κανέναν εδώ και ένα χρόνο. Ούτε από καταστήματα, ούτε από εισαγωγέα.
Σιγή ιχθύος και από την εταιρεία που μας τις πουλάει στην Ιταλία. Δεν έχουν απαντήσει σε κανένα ήμειλ μου, ούτε σε άλλον ιδιογομωτή.
Δεν απαντάνε ποτέ στο τηλέφωνο και πήρα πάνω από 10 φορές.
Εμπορικά με τις ίδιες πυρίτιδες κυκλοφορούν όμως.
Στην Ιταλία κυκλοφορούν αυτές που δεν έρχονται στην Ελλάδα.
Αν κάνω κάπου λάθος διόρθωσέ με.
Σε κατάλαβα ρε Κωστή από το spithaΤετοια ειχα φιλε μου πριν χρονια τωρα δεν εχω βρει ισαξια παρτιδα.Με εναν πολυ καλο μου φιλο το Γιωργο ειχαμε φτιαξει πολυ καλα φυσιγγια.Λαγο
Τα γεγονόταΣύ είπας.
εγω την γεμιζω οπως την ΜΒ32 , και νομιζω οτι ειναι καλυτερη απο αυτη , εαν και πολλοι λενε οτι ειναι ακριβος ιδιες και μονο το χρωμα αλαζειΠαιδια, εχει γεμισει ή γεμίζει καποιος την F2×32...;;;
Πως δουλευει στον κυνηγοτοπο κ πως την αξιολογίτε;;;
1.70x34no7 με sg22 στα 57.7Παιδια, εχει γεμισει ή γεμίζει καποιος την F2×32...;;;
Πως δουλευει στον κυνηγοτοπο κ πως την αξιολογίτε;;;
Δοσολογίες ιδιες με τη G3000 εν ολιγης.1.70x34no7 με sg22 στα 57.7
1.73x34 no6 με z2m21 στα 57.3
1.80x35 no6, 5 με z2m21 στα 57.8-58
Εχω κ με 32γρ στο 1.65 σε 67αρη καλυκα με 686 κ sg αλλα δεν θυμαμαι ακριβως στα ποσα χιλιοστα το κλεινω.
Πολλες οι συνταγες... Σου γραφω αυτες που σκοτωνουν καλα, παντα με τα δικα μου όπλα.
Kαλη πυριτιδα, καλυτερη απο mb32.
Στις ιδιες δοσολογιες η f2 δουλεψε καλυτερα.
Την εχω δουλεψει σε κρυο κ υγρασιες με μακρυνες καταβολες ιδιως στο 1.80x35. (ιταλικη συνταγη)
Που την βρηκες;; εγω την ειχα παρει απο Κουτουζη.
Δίνει 500gr ενας κύριος εδω απο το χωριό, γιατι δε τα βρισκει μαζι της κ θελει να την ανταλλαξει με G3000.Που την βρηκες;;
και εγω απο τον Αντωνη , τοτε που ειχε εληψη με την ΜΒ32 , και μετα απο μηνες εφερε , και ΜΒ32 και F2X32 , πηρα 1 κιλο ΜΒ32 και 1 κιλο F2X32 που εχω ακομα 700 γραμμαρια , θα επερνα και αλλη F2X32 , αλλα με καθησύχαζε οτι θα εχει συνεχεια και αργοτερα , πραγμα που δεν εγινε και δεν ξαναφερε , κανεις F2X32 , μονο ΜΒ32 που τωρα ειναι πανακριβηΠου την βρηκες;; εγω την ειχα παρει απο Κουτουζη.
Η ΜBX36 εχει ομοιοτητες με την F2X 36 oι πινακες του goualandi δινουν σχεδον ιδια setup ισχυει?Εχει δουλεψει κανεις την f2x36?Tην εστεισα στο 1.95χ35 με cx2000 και γνησια μαλλινη σε νο4,μετρια κατανομη χωρις διατρηση (τενεκες)36μ.1.70x34no7 με sg22 στα 57.7
1.73x34 no6 με z2m21 στα 57.3
1.80x35 no6, 5 με z2m21 στα 57.8-58
Εχω κ με 32γρ στο 1.65 σε 67αρη καλυκα με 686 κ sg αλλα δεν θυμαμαι ακριβως στα ποσα χιλιοστα το κλεινω.
Πολλες οι συνταγες... Σου γραφω αυτες που σκοτωνουν καλα, παντα με τα δικα μου όπλα.
Kαλη πυριτιδα, καλυτερη απο mb32.
Στις ιδιες δοσολογιες η f2 δουλεψε καλυτερα.
Την εχω δουλεψει σε κρυο κ υγρασιες με μακρυνες καταβολες ιδιως στο 1.80x35. (ιταλικη συνταγη)
Που την βρηκες;; εγω την ειχα παρει απο Κουτουζη.
Έβαλες πλαστικό εμφρακτηρα η μόνο μαλινη?Η ΜBX36 εχει ομοιοτητες με την F2X 36 oι πινακες του goualandi δινουν σχεδον ιδια setup ισχυει?Εχει δουλεψει κανεις την f2x36?Tην εστεισα στο 1.95χ35 με cx2000 και γνησια μαλλινη σε νο4,μετρια κατανομη χωρις διατρηση (τενεκες)36μ.