Ξερουμε αν έρθουν η πυρητιδες που λείπουν 20 του μήνα που είπαν!!!!
Εγώ όταν είχα ρωτήσει πριν ένα μήνα μου είχαν πει ότι δεν αναμένεται άλλη παραγγελία να έρθει το επόμενο 3μηνο.Ξερουμε αν έρθουν η πυρητιδες που λείπουν 20 του μήνα που είπαν!!!!
Έχω κι εγώ ακριβώς τα ίδια lot.Παλικάρια χελπ!!! Πήρα μια mb32 κ είναι άλλο lot κ άλλο χρώμα! Τι παίζει?
Η νεότερη κ πιο κοκκινωπή παίζει στα ίδια με τη παλιά? Ποιος τις έχει δοκιμάσει?
Οτι να ναι....Έχω κι εγώ ακριβώς τα ίδια lot.
Το 19174 κοκκινίζει λίγο κι έχει διαφορά με αυτό που βλέπω. Δεν είναι όπως στο αριστερό βάζο.
Το 22032 δεν το δοκίμασα ακόμα αλλά είναι κόκκινο όπως το δεξί βάζο.
Οπτικά είναι tecna Νίκο.G3000 δεν έχω άλλα 99% δεν είναι.Στησε ένα setup πατημένο και μετά από κανα δύο ώρες σφαξτο για να δεις αν θα γίνει ένα σώμα.Παλικαρια μια βοηθεια...εαν γινεται..
Μου εδωσαν μια πυριτιδα...για ΤΕΚΝΑ...Δεν ξερω εαν ειναι ΤΕΚΝΑ..ουτε ποιο ΛΟΤ ειναι...Μου ειπαν πολυ
παλια οτι ειναι..
Κοπη - χρωμα - ιδια με την δικη μου....Στην ογκομετρια καμια σχεση...Αυτη που μου εδωσαν ειναι μεγαλου ογκου.
Το μυαλο μου παει στην G3000...δεν την εχω για να κανω συγκριση...
Μηπως καποιος φιλος εχει την G3000 να βαλει μια φωτο..
Αυτο που θα με εξυπηρετουσε ...ειναι εαν μπορουσε να βγαλει ογκομετρια στο εξης σεταπ.
Καλυκας CHED.T4 - CX2000-1,85X36-DRAGO17-N5-Και να μου πει Κενο απατητο χωρο.
Το σεταπ αυτο ειναι για Τεκνα...Αλλα θα βγαλω ακρη.
Επισεις για να μην ''κουραζω''....ΕΧΕΙ Καποιος σεταπ με G3000 Να μου το δωσει και να μου κενο χωρο ??
Η Πυριτιδα που μου εδωσαν..
View attachment 75215
View attachment 75216
Αν γίνει ένα σώμα μετά πρέπει να αποκλίσεις το ενδεχόμενο ότι δεν είναι S4 Θέλει προσοχή.Οπτικά είναι tecna Νίκο.G3000 δεν έχω άλλα 99% δεν είναι.Στησε ένα setup πατημένο και μετά από κανα δύο ώρες σφαξτο για να δεις αν θα γίνει ένα σώμα.
Οπτικά είναι tecna Νίκο.G3000 δεν έχω άλλα 99% δεν είναι.Στησε ένα setup πατημένο και μετά από κανα δύο ώρες σφαξτο για να δεις αν θα γίνει ένα σώμα.
Επειδή ρε φίλε σου είπαν ότι είναι πολύ παλιά,πόσο παλιά δηλαδή? Κυκλοφορούσε τότε η G3000?Την ''βρηκα'' Γιωργο μου...G3000 ειναι η ρουφιανα....
Τσαμπα η χαρα που εκανα φιλε ...και ας μην ηταν δικη μου !!!
Βρηκα και Εβγαλα ογκομετρια με σεταπ G3000...και καταλαβα οτι ειναι αυτη...
Εκλεισα 2 σεταπ 31και 32 γραμμαρια...Το απογευμα θα μας πει με σιγουρια ποια ειναι...
Αν και ειμαι 99% σιγουρος οτι G3000 ειναι φιλε !!
Επειδή ρε φίλε σου είπαν ότι είναι πολύ παλιά,πόσο παλιά δηλαδή? Κυκλοφορούσε τότε η G3000?
Κοίτα να μην σβολιασει αυτό μόνο.Δεν ξερω βρε Γιωργο μου !!!
Το πολυ παλια...μπορει να εννοει ο αλλος 15ετια....Που να ξερω και εγω...
Εκλεισα ενα σε 36 γραμμαρια να δω εαν γινει ενα σωμα μια ψυχη η πυριτιδα...Αυριο θα το σφαξω..
Η ογκομετρια της ειναι G3000...
Tecna Δεν ειναι....σου ειπα...τσαμπα η χαρα φιλε !!
Οπτικά είναι tecna Νίκο.G3000 δεν έχω άλλα 99% δεν είναι.Στησε ένα setup πατημένο και μετά από κανα δύο ώρες σφαξτο για να δεις αν θα γίνει ένα σώμα.
Άμα δεν σβολιασει θα είναι g3000.Γιατι να μην ειναι G3000 ??
Στο χρωμα -κοπη - ογκο ταιριαζει....S4-SIPE- TEKNA η ογκομετρια της καμμια σχεση με αυτες φιλε !!
Νικο για G3000 τη βλεπω....Δεν ξερω βρε Γιωργο μου !!!
Το πολυ παλια...μπορει να εννοει ο αλλος 15ετια....Που να ξερω και εγω...
Εκλεισα ενα σε 36 γραμμαρια να δω εαν γινει ενα σωμα μια ψυχη η πυριτιδα...Αυριο θα το σφαξω..
Η ογκομετρια της ειναι G3000...
Tecna Δεν ειναι....σου ειπα...τσαμπα η χαρα φιλε !!
Νικο για G3000 τη βλεπω....
Στεισε:
68.5 616 1.65×32 Diamante 21 Νο7 57.00 Κ.Χ. 11mm με (3ο stage)...το νεο λοτ που εχω (22003) εδωσε 407m/s με θερμοκρασία 20-25°C.
Λογικα κι αυτη μεχρι 410 m/s +/- θα δωσει.