Δεν έχω ξαναδεί, σαν f2 μοιάζειΠαλικάρια χελπ!!! Πήρα μια mb32 κ είναι άλλο lot κ άλλο χρώμα! Το παίζει?
Η νεότερη κ πιο κοκκινωπή παίζει στα ίδια με τη παλιά? Ποιος τις έχει δοκιμάσει?
Δεν έχω ξαναδεί, σαν f2 μοιάζειΠαλικάρια χελπ!!! Πήρα μια mb32 κ είναι άλλο lot κ άλλο χρώμα! Το παίζει?
Η νεότερη κ πιο κοκκινωπή παίζει στα ίδια με τη παλιά? Ποιος τις έχει δοκιμάσει?
mb32 δεν είναι σιγουρα με αυτά που ξερουμε μεχρει τωρα!!!!Δεν έχω ξαναδεί, σαν f2 μοιάζει
Παλικάρια χελπ!!! Πήρα μια mb32 κ είναι άλλο lot κ άλλο χρώμα! Τι παίζει?
Μαλλον το κανονικο της χρωμα ειναι...απλα το προηγουμενο λοτ. ήταν σε λάθος αποχρωση....Παλικάρια χελπ!!! Πήρα μια mb32 κ είναι άλλο lot κ άλλο χρώμα! Τι παίζει?
Μαζι το γραφαμε ωρε;;;Μην ''πελαγωνεις'' Δημητρη μου !!!
Κλεισε 2 φυσιγγια ..Το ενα με το σεταπ που εκλεινες...Το αλλο με 0,05 περισσοτερη...και θα δεις εαν εχουν
διαφορες...
Το παλιο ΛΟΤ16171 ΗΤΑΝ ποιο γρηγορο απο ''καινουργιο'' 19029...
Το 19029 θελει 0,05 πυριτιδα περισσοτερη για να εχει την ιδια αποδοση με το παλιο ΛΟΤ..
Το μετρησει φιλε...Καπου υπαρχουν και οι δοκιμες...Δεν θυμαμαι που.
Περνώ Mb32 τα τελευταία 10 χρόνια συνεχόμενα αυτό το Χρωμα δεν μου έχει τύχη ποτέ.. διάφορες σε λοτ ναι σε χρωμα ποτέ….αλλά αν στο λέει ο κενταυρος ότι είναι mb32 οκΣε επικοινωνία με ΚΈΝΤΑΥΡΟ με διαβεβαίωσε ότι είναι η ίδια, απλά τα 2 lot που έχω ειναι με διάφορα χρόνου παραγωγής τριών ετών.
Ως εκ τούτου,μπορεί η BP να έχει "κλιμακωτά" αλλάξει το χρώμα και να φαίνεται έντονα στα δύο lot που έχουν 3 χρόνια διαφορά.
Αυτά....
Με τι καψουλιΜην ''πελαγωνεις'' Δημητρη μου !!!
Κλεισε 2 φυσιγγια ..Το ενα με το σεταπ που εκλεινες...Το αλλο με 0,05 περισσοτερη...και θα δεις εαν εχουν
διαφορες...
Το παλιο ΛΟΤ16171 ΗΤΑΝ ποιο γρηγορο απο ''καινουργιο'' 19029...
Το 19029 θελει 0,05 πυριτιδα περισσοτερη για να εχει την ιδια αποδοση με το παλιο ΛΟΤ..
Το εχω μετρησει φιλε...Καπου υπαρχουν και οι δοκιμες...Δεν θυμαμαι που.
Με τι καψουλι
Εικαστική παρέμβαση της Bashieri...Περνώ Mb32 τα τελευταία 10 χρόνια συνεχόμενα αυτό το Χρωμα δεν μου έχει τύχη ποτέ.. διάφορες σε λοτ ναι σε χρωμα ποτέ….αλλά αν στο λέει ο κενταυρος ότι είναι mb32 οκ
Όλα για την διαφορετικότητα!Εικαστική παρέμβαση της Bashieri...
Να βάλουμε και κάνα "φλοράλ" τώρα που καλοκαίριασε!
Τι να πω? Στη πρώτη ευκαιρία θα κάνω συγκριτική δοκιμή και θα σας πω....
Εικαστική παρέμβαση της Bashieri...
Όλα για την διαφορετικότητα!
Είναι τρομερά μυαλά!αυτοί οι Ρώσοι με μια μπαρούτι κάνουν τα πάντα.
αναρωτιεμαι είναι τόσο μπροστα στην βλητικη η δεν ξερουν τι τους γίνεται και ήμαστε εμείς μάγκες.
Εικαστική παρέμβαση της Bashieri...
Και τα Ρωσίδακια είναι μούρλια!!!!Είναι τρομερά μυαλά!
Πολύ εφευρετικοί!
Όχι μόνο στην ιδιογομωση...