Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Με CH6 γεμίζονται απο πέρυσι τα μπλε JORDAN 33 γραμμάρια , σε αντικατάσταση της JK6 που σταμάτησε ... Ο Μηνάς μου είπε τα καλύτερα ( αναμενόμενο άλλωστε ;) ) , οτι πέρυσι δεν είδαν καμία διαφορά μετά την αλλαγή, ότι κάποιοι του είπαν οτι έγινε ακόμα καλύτερο, ότι παρέμεινε παντός καιρού κλπ κλπ
Πήρα 10 κουτάκια για δοκιμή με τα πρώτα κρύα ...

Με CH6 γεμίζονται απο πέρυσι τα μπλε JORDAN 33 γραμμάρια , σε αντικατάσταση της JK6 που σταμάτησε ... Ο Μηνάς μου είπε τα καλύτερα ( αναμενόμενο άλλωστε ;) ) , οτι πέρυσι δεν είδαν καμία διαφορά μετά την αλλαγή, ότι κάποιοι του είπαν οτι έγινε ακόμα καλύτερο, ότι παρέμεινε παντός καιρού κλπ κλπ
Αυτά υποτίθεται ότι τα γέμιζε με mb.τουλαχιστον αυτό ελεγε

Πού βρίσκουμε jordan Μένιο?

Τα Concord του Αγγελοπουλου (Κουτουμανος) γεμιζονται φετος με CH6 κ οσοι τα εχουν ριξει λενε οτι ειναι δυνατα αλλα πολυ φονικα... Δεν τα εχω δοκιμασει ακομα...
πολυ μου αρεσε αυτο το φυσιγγι με παγο θεριζε ,αμα εχουν μεινει οπως σου ειπαν τα ιδια αξιζει για φασσες με χιλια ,στουπι της εριχνε!

Τα Concord του Αγγελοπουλου (Κουτουμανος) γεμιζονται φετος με CH6 κ οσοι τα εχουν ριξει λενε οτι ειναι δυνατα αλλα πολυ φονικα... Δεν τα εχω δοκιμασει ακομα...
Σε 5αρακια τα γεμίζει;
Σε ολα τα γεμιζει...;)
Μμμ...33γρ. Νο 5 ...
δυνατά και φονικά...
μήπως παπιοφονιάς σε πραγματικό παπιόκαιρό;

Μμμ...33γρ. Νο 5 ...
δυνατά και φονικά...
μήπως παπιοφονιάς σε πραγματικό παπιόκαιρό;

Ένα τέτοιο βγάζει και ο Μητσάκος, με g3000 αν δεν κάνω λάθος, για παγωνιά και υγρασία....πέρυσι που έριξα 5 φυσίγγια γιατί κρύα δεν είχε, ήταν τρομερά γρήγορα και χωρίς κλώτσημα (σε μπενέλι) και 2 σκοτώματα που πήρα ένα σε πράσινο και μια φάσσα και τα δύο ακαριαία.

Status
Not open for further replies.
Back