Αναλόγως της τιμής...Από ότι βλέπω έφεραν και την ch6 οπότε αρκετά τσιχλοφυσιγγα θα γεμιζονται με αυτήν.
Αναλόγως της τιμής...Από ότι βλέπω έφεραν και την ch6 οπότε αρκετά τσιχλοφυσιγγα θα γεμιζονται με αυτήν.
Αυτά υποτίθεται ότι τα γέμιζε με mb.τουλαχιστον αυτό ελεγεΜε CH6 γεμίζονται απο πέρυσι τα μπλε JORDAN 33 γραμμάρια , σε αντικατάσταση της JK6 που σταμάτησε ... Ο Μηνάς μου είπε τα καλύτερα ( αναμενόμενο άλλωστε) , οτι πέρυσι δεν είδαν καμία διαφορά μετά την αλλαγή, ότι κάποιοι του είπαν οτι έγινε ακόμα καλύτερο, ότι παρέμεινε παντός καιρού κλπ κλπ
Πήρα 10 κουτάκια για δοκιμή με τα πρώτα κρύα ...
Παλαιότερα, κάπου είχα διαβάσει, τα γέμιζε με Β16 της Β&Ρ...Αυτά υποτίθεται ότι τα γέμιζε με mb.τουλαχιστον αυτό ελεγε
Αυτά υποτίθεται ότι τα γέμιζε με mb.τουλαχιστον αυτό ελεγε
Παλαιότερα, κάπου είχα διαβάσει, τα γέμιζε με Β16 της Β&Ρ...
Πού βρίσκουμε jordan Μένιο?Με CH6 γεμίζονται απο πέρυσι τα μπλε JORDAN 33 γραμμάρια , σε αντικατάσταση της JK6 που σταμάτησε ... Ο Μηνάς μου είπε τα καλύτερα ( αναμενόμενο άλλωστε) , οτι πέρυσι δεν είδαν καμία διαφορά μετά την αλλαγή, ότι κάποιοι του είπαν οτι έγινε ακόμα καλύτερο, ότι παρέμεινε παντός καιρού κλπ κλπ
Πήρα 10 κουτάκια για δοκιμή με τα πρώτα κρύα ...
οντως τα μπλε με την μβ32 τα γεμιζε,αποκλιεται με την jk6 ηταν η πιο ακριβη και την κοπαναγαν πανω απο 9 ευρω.
πολυ μου αρεσε αυτο το φυσιγγι με παγο θεριζε ,αμα εχουν μεινει οπως σου ειπαν τα ιδια αξιζει για φασσες με χιλια ,στουπι της εριχνε!Τα Concord του Αγγελοπουλου (Κουτουμανος) γεμιζονται φετος με CH6 κ οσοι τα εχουν ριξει λενε οτι ειναι δυνατα αλλα πολυ φονικα... Δεν τα εχω δοκιμασει ακομα...
Αυτά υποτίθεται ότι τα γέμιζε με mb.τουλαχιστον αυτό ελεγε
Σωστοι!Αλλα κ με G3000..Παλαιότερα, κάπου είχα διαβάσει, τα γέμιζε με Β16 της Β&Ρ...
Σε 5αρακια τα γεμίζει;Τα Concord του Αγγελοπουλου (Κουτουμανος) γεμιζονται φετος με CH6 κ οσοι τα εχουν ριξει λενε οτι ειναι δυνατα αλλα πολυ φονικα... Δεν τα εχω δοκιμασει ακομα...
Σε ολα τα γεμιζει...Σε 5αρακια τα γεμίζει;
Τα Concord του Αγγελοπουλου (Κουτουμανος) γεμιζονται φετος με CH6 κ οσοι τα εχουν ριξει λενε οτι ειναι δυνατα αλλα πολυ φονικα... Δεν τα εχω δοκιμασει ακομα...
Σε 5αρακια τα γεμίζει;
Μμμ...33γρ. Νο 5 ...Σε ολα τα γεμιζει...![]()
Μμμ...33γρ. Νο 5 ...
δυνατά και φονικά...
μήπως παπιοφονιάς σε πραγματικό παπιόκαιρό;
1-10Σε 5αρακια τα γεμίζει;