Dimitris benelli
Banned
Εισαι μια μαμη εσυJk3 oμως δεν θα λεγαμε οχη
Εισαι μια μαμη εσυJk3 oμως δεν θα λεγαμε οχη
Στην ουσια ηταν ελαφρα τροποποιημένη με 3% νιτρογλικερηνη. Αν η Α0 ειναι καλη αυτη θα κενταγεΉταν καλή Γιάννη;;
Φιλε οι κανες ειναι 76αρες μακνουμ με αυλους 18.4Ποσο μηκος εχουν οι κανες φιλε ; θαλαμες ;
Τοτε cx 2000 x 1.50 f2 x 30 gr 81/2 - 91/2αναμικτα χ piston skeet 23 σε 8 αστεριΦιλε οι κανες ειναι 76αρες μακνουμ με αυλους 18.4
Οχι συνηθως....ειναι ταχυκαυστες και με το 688 της κανεις ακομα περισσότερο......Συνηθως ειναι ταχυκαυστες και γιαυτο θελουν ισχυρα καψουλια. Αν παιξεις φυσικα και μπορεις να τις καψεις και με μεσαιας ισχυος, αλλα συνηθως οι συνταγες που θα βρεις ειναι με μεγαλης ισχυος καψουλια.
Τη την θες εση αυτην .....αφου περα απο τα 40 μετρα δεν ντουφεκας....Jk3 oμως δεν θα λεγαμε οχη
Οχι συνηθως....ειναι ταχυκαυστες και με το 688 της κανεις ακομα περισσότερο......
Αλλα ξεχασα...εμεις σαν ιδιογομωτες ακολουθουμε πιστά της συνταγες των εργοστασιων.....![]()
Ελα ρε Βίκτωρα...ξερεις ποσο σε εκτημαω.....εση που εχεις και δικανο βαλε μια 28αρα με 684 και το πολλη πολλη σηκωσετην και λιγο παραπανω να δεις τη κανει.....Eμεις (εγω) απο κει ξεκινω![]()
![]()
![]()
24αρα εχω καψει κατι κιλα, ομοιως και 28αρα. Δεν τις γεμιζα ομως για κυνηγι, ισως γιαυτο δεν ασχοληθηκα.Ελα ρε Βίκτωρα...ξερεις ποσο σε εκτημαω.....εση που εχεις και δικανο βαλε μια 28αρα με 684 και το πολλη πολλη σηκωσετην και λιγο παραπανω να δεις τη κανει.....
Συνταγαρα αυτη φιλε..ετσι εκαψα 1 κιλο f2..πραγματικαΤοτε cx 2000 x 1.50 f2 x 30 gr 81/2 - 91/2αναμικτα χ piston skeet 23 σε 8 αστερι
Χρονια πολλα φιλε Μιλτο κ σε ολους τους ιδιογομωτες.Ειδικα σε συμβατικες κανες , οπως των μπενελι , ολες οι BP πυριτιδες πραγματικα δινουν ρεσταΣυνταγαρα αυτη φιλε..ετσι εκαψα 1 κιλο f2..πραγματικακαι εδερνε
Φιλε μην πειραζεις τον φωτοβολιδα γιατι θα γινουμε μπιλιεςΤη την θες εση αυτην .....αφου περα απο τα 40 μετρα δεν ντουφεκας....![]()
![]()
![]()
Χρονια πολλα φιλε καλα Χριστουγεννα να εχεις..οντως γι αυτο ειναι απο τις αγαπημενες μου..τα πανε παντα πολυ καλα με την καννη μου και απο σκοτωματα δεν το συζηταμε γαζωνουνΧρονια πολλα φιλε Μιλτο κ σε ολους τους ιδιογομωτες.Ειδικα σε συμβατικες κανες , οπως των μπενελι , ολες οι BP πυριτιδες πραγματικα δινουν ρεστα
Μα δεν τον πειραζω......την αληθεια λεω......Φιλε μην πειραζεις τον φωτοβολιδα γιατι θα γινουμε μπιλιες
χρονια πολλα Μιχαλη με υγειαΜα δεν τον πειραζω......την αληθεια λεω......![]()
![]()
Χρονια πολλα με υγεια φιλε
Ναι αμέ, βαράς παπί και το χάνεις που πέφτειΜήπως γνωρίζει κανείς ΑΝ ΈΧΕΙ αλλάξει κάτι στη σύσταση της SIPE με LOT. 3/19...;;;
Ενημερωτικά ρωτάω.
Σαν το μανιτάρι ξεφυτρώνεις....Ναι αμέ, βαράς παπί και το χάνεις που πέφτει![]()
Ναι αμέ, βαράς παπί και το χάνεις που πέφτει![]()
Αριστο αύριο που θα περάσει, πιπέρι στο στόμα......Σαν το μανιτάρι ξεφυτρώνεις....![]()
....για να μην πω τίποτα άλλο...
![]()
Πιπέρι;;;;;;μπα καλύτερα λίγο sipeΑριστο αύριο που θα περάσει, πιπέρι στο στόμα......![]()