Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Συνηθως ειναι ταχυκαυστες και γιαυτο θελουν ισχυρα καψουλια. Αν παιξεις φυσικα και μπορεις να τις καψεις και με μεσαιας ισχυος, αλλα συνηθως οι συνταγες που θα βρεις ειναι με μεγαλης ισχυος καψουλια.
Οχι συνηθως....ειναι ταχυκαυστες και με το 688 της κανεις ακομα περισσότερο......
Αλλα ξεχασα...εμεις σαν ιδιογομωτες ακολουθουμε πιστά της συνταγες των εργοστασιων.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ελα ρε Βίκτωρα...ξερεις ποσο σε εκτημαω.....εση που εχεις και δικανο βαλε μια 28αρα με 684 και το πολλη πολλη σηκωσετην και λιγο παραπανω να δεις τη κανει.....
24αρα εχω καψει κατι κιλα, ομοιως και 28αρα. Δεν τις γεμιζα ομως για κυνηγι, ισως γιαυτο δεν ασχοληθηκα.

Δεν αμφιβαλλω πως μπορουν να κανουν θαυματα παντως

Συνταγαρα αυτη φιλε..ετσι εκαψα 1 κιλο f2..πραγματικα .sex hard. και εδερνε
Χρονια πολλα φιλε Μιλτο κ σε ολους τους ιδιογομωτες.Ειδικα σε συμβατικες κανες , οπως των μπενελι , ολες οι BP πυριτιδες πραγματικα δινουν ρεστα

Χρονια πολλα φιλε Μιλτο κ σε ολους τους ιδιογομωτες.Ειδικα σε συμβατικες κανες , οπως των μπενελι , ολες οι BP πυριτιδες πραγματικα δινουν ρεστα
Χρονια πολλα φιλε καλα Χριστουγεννα να εχεις..οντως γι αυτο ειναι απο τις αγαπημενες μου..τα πανε παντα πολυ καλα με την καννη μου και απο σκοτωματα δεν το συζηταμε γαζωνουν

Status
Not open for further replies.
Back