Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το σωστό σεταπ σίγουρα είναι το ζητούμενο μας σε όλες τις πυραμίδες. Μονή της έχει κάποιες ιδιότητες. Το θέμα είναι να τις μάθεις για να βγάλεις το τέλειο αποτέλεσμα. Συμφωνώ ότι ίσως είναι μικρό το ποσοστό της. Αλλά διαφωνώ ως προς τα ποσοστά που λέτε.

Την δοκιμασα οχη πολη.δεν με ενθουσιασε.μια κλασικη μπαρουτη ειναι.οχη τη σουπερ που ελεγαν.ενα κληκ πρωοδευτικοτητα πανο απο την ΜΒ36 και ενα κλικ κατο απο την Μ92ς.απο σηγκετροσης κλασικες της ΜΒ.περη σουπερ ταχιτητες και χαμιλα μπαρ δεν θα το ελεγα

Την δοκιμασα οχη πολη.δεν με ενθουσιασε.μια κλασικη μπαρουτη ειναι.οχη τη σουπερ που ελεγαν.ενα κληκ πρωοδευτικοτητα πανο απο την ΜΒ36 και ενα κλικ κατο απο την Μ92ς.απο σηγκετροσης κλασικες της ΜΒ.περη σουπερ ταχιτητες και χαμιλα μπαρ δεν θα το ελεγα

XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κουζουλε!!!! Καλη χρονια να εχουμε.....να την δοκιμασεις και να την δουλεψεις
περισσοτερο την MG2....Οσο την δουλευεις... ολο και περισσοτερο καλυτερα αποτελεσματα σου δινει...
φιλε!!!! :)

ΥΓ. Ο Ταχογραφος.....αλλα λεει....και ποτε δεν κανει λαθος....θεμα σεταπ....ειναι ΟΛΑ!!!;):)

XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κουζουλε!!!! Καλη χρονια να εχουμε.....να την δοκιμασεις και να την δουλεψεις
περισσοτερο την MG2....Οσο την δουλευεις... ολο και περισσοτερο καλυτερα αποτελεσματα σου δινει...

ΥΓ. Ο Ταχογραφος.....αλλα λεει....και ποτε δεν κανει λαθος....θεμα σεταπ....ειναι ΟΛΑ!!!;):)
Σε σχεση με την ΜΒ36 15 με 20 μετρα μαξημουμ που δηνη δεν μου λεει κατη εξοπραγματικο.και τα μπαρ ελαφροτερα οχη σε βαθμο που την παρουσιαζαν.

Σε σχεση με την ΜΒ36 15 με 20 μετρα μαξημουμ που δηνη δεν μου λεει κατη εξοπραγματικο.και τα μπαρ ελαφροτερα οχη σε βαθμο που την παρουσιαζαν.

Γιαννη....η ΜΒ36 ''σερνεται''......μπροστα στην MG2. Oι διαφορές ειναι πολυ μεγαλυτερες απο αυτες
που γραφεις.
Μετρησε σεταπ με δοσολογιες απο τον πινακα του GUALANDI....και οχι τα μπουρλοτα που φτιαχνουμε...
ΜΒ36 - CX2000 - 1,90X37 -Ν4......
MG2 -CX2000 -2,10X37-Ν4.....Aυτο μετρημενο 5φορες....εδωσε V1,5-438-440m/s
Tην ΜΒ36...μετρησε την στο σεταπ που σου εγραψα....και θα αλλαξεις γνωμη φιλε!!! ;) :)

Το πιο γρήγορο εμπορικό φυσιγγι που φτιάχτηκε ποτε στην Ελλάδα, το θρυλικό Όλυμπος του Κουτουμανου, όταν το ειχα μετρήσει το 2011 που είχα πάρει τον πρώτο Crony F1, έβγαζε 440 - 450 μ στο 1μ , η συνταγή ήταν MB 36 x 2.10 x 38 gr x cx 2000 , τώρα διαβάζω ότι η ΜΒ 36 σέρνεται, βγαίνει οποίος θέλει κ γράφει οτι θελει στα φορουμ, θα ευχηθώ καλή χρονιά κ στους νέους ιδιογομωτες να φτιάχνουν τα δικά τους φυσίγγια κατόπιν δοκιμών πάντα, καλη συνέχεια

Το πιο γρήγορο εμπορικό φυσιγγι που φτιάχτηκε ποτε στην Ελλάδα, το θρυλικό Όλυμπος του Κουτουμανου, όταν το ειχα μετρήσει το 2011 που είχα πάρει τον πρώτο Crony F1, έβγαζε 440 - 450 μ στο 1μ , η συνταγή ήταν MB 36 x 2.10 x 38 gr x cx 2000 , τώρα διαβάζω ότι η ΜΒ 36 σέρνεται, βγαίνει οποίος θέλει κ γράφει οτι θελει στα φορουμ, θα ευχηθώ καλή χρονιά κ στους νέους ιδιογομωτες να φτιάχνουν τα δικά τους φυσίγγια κατόπιν δοκιμών πάντα, καλη συνέχεια
2.05χ37 που την δουλευο κεει τον τοποοο

Δν κακολογό τη γνώμη κανενός γιατί είστε έμπειροι ιδιογομωτές ΓΙΑΝΝΗ,ΝΙΚΟ και ΜΗΤΣΟ....εγώ σαν αρχάριος τη ΜΒ36 την βλέπω με άλλο μάτι....από το 1.95×38 ξεκινά και γκρεμίζει τοίχο...και πάτημα να της βγουν τα μάτια έξω.... ;)

Δν κακολογό τη γνώμη κανενός γιατί είστε έμπειροι ιδιογομωτές ΓΙΑΝΝΗ,ΝΙΚΟ και ΜΗΤΣΟ....εγώ σαν αρχάριος τη ΜΒ36 την βλέπω με άλλο μάτι....από το 1.95×38 ξεκινά και γκρεμίζει τοίχο...και πάτημα να της βγουν τα μάτια έξω.... ;)
Εγω με αυτην δεν τα βρηκαμε και την χωρησα γρηγορα ευτηχως....απο τοτε μακρια και αγαπημενη

Γιαννη....η ΜΒ36 ''σερνεται''......μπροστα στην MG2. Oι διαφορές ειναι πολυ μεγαλυτερες απο αυτες
που γραφεις.
Μετρησε σεταπ με δοσολογιες απο τον πινακα του GUALANDI....και οχι τα μπουρλοτα που φτιαχνουμε...
ΜΒ36 - CX2000 - 1,90X37 -Ν4......
MG2 -CX2000 -2,10X37-Ν4.....Aυτο μετρημενο 5φορες....εδωσε V1,5-438-440m/s
Tην ΜΒ36...μετρησε την στο σεταπ που σου εγραψα....και θα αλλαξεις γνωμη φιλε!!! ;) :)
Για την mg δε ξέρω δοσολογίες αλλά η mb 36 είναι χαμηλά στο 1,90 37

2.05χ37 που την δουλευο κεει τον τοποοο

Βεβαιως και τον καιει.....αλλα μιλαμε....η βηχουμε ??? Εγραψα και πριν δοσολογιες....απο τον πινακα....και
οχι απο το στησιμο του καθε ενος....Τι ειναι αυτο το 2,10Χ38 ??? Το νορμαλ ειναι 1,95Χ38.... Βαλε λοιπον
2,20Χ38 να σου δωσει 460+m/s....και αυτο τι σημαινει....?? Οτι ειναι γρηγορη μπαρουτι ?? Βρε μπας
και βαλθηκατε να μας τρελανετε ?? Ξερετε τι λετε ?? Και βεβαια σερνεται σε σχεση με την MG2...ειτε σας
αρεσει...ειτε οχι.....Το ''καπνο'' της MG2 θα βλεπει παντα η ΜΒ36.....αυτη ειναι η αληθεια.!!!

Η MG2 σε ΝΟΡΜΑΛ σεταπ...2,10Χ37 δινει 440m/s.... Και οχι φορτωμενο οπως το σεταπ της ΜΒ36....Αυτα για να μαθαινουν ΣΩΣΤΑ οι νεοι ιδιογομωτες!!!

Για την mg δε ξέρω δοσολογίες αλλά η mb 36 είναι χαμηλά στο 1,90 37

Δημητρη αυτην την δοσολογια δινει ο πινακας...αλλα εκει....ειναι αργο το φυσεκι....εαν θελεις να εχεις
καλο φυσεκι...θα το κανεις 686 - 2Χ37....αλλιως με την δοσολογια του πινακα εισαι περιπου στα 390 - 400m/s.
Kαι αυτη η ταχυτητα σκοτωνει....μην την υποτιμας φιλε μου!!

Δημητρη καλημερα Το εχω δουλεψει πολυ το Ολυμπος το εβαζα δευτερο τριτο στη μπεκατσα και στην περδικα και θεριζε Ηταν σκληρο ομως ειδικα τις ζεστες ημερες Θεριζε ντουκαψα τα πουρναρια χωρις να βλεπω και εφερνε ο σκυλος τις μπεκατσες ,Το εβγαζα και με 9αρια σκαγια Αυτο δουλευα Τι μου θυμησες

Τόσο πολύ έχουν αλλάξει οι πυριτιδες? Την MBx36 το 2005 την γέμιζα στο 1.90χ36 σε No 5 με 19 θωδη με - 3 με χιόνια και δούλεψε άψογα. Και ένα δοκιμαστικό σεταπ που έκανα με Aquila 2 στο 1.67χ32.5 με Νο 5 πάλι δούλεψε κ αυτό άψογα Σ/Σ jiovani η Νο 18 η Νο 20 δεν θυμάμαι καλά....

Έχεις κάτι συγκεκριμένο να μου προτείνεις ;;

Status
Not open for further replies.
Back