GM3 688 1.55 X30 έρωτας ......στον πάγο !!Κακη και καλη μπαρουτη δεν υπαρχει.ολα ειναι θεμα αρμονιας σετσπ και μαγειρεματος.ολες σκοτωνουν.απλος ορησμενες σου δινουν το κατη παραπανο σε κακες σηνθηκες
GM3 688 1.55 X30 έρωτας ......στον πάγο !!Κακη και καλη μπαρουτη δεν υπαρχει.ολα ειναι θεμα αρμονιας σετσπ και μαγειρεματος.ολες σκοτωνουν.απλος ορησμενες σου δινουν το κατη παραπανο σε κακες σηνθηκες
Την δοκιμασα οχη πολη.δεν με ενθουσιασε.μια κλασικη μπαρουτη ειναι.οχη τη σουπερ που ελεγαν.ενα κληκ πρωοδευτικοτητα πανο απο την ΜΒ36 και ενα κλικ κατο απο την Μ92ς.απο σηγκετροσης κλασικες της ΜΒ.περη σουπερ ταχιτητες και χαμιλα μπαρ δεν θα το ελεγα
Άρα λοιπόν κανείς δεν ασχολείται με την MG2 από εσάς εδώ μέσα ;;;
Σε σχεση με την ΜΒ36 15 με 20 μετρα μαξημουμ που δηνη δεν μου λεει κατη εξοπραγματικο.και τα μπαρ ελαφροτερα οχη σε βαθμο που την παρουσιαζαν.XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κουζουλε!!!! Καλη χρονια να εχουμε.....να την δοκιμασεις και να την δουλεψεις
περισσοτερο την MG2....Οσο την δουλευεις... ολο και περισσοτερο καλυτερα αποτελεσματα σου δινει...
φιλε!!!!
ΥΓ. Ο Ταχογραφος.....αλλα λεει....και ποτε δεν κανει λαθος....θεμα σεταπ....ειναι ΟΛΑ!!!![]()
Σε σχεση με την ΜΒ36 15 με 20 μετρα μαξημουμ που δηνη δεν μου λεει κατη εξοπραγματικο.και τα μπαρ ελαφροτερα οχη σε βαθμο που την παρουσιαζαν.
2.05χ37 που την δουλευο κεει τον τοποοοΤο πιο γρήγορο εμπορικό φυσιγγι που φτιάχτηκε ποτε στην Ελλάδα, το θρυλικό Όλυμπος του Κουτουμανου, όταν το ειχα μετρήσει το 2011 που είχα πάρει τον πρώτο Crony F1, έβγαζε 440 - 450 μ στο 1μ , η συνταγή ήταν MB 36 x 2.10 x 38 gr x cx 2000 , τώρα διαβάζω ότι η ΜΒ 36 σέρνεται, βγαίνει οποίος θέλει κ γράφει οτι θελει στα φορουμ, θα ευχηθώ καλή χρονιά κ στους νέους ιδιογομωτες να φτιάχνουν τα δικά τους φυσίγγια κατόπιν δοκιμών πάντα, καλη συνέχεια
Εγω με αυτην δεν τα βρηκαμε και την χωρησα γρηγορα ευτηχως....απο τοτε μακρια και αγαπημενηΔν κακολογό τη γνώμη κανενός γιατί είστε έμπειροι ιδιογομωτές ΓΙΑΝΝΗ,ΝΙΚΟ και ΜΗΤΣΟ....εγώ σαν αρχάριος τη ΜΒ36 την βλέπω με άλλο μάτι....από το 1.95×38 ξεκινά και γκρεμίζει τοίχο...και πάτημα να της βγουν τα μάτια έξω....![]()
Για την mg δε ξέρω δοσολογίες αλλά η mb 36 είναι χαμηλά στο 1,90 37Γιαννη....η ΜΒ36 ''σερνεται''......μπροστα στην MG2. Oι διαφορές ειναι πολυ μεγαλυτερες απο αυτες
που γραφεις.
Μετρησε σεταπ με δοσολογιες απο τον πινακα του GUALANDI....και οχι τα μπουρλοτα που φτιαχνουμε...
ΜΒ36 - CX2000 - 1,90X37 -Ν4......
MG2 -CX2000 -2,10X37-Ν4.....Aυτο μετρημενο 5φορες....εδωσε V1,5-438-440m/s
Tην ΜΒ36...μετρησε την στο σεταπ που σου εγραψα....και θα αλλαξεις γνωμη φιλε!!!![]()
![]()
ΜΒ36 και ξερο ψωμι!!!η ΜΒ36 ''σερνεται''
Γιατί χαμηλά;;;Για την mg δε ξέρω δοσολογίες αλλά η mb 36 είναι χαμηλά στο 1,90 37
2.05χ37 που την δουλευο κεει τον τοποοο
Για την mg δε ξέρω δοσολογίες αλλά η mb 36 είναι χαμηλά στο 1,90 37
Δημητρη καλημερα Το εχω δουλεψει πολυ το Ολυμπος το εβαζα δευτερο τριτο στη μπεκατσα και στην περδικα και θεριζε Ηταν σκληρο ομως ειδικα τις ζεστες ημερες Θεριζε ντουκαψα τα πουρναρια χωρις να βλεπω και εφερνε ο σκυλος τις μπεκατσες ,Το εβγαζα και με 9αρια σκαγια Αυτο δουλευα Τι μου θυμησεςΤο πιο γρήγορο εμπορικό φυσιγγι που φτιάχτηκε ποτε στην Ελλάδα, το θρυλικό Όλυμπος του Κουτουμανου, όταν το ειχα μετρήσει το 2011 που είχα πάρει τον πρώτο Crony F1, έβγαζε 440 - 450 μ στο 1μ , η συνταγή ήταν MB 36 x 2.10 x 38 gr x cx 2000 , τώρα διαβάζω ότι η ΜΒ 36 σέρνεται, βγαίνει οποίος θέλει κ γράφει οτι θελει στα φορουμ, θα ευχηθώ καλή χρονιά κ στους νέους ιδιογομωτες να φτιάχνουν τα δικά τους φυσίγγια κατόπιν δοκιμών πάντα, καλη συνέχεια
Έχεις κάτι συγκεκριμένο να μου προτείνεις ;;XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κουζουλε!!!! Καλη χρονια να εχουμε.....να την δοκιμασεις και να την δουλεψεις
περισσοτερο την MG2....Οσο την δουλευεις... ολο και περισσοτερο καλυτερα αποτελεσματα σου δινει...
φιλε!!!!
ΥΓ. Ο Ταχογραφος.....αλλα λεει....και ποτε δεν κανει λαθος....θεμα σεταπ....ειναι ΟΛΑ!!!![]()