Κυνηγετικές περιπέτειες στη Νότιο Αφρική και στην Εσθονία.

πολυ δυναμη η rem

Οπως ξερεις και εσυ Ευρυπιδη. Απιστευτη διατρηση και τρομερη δυναμη κρουσης. Ειχα ελαχιστα ζωντανα πουλια ολες τις μερες ακομη και στις πολυ μακρινες τουφεκιες. Η V3 ειναι βλητικα ακομη ενα σκαλι πιο πανω απο 870, 1100, 1187 λογω ακομη καλυτερης γεωμετριας καννης.

Οπως ξερεις και εσυ Ευρυπιδη. Απιστευτη διατρηση και τρομερη δυναμη κρουσης. Ειχα ελαχιστα ζωντανα πουλια ολες τις μερες ακομη και στις πολυ μακρινες τουφεκιες. Η V3 ειναι βλητικα ακομη ενα σκαλι πιο πανω απο 870, 1100, 1187 λογω ακομη καλυτερης γεωμετριας καννης.
γιατι ρε φιλε το κανεις αυτο? δε με λυπασαι καθολου???

..... Η V3 ειναι βλητικα ακομη ενα σκαλι πιο πανω απο 870, 1100, 1187 λογω ακομη καλυτερης γεωμετριας καννης.
Παυλο
Μεγαλη κουβεντα αυτη
Οι διαπιστωσεις ειναι απο την εικονα και την εμπειρια που εχεις;;;;
Απο κουβεντα της παρεας που ειναι ενθουσιασμενη με το συγκεκριμενο οπλο;;;
Απο στοιχεια της εταιρειας η απο σαιτς στο εξωτερικο;;;;
Τα λεμε και το βραδυ γιατι ειμαι στη δουλεια :)

Last edited:
Παυλο
Μεγαλη κουβεντα αυτη
Οι διαπιστωσεις ειναι απο την εικονα και την εμπειρια που εχεις;;;;
Απο κουβεντα της παρεας που ειναι ενθουσιασμενη με το συγκεκριμενο οπλο;;;
Απο στοιχεια της εταιρειας η απο σαιτς στο εξωτερικο;;;;
Τα λεμε και το βραδυ γιατι ειμαι στη δουλεια :)

Μακη προσωπικη διαπιστωση και μονο καθοτι εχω κυνηγησει και 870 και 1100.
Ειναι πολυ κοντα στη τουφεκια της 870 που ειναι φτειαγμενος ο κωνος και ανωτερη της 1100 που κυνηγουσα 25 χρονια και ηταν πολυ καλη.

Ωραία πλάνα ωραία καρτερια ωραιες τουφεκιές αλλά συγχωρέστε με δεν είδα κάτι το εξωπραγματικό,,,,περιμένω καλύτερα βίντεο σίγουρα τα έχετε ;)
Παύλο στο μυαλό μερικών μοιάζουν εξωπραγματικές και βολές σε στρατόσφαιρα... Οποίος ξέρει καταλαβαίνει..Άσε μην πιάσουμε την κουβέντα και χαλάσουμε το όνειρο των Αμερικανών :-)

Παύλο στο μυαλό μερικών μοιάζουν εξωπραγματικές και βολές σε στρατόσφαιρα... Οποίος ξέρει καταλαβαίνει..Άσε μην πιάσουμε την κουβέντα και χαλάσουμε το όνειρο των Αμερικανών :)

Φιλε μου εριξα μπροστα στα ματια ολων των ατομων του group. Ενα περιστερι με την καραμπινα του Μανωλη που φαινοταν σαν σπιρτοκουτο μπροστα σε ολους. Ο Σουλης και ο Νικος απο την Καστορια που κτνηγουσε με Perrazzi ακριβως διπλα μου, ειπε σε ολο το γκρουπ οτι τετοιες τουφεκιες στα 40 χρονια που κυνηγαει δεν εχει ξαναδει. Ο ανθρωπος ειναι επωνυμος οπως και ο κουνος και παρτε γνωμες κι απο κει. Ολα τα αλλα ειναι για δημιουργια εντυπωσεων.
Ουτε εγω κυνηγησα χθες για να μην μπορω να εκτιμησω αποστασεις. Τα χαιρετισματα μου

Φιλε μου εριξα μπροστα στα ματια ολων των ατομων του group. Ενα περιστερι με την καραμπινα του Μανωλη που φαινοταν σαν σπιρτοκουτο μπροστα σε ολους. Ο Σουλης και ο Νικος απο την Καστορια που κτνηγουσε με Perrazzi ακριβως διπλα μου, ειπε σε ολο το γκρουπ οτι τετοιες τουφεκιες στα 40 χρονια που κυνηγαει δεν εχει ξαναδει. Ο ανθρωπος ειναι επωνυμος οπως και ο κουνος και παρτε γνωμες κι απο κει. Ολα τα αλλα ειναι για δημιουργια εντυπωσεων.
Ουτε εγω κυνηγησα χθες για να μην μπορω να εκτιμησω αποστασεις. Τα χαιρετισματα μου
Και με anaconda SHORT range παρακαλώ!!!

Ειχα πετύχει πριν καποια χρονια στο σκοπευτηριο στην καστορια καποιον που εριχνε με perazzi κατα παραγγελια αγορασμενο. Θυμαμαι οτι εκανεκαι ταξιδια για τρυγονια. Μπορει να λεμε και τον ιδιο.

Ειχα πετύχει πριν καποια χρονια στο σκοπευτηριο στην καστορια καποιον που εριχνε με perazzi κατα παραγγελια αγορασμενο. Θυμαμαι οτι εκανεκαι ταξιδια για τρυγονια. Μπορει να λεμε και τον ιδιο.
Αυτός είναι. Ρίχνει κ skeet

Σουλης λέγεται και πάει συχνά σκοπευτηριο

Back