Ολοι εδω ειμαστε μια γραμμη υποστηριξηςΓραμμή υποστήριξης κυνηγών για την νεκρή περίοδο πως κ δεν έχουν βγάλει?
Εκεί να δεις κονόμα..

Ολοι εδω ειμαστε μια γραμμη υποστηριξηςΓραμμή υποστήριξης κυνηγών για την νεκρή περίοδο πως κ δεν έχουν βγάλει?
Εκεί να δεις κονόμα..
Kαι τρελαμαδας...banana..banana..banana..banana..victory..victory..victory.Ολοι εδω ειμαστε μια γραμμη υποστηριξης![]()
Του έχει πάρει η κόρη μου Κωνσταντίνε μπαλάκι κόκαλα και διαφορα αλλά από τα jumbo το ίδιο κάνει.Μυρο μου φαίνεται ότι πρέπει να ασχοληθείς λίγο παραπάνω, όπως είπε και ο κτηνίατρος να το λυνεις παραπάνω και να το παίρνεις καμία βόλτα με το λουρι αυτό θα το βοηθήσει σε πολλά σημεία, δεν είμαι ειδικός αλλά νομίζω ότι το κάνει από βαρεμάρα ένα μπαλάκι η ένα παιχνίδι μπορεί να κάνει τη διαφορά και να πάψει να ασχολείται με την ουρά του.
Το ξέρω Νίκο αλλά που ο χρόνος; δυο ΣΚ το μήνα το βγάζω και καμιά φορά και κανένα απόγευμαΜυροωγιατι δεν πειρες επανιελ;;;
Βολτες θελει μαλλον φιλε.
http://www.trihes.gr/γιατί-ο-σκύλος-κυνηγάει-την-ουρά-του/Το ξέρω Νίκο αλλά που ο χρόνος; δυο ΣΚ το μήνα το βγάζω και καμιά φορά και κανένα απόγευμα
Αργύρη στείλε νότια την βροχή, γιατί εδώ οι ελιές ζορίζονται άγρια.....Καλησπερα τι βροχη και η σημερινη..!!!
Γιατί ρε φίλε τι τους κάνει η βροχή;;;;Ασε Μυρο ο πατερας μου με πηρε απο το χωριο , κι αν ριξει λιγο ακομα τετοια βροχη ,πανε οι ελιες,,!!!
Οσες δεν εχουν δεσει καλα και με λιγο χαλαζι που εριξε , θα τις ριξει κατωΓιατί ρε φίλε τι τους κάνει η βροχή;;;;
Καλησπέρα σε όλους τους κυνηγούς των 15,20,30,40,50,60 και 300μετρων,
Για πιο μακρυα υπάρχει το ραβδωτο..![]()