Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Γεια σας παλικάρια μου. Σήμερα σχόλασα πιο νωρίς και κατεβηκαμε στη πλατεία το βραδακι που είχαν κατι εκδειλωσεις τα δημοτικά σχολεία του νησιού. Εγώ την έπεσα σε ένα παγκάκι και πήρα το φρέσκο μου μυρίζοντας το τηλιο που είναι άφθονο εκεί. Ή συζηγος και ο μικρός έκανα τη βόλτα τους στις εκδειλωσεις. Όπως φευγαμε κάναμε και την αταξία μας, ποιος να αντισταθεί σε φρεσκοψημενο καλαμπόκι, 2 κατέβασα......το πρώτο σχεδόν αμασητο. .sarcastic. από κοντά και από ένα βέβαια ή συζηγος και ο μικρός μας.
Σας καληνυχτιζω τωρα, αύριο έχω πρωινό ξύπνημα καλό ξημέρωμα.
Φώτη περαστικά στη σύζυγο.

Πριν........

picture sharing

Μετά.......

adult photo hosting

Φώτη περαστικά στην αχαϊώτησα, τι έγινε ρε γμτ σας κόλλησα; Εγώ παλεύω να βρω φυσιοθεραπευτή και είναι όλοι κλεισμένοι μέχρι τα μέσα Ιούλη τι σκατά .hair.

Γεια σας παλικάρια μου. Σήμερα σχόλασα πιο νωρίς και κατεβηκαμε στη πλατεία το βραδακι που είχαν κατι εκδειλωσεις τα δημοτικά σχολεία του νησιού. Εγώ την έπεσα σε ένα παγκάκι και πήρα το φρέσκο μου μυρίζοντας το τηλιο που είναι άφθονο εκεί. Ή συζηγος και ο μικρός έκανα τη βόλτα τους στις εκδειλωσεις. Όπως φευγαμε κάναμε και την αταξία μας, ποιος να αντισταθεί σε φρεσκοψημενο καλαμπόκι, 2 κατέβασα......το πρώτο σχεδόν αμασητο. .sarcastic. από κοντά και από ένα βέβαια ή συζηγος και ο μικρός μας.
Σας καληνυχτιζω τωρα, αύριο έχω πρωινό ξύπνημα καλό ξημέρωμα.
Φώτη περαστικά στη σύζυγο.

Πριν........

picture sharing

Μετά.......

adult photo hosting

Καθαρη δουλεια!!! Εσυ ρε φιλε βαζεις κατω φασσα και πρασινκεφαλο! .sarcastic.

Καλημέρα κύριοι.

Η μεση ειναι πολύ άτιμο πράγμα.
Σε λιγες μέρες κλείνω τέσσερα χρόνια απο εκείνο το πρωινό που σήκωσα ενα αδειο χαρτόκουτο απο κάτω και ενιωσα ενα διαπεραστικό και οξύ πόνο στην μεση μου.
Κήλες στο δίσκο 4 και 5 εδειξε η μαγνητική οι οποίες δυστυχώς χτυπαγαν κέντρο το ισχιακο νεύρο.Ακολουθησαν χειροπράκτες , ρεφλεξολογοι , βελονιστές , μάγοι και γενικώς πήγαινα σε οποιον διαθέσιμο τσαρλατάνο έβρισκα μπροστά μου .......και πιστέψτε με , ειναι πολλοί οι αγύρτες που βγάζουν λεφτά απο τον πόνο των ανθρωπων.

Αν το προβλημα είναι σοβαρό τότε απευθύνεσαι σε νευροχειρουργό για τα περαιτέρω .
Αν όμως ειναι αντιμετωπίσιμο χωρις χειρουργική επέμβαση τότε πρεπει να γινουν τεράστιες αλλαγες στον τροπο ζωης του παθόντα.
Πρωτον χάσιμο σωματικού βάρους και δευτερον άσκηση ......πολυ άσκηση η οποία πρεπει να ειναι συμβατή με την πάθηση της μέσης.
Αν δεν γινουν αυτά τότε αυτός που εχει προβλημα μέσης θα ζήσει το υπολοιπο της ζωης του με καθημερινούς πόνους .

Καλημέρα σε όλους!.Συννεφιά πολύ σήμερα..
Πάω να πετάξω κάτι χορτάρια που έκοψα χτες,Βρήκα μέσα στο χωράφι δυο σούπερ πυρκαλ χωρίς μέταλλο αλλά τα γράμματα δεν είχαν σβήσει!Μπάρμπα κυνηγάς του λέω?Όχι τώρα το έχω σταματήσει τα φυσίγγια μου λέει είναι σίγουρα δεκαετιας.what.
Τι ζημιά κάνει το πλαστικό τελικά...

Last edited:
Καλημερίζω την παρέα.
Απο χθες το απογευμα η κατάστασή μου επιδεινώθηκε πολύ και είμαι καθηλωμένος .Τώρα αισθάνομαι πράγματι οτι με πήρε απο κάτω.Ανυπομονώ όταν θα μπορώ πια ,να κανω μαγνητική να δω τι γίνετσι
Πέρασα μια δύσκολη νύχτα και απο τις 5 το πρωί ξεκίνησα τις ενέσεις.
Και όλα αυτά τώρα που είχα προβλήματα με την μάνα μου και 15 μέρες πριν φύγω με άδεια, που με περίμεναν και ένα σωρό δουλειές στο χωριό.

Καλημερίζω την παρέα.
Απο χθες το απογευμα η κατάστασή μου επιδεινώθηκε πολύ και είμαι καθηλωμένος .Τώρα αισθάνομαι πράγματι οτι με πήρε απο κάτω.Ανυπομονώ όταν θα μπορώ πια ,να κανω μαγνητική να δω τι γίνετσι
Πέρασα μια δύσκολη νύχτα και απο τις 5 το πρωί ξεκίνησα τις ενέσεις.
Και όλα αυτά τώρα που είχα προβλήματα με την μάνα μου και 15 μέρες πριν φύγω με άδεια, που με περίμεναν και ένα σωρό δουλειές στο χωριό.
Κουράγιο φίλε και υπομονή όλα θα πάνε καλά.Ασε να δράσουν τα φάρμακα ,μην σε παίρνει απο κατω το στρες μόνο ζημια θα σου κάνει.

Status
Not open for further replies.
Back