Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Υπάρχουν κάτι άνθρωποι που ειναι κ γονεις που ειναι για τα μπαζα.
Περνεις παιδάκι με ανεμοβλογιά σε παιδικο πάρτι. ?
Κ μετά σχολείο. ?
Κολλησαν τα παιδάκια μαζί κ ο γιος μου.
Ταλαιπωρία ο μικρός κ μεις αφού η γυναίκα στην κατάσταση της κ η μικρη δεν γινετε να μείνουν μαζι μας.
Εμεις χωριο κ αυτές στον πατρικό της κ κατσε εξηγα σε ενα μωρο ουτε 5 ακομη οτι πρέπει να μην δει την.μανα του μια βδομάδα.
Τι σκατα κουβαλούν στο κεφαλι επιτέλους.hair.

Κ μετά σχολείο. ?
Ταλαιπωρία ο μικρός κ μεις αφού η γυναίκα στην κατάσταση της κ η μικρη δεν γινετε να μείνουν μαζι μας.
Εμεις χωριο κ αυτές στον πατρικό της κ κατσε εξηγα σε ενα μωρο ουτε 5 ακομη οτι πρέπει να μην δει την.μανα του μια βδομάδα.

Καλα απο τετοια αστα να πανε υπομονη φιλε και περαστικα δυστιχος δεν τους ενδιαφερει τπτ αρκει να απαλαχτουν απο το παιδι

Καλησπέρα στη παρέα. Ψιλοκαθαρισε ο καιρός τώρα, το πρωί όμως έγινε χαλασμος κόσμου, κάρα της 10:00 έπιασε ένα μπουρίνι με πολλή δυνατό αέρα και πάρα μα πάρα πολλή δυνατή βροχή, έπεσαν δέντρα και πλημμύρισαν σπίτια, άσε οι δρόμοι. Έριξε και δυνατό χαλάζι σε κάποιες περιοχές εμαθα μετά. Ο ξάδερφος μου στο χωριό κλαίει το αμπέλι του, έπεσε χαλάζι και το ρήμαξε, κριμα.

Καλησπέρα στη παρέα. Ψιλοκαθαρισε ο καιρός τώρα, το πρωί όμως έγινε χαλασμος κόσμου, κάρα της 10:00 έπιασε ένα μπουρίνι με πολλή δυνατό αέρα και πάρα μα πάρα πολλή δυνατή βροχή, έπεσαν δέντρα και πλημμύρισαν σπίτια, άσε οι δρόμοι. Έριξε και δυνατό χαλάζι σε κάποιες περιοχές εμαθα μετά. Ο ξάδερφος μου στο χωριό κλαίει το αμπέλι του, έπεσε χαλάζι και το ρήμαξε, κριμα.

Κρίμα ρε φίλε. Ας ευχηθούμε να μην έπαθε τίποτα κανείς από πλευράς υγείας κι όλα τα άλλα έρχονται σε δεύτερη μοίρα...

σας αφήνω το πρόγραμμα έχει κόκορα σπιτικό με γκόγκλιες(χειροποίητα ζυμαρικά)και δενδρολίβανο θυμάρι άγριο(τρομερή μυρωδιά)στο Στέλιο όπως πάντα
η ανακαίνιση του bbq τελειώνει και θα έχει σούβλα γουρουνάκι και χήνες στιφάδο στα εγκαίνια :)
Γεια σου Μακη ....μαμαλακη...!!!! ffff

Αυτό το κακό με τις χαλαζοπτώσεις έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις.Κάθε χρόνο πια ,τουλάχιστον στα μέρη μου ,απο Απρίλιο μέχρι και όλο τον Ιούλιο, αυτό το πράμα γίνεται.Δεν αφήνει τίποτα.Ακόμη και ο καιρός έγινε εχθρός των ανθρώπων που καλλιεργούν κατι,Είτε για το σπίτι τους είτε για εμπόρια.

Καλησπερίζω την παρέα και καλή βδομάδα να' χουμε!
Χαιρετώ την παρέα.
Σήμερα ,απρόσμενα πολύ καλύτερα μετά απο 10 μέρες.
Ετσι ανέβαλλα καθε σκέψη για νοσοκομείο μια και ήρθε και ένας γιατρός του οποίου η εκτίμηση είναι κατά τα γνωστά περί δισκοκοίλης. Τα δύσκολα τελειώνουν και προχωράμε.
Άντε ρε φίλε να πάρεις λίγο τα πάνω σου...περαστικά και αγύριστα να' ναι...

Εδώ σήμερα βρέχει από το πρωί με κατι αστραπόβροντα και κάτι μπουρίνια που ωρες-ωρες μου θυμίζουν πρωτοβρόχια...
Απο Τετάρτη λέει το γυρνάει σε 40αρια...Τροπικός γίναμε...

Αυτες οι καλοκαιρινες μππρες ειναι οτι χειροτερο για τις καλλιεργιες δυστυχος.....

Μίλησα και γω με τους δικούς μου στο νησί Γιάννη και μου' παν για πολλή βροχή...
Ευτυχώς στο χωριό δεν έριξε χαλάζι και γλίτωσε ο κήπος της μανας μου...

Χαιρετώ την παρέα.
Σήμερα ,απρόσμενα πολύ καλύτερα μετά απο 10 μέρες.
Ετσι ανέβαλλα καθε σκέψη για νοσοκομείο μια και ήρθε και ένας γιατρός του οποίου η εκτίμηση είναι κατά τα γνωστά περί δισκοκοίλης. Τα δύσκολα τελειώνουν και προχωράμε.
Περαστικα σιδερενιος Δημητρη...!!!!

Κ μετά σχολείο. ?
Περαστικά κι αγύριστα να ειναι

Καλησπερίζω την παρέα και καλή βδομάδα να' χουμε, επεστρεψα απ το χωριο
που πηγα πσκ παρκαρα εκει την πεθερα και την γιαγια την μεγαλη φορτωσα και
μερικα πραγματα χωριατικα να την βγαλουμε κανα μηνα και ηρθα γιατι εχω πολλα
στοματα να ταισω ακομα.
.sarcastic.

Μίλησα και γω με τους δικούς μου στο νησί Γιάννη και μου' παν για πολλή βροχή...
Ευτυχώς στο χωριό δεν έριξε χαλάζι και γλίτωσε ο κήπος της μανας μου...
Σε πολλά σημεία του νησιού Σπύρο εριξε μόνο βροχή, σε άλλα σημεία τους έπνιξε. Εγώ που ήμουν στην αποθήκη στα Δανηλια, έκανε χαλασμό όπως και στο χωριό μου. Ήταν τόση ή ένταση του αέρα και της βροχής που λέγαμε θα σηκώσει την αποθήκη στον αέρα.

Status
Not open for further replies.
Back