Ο κλεφτηςςς των κρουασάν του Αρηηηηη ρεεεεo Μακης παει gym

Ο κλεφτηςςς των κρουασάν του Αρηηηηη ρεεεεo Μακης παει gym
Υπάρχουν κάτι άνθρωποι που ειναι κ γονεις που ειναι για τα μπαζα.
Περνεις παιδάκι με ανεμοβλογιά σε παιδικο πάρτι. ?
Κ μετά σχολείο. ?
Κολλησαν τα παιδάκια μαζί κ ο γιος μου.
Ταλαιπωρία ο μικρός κ μεις αφού η γυναίκα στην κατάσταση της κ η μικρη δεν γινετε να μείνουν μαζι μας.
Εμεις χωριο κ αυτές στον πατρικό της κ κατσε εξηγα σε ενα μωρο ουτε 5 ακομη οτι πρέπει να μην δει την.μανα του μια βδομάδα.
Τι σκατα κουβαλούν στο κεφαλι επιτέλους![]()
Καλησπέρα στη παρέα. Ψιλοκαθαρισε ο καιρός τώρα, το πρωί όμως έγινε χαλασμος κόσμου, κάρα της 10:00 έπιασε ένα μπουρίνι με πολλή δυνατό αέρα και πάρα μα πάρα πολλή δυνατή βροχή, έπεσαν δέντρα και πλημμύρισαν σπίτια, άσε οι δρόμοι. Έριξε και δυνατό χαλάζι σε κάποιες περιοχές εμαθα μετά. Ο ξάδερφος μου στο χωριό κλαίει το αμπέλι του, έπεσε χαλάζι και το ρήμαξε, κριμα.
Γεια σου Μακη ....μαμαλακη...!!!!σας αφήνω το πρόγραμμα έχει κόκορα σπιτικό με γκόγκλιες(χειροποίητα ζυμαρικά)και δενδρολίβανο θυμάρι άγριο(τρομερή μυρωδιά)στο Στέλιο όπως πάντα
η ανακαίνιση του bbq τελειώνει και θα έχει σούβλα γουρουνάκι και χήνες στιφάδο στα εγκαίνια![]()
Καλησπέρα στη παρέα. Ψιλοκαθαρισε ο καιρός τώρα, το πρωί όμως έγινε χαλασμος κόσμου, κάρα της 10:00 έπιασε ένα μπουρίνι με πολλή δυνατό αέρα και πάρα μα πάρα πολλή δυνατή βροχή, έπεσαν δέντρα και πλημμύρισαν σπίτια, άσε οι δρόμοι. Έριξε και δυνατό χαλάζι σε κάποιες περιοχές εμαθα μετά. Ο ξάδερφος μου στο χωριό κλαίει το αμπέλι του, έπεσε χαλάζι και το ρήμαξε, κριμα.
Άντε ρε φίλε να πάρεις λίγο τα πάνω σου...περαστικά και αγύριστα να' ναι...Χαιρετώ την παρέα.
Σήμερα ,απρόσμενα πολύ καλύτερα μετά απο 10 μέρες.
Ετσι ανέβαλλα καθε σκέψη για νοσοκομείο μια και ήρθε και ένας γιατρός του οποίου η εκτίμηση είναι κατά τα γνωστά περί δισκοκοίλης. Τα δύσκολα τελειώνουν και προχωράμε.
Αυτες οι καλοκαιρινες μππρες ειναι οτι χειροτερο για τις καλλιεργιες δυστυχος.....Καλησπέρα στη παρέα. Ψιλοκαθαρισε ο καιρός τώρα, το πρωί όμως έγινε χαλασμος κόσμου, κάρα της 10:00 έπιασε ένα μπουρίνι με πολλή δυνατό αέρα και πάρα μα πάρα πολλή δυνατή βροχή, έπεσαν δέντρα και πλημμύρισαν σπίτια, άσε οι δρόμοι. Έριξε και δυνατό χαλάζι σε κάποιες περιοχές εμαθα μετά. Ο ξάδερφος μου στο χωριό κλαίει το αμπέλι του, έπεσε χαλάζι και το ρήμαξε, κριμα.
Μίλησα και γω με τους δικούς μου στο νησί Γιάννη και μου' παν για πολλή βροχή...Καλησπέρα στη παρέα. Ψιλοκαθαρισε ο καιρός τώρα, το πρωί όμως έγινε χαλασμος κόσμου, κάρα της 10:00 έπιασε ένα μπουρίνι με πολλή δυνατό αέρα και πάρα μα πάρα πολλή δυνατή βροχή, έπεσαν δέντρα και πλημμύρισαν σπίτια, άσε οι δρόμοι. Έριξε και δυνατό χαλάζι σε κάποιες περιοχές εμαθα μετά. Ο ξάδερφος μου στο χωριό κλαίει το αμπέλι του, έπεσε χαλάζι και το ρήμαξε, κριμα.
Περαστικα σιδερενιος Δημητρη...!!!!Χαιρετώ την παρέα.
Σήμερα ,απρόσμενα πολύ καλύτερα μετά απο 10 μέρες.
Ετσι ανέβαλλα καθε σκέψη για νοσοκομείο μια και ήρθε και ένας γιατρός του οποίου η εκτίμηση είναι κατά τα γνωστά περί δισκοκοίλης. Τα δύσκολα τελειώνουν και προχωράμε.
Περαστικά κι αγύριστα να ειναιΥπάρχουν κάτι άνθρωποι που ειναι κ γονεις που ειναι για τα μπαζα.
Περνεις παιδάκι με ανεμοβλογιά σε παιδικο πάρτι. ?
Κ μετά σχολείο. ?
Κολλησαν τα παιδάκια μαζί κ ο γιος μου.
Ταλαιπωρία ο μικρός κ μεις αφού η γυναίκα στην κατάσταση της κ η μικρη δεν γινετε να μείνουν μαζι μας.
Εμεις χωριο κ αυτές στον πατρικό της κ κατσε εξηγα σε ενα μωρο ουτε 5 ακομη οτι πρέπει να μην δει την.μανα του μια βδομάδα.
Τι σκατα κουβαλούν στο κεφαλι επιτέλους![]()
και εγω ψοφαω για τετοια εγκαινια, ελειψα και απ το τραπεζι μας, μου επεσε......xm.Και πότε είναι τα εγκαίνια ;
Σε πολλά σημεία του νησιού Σπύρο εριξε μόνο βροχή, σε άλλα σημεία τους έπνιξε. Εγώ που ήμουν στην αποθήκη στα Δανηλια, έκανε χαλασμό όπως και στο χωριό μου. Ήταν τόση ή ένταση του αέρα και της βροχής που λέγαμε θα σηκώσει την αποθήκη στον αέρα.Μίλησα και γω με τους δικούς μου στο νησί Γιάννη και μου' παν για πολλή βροχή...
Ευτυχώς στο χωριό δεν έριξε χαλάζι και γλίτωσε ο κήπος της μανας μου...
Δυστυχώς Αργυρη μου έχουμε τρελάνει τη φύση και αυτή μας εκδικείται.Αυτες οι καλοκαιρινες μππρες ειναι οτι χειροτερο για τις καλλιεργιες δυστυχος.....