Δημήτρη, μπάς κ πίνετε κανά ποτηράκι, παρέα ;;;;;
Τον βλέπω λίγο νωθρό κ καταβεβλημένο.....τί καταχρήσεις κάνει το ζωντανό ?
Καλημέρα
Μόλις έφαγε ,έκανε και τα τρεξιματά του και τώρα χαλαρώνει γι αυτό τον βλέπετε έτσι.Καλημέρα με υγεια.ρε Δημήτρη παρε στο ζωντανο και μια φραπεδιερα.πολύ πεσμένο είναι
![]()
Μήτσο βλέπω και το κουνέλι έχει αρχίσει να ασπρίζει, σειρές είστε;![]()
Ρακή δοκίμασες να του δώσεις Δημήτρη;Καλημερίζω όλη την καλή παρέα .
Μόλις έφαγα την ενεσή μου και μιας και ειμαι καλύτερα,σηκώθηκα και έφτιαξα εναν φραπέ και τον πίνω συντροφιά με το φιλαράκι μου τον Φραπέ..buy.
picture uploader
Οχι μόνο κρασί πίνει.Ρακή δοκίμασες να του δώσεις Δημήτρη;
Οχι μόνο κρασί πίνει.
Να δεις πως κάνει όταν του μυρίσει καφές.Έρχεται στα πόδια σου και σηκώνεται όρθιος στα πίσω πόδια και κάνει σαν τρελαμένος.
Καλημέρα παρέα. Δημήτρη σταμάτα να ποτίζεις τον φραπέ θα σου βγει αραιός....badboys.
Πλάκα, πλάκα, κάποτε που διάβαζα ένα βιβλίο για τα κουνέλια, είχα διαβάσει ότι το κουνέλι έχει το πιο ευαίσθητο πεπτικό σύστημα στο ζωικό βασίλειο. Μάλιστα έλεγε πως ένας τρόπος για να μην χαλάει η γούνα του, κατά την διαδικασία της θανάτωσης (για κάποιους που μπορεί να ήθελαν τα τομάρια) είναι με ένα σταγονόμετρο να του ρίξεις μερικές σταγόνες αλκοόλ στο στόμα (συγκεκριμένα θυμάμαι έγραφε ούζο), αυτό φτάνει για να θανατωθεί ακαριαία.Ρακή δοκίμασες να του δώσεις Δημήτρη;
............ (συγκεκριμένα θυμάμαι έγραφε ούζο), αυτό φτάνει για να θανατωθεί ακαριαία.
Οχι δεν κουρεύεται.Εχει πιο πυκνό και μεγάλο τρίχωμα αλλά πέσανε πριν εναν με δυο μήνες.Μετά ξαναμαδάει λίγο το Φθινόπωρο.Καλημέρα στην παρέα!!!
Σημείωση: ο φραπές θέλει κούρεμα!! έρχονται ζέστες!! (αλήθεια τώρα...τον κουρεύετε? ή πέφτουν οι τρίχες το καλοκαίρι?)
Με τι καρδιά δεν ξέρω, εγώ το τρώω με καραμελωμένα κρεμύδια και μπόλικο κοκκινέλι...Με τι καρδιά μετα να φας στιφάδο ρε παιδια, καλημέρα σε όλους.
Και γω φέτος ήθελα να φάω ένα στιφάδο αλλά ακόμη δεν έκατσε.Μπορεί να τα καταφέρω στο χωριό.Όμως εκεί κουνέλι δεν βρίσκω και θα καταφύγω σε στιφάδο με γίδα το οποίο ,για όποιον δεν έχει φάει, του λέω ότι είναι καταπληκτικό.Με τι καρδιά δεν ξέρω, εγώ το τρώω με καραμελωμένα κρεμύδια και μπόλικο κοκκινέλι...![]()
Και γω φέτος ήθελα να φάω ένα στιφάδο αλλά ακόμη δεν έκατσε.Μπορεί να τα καταφέρω στο χωριό.Όμως εκεί κουνέλι δεν βρίσκω και θα καταφύγω σε στιφάδο με γίδα το οποίο ,για όποιον δεν έχει φάει, του λέω ότι είναι καταπληκτικό.Με τι καρδιά δεν ξέρω, εγώ το τρώω με καραμελωμένα κρεμύδια και μπόλικο κοκκινέλι...![]()