Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δημήτρη, μπάς κ πίνετε κανά ποτηράκι, παρέα ;;;;;
Τον βλέπω λίγο νωθρό κ καταβεβλημένο.....τί καταχρήσεις κάνει το ζωντανό ?

Καλημέρα

Καλημέρα με υγεια.ρε Δημήτρη παρε στο ζωντανο και μια φραπεδιερα.πολύ πεσμένο είναι
.yelling..yelling.
Μόλις έφαγε ,έκανε και τα τρεξιματά του και τώρα χαλαρώνει γι αυτό τον βλέπετε έτσι.
Τώρα άνοιξα τον υπολογιστή και γέλαγα με αυτά που είχα γράψει πριν με το κινητό.Αλλού πάταγε άλλα έγραφε.Κολλάει και καθυστερεί , είναι βέβαια και λίγο..... η πρεσβυωπία που να τα δω.....;)

Μήτσο βλέπω και το κουνέλι έχει αρχίσει να ασπρίζει, σειρές είστε; .yelling.
.very happy. Οπως το είπες .Τώρα είναι 5+ χρονών οπότε είναι σαν να είμαστε σειρά.Βέβαια δεν είναι τόσο όσο φαίνεται στην φωτογραφία,όμως
σε πληροφορώ, ότι μέχρι πριν ενάμισι χρόνιο ήταν το απόλυτο μαύρο. Ούτε φωτογραφία δεν μπορούσε να βγει..sarcastic.

Last edited:
Καλημερίζω όλη την καλή παρέα .
Μόλις έφαγα την ενεσή μου και μιας και ειμαι καλύτερα,σηκώθηκα και έφτιαξα εναν φραπέ και τον πίνω συντροφιά με το φιλαράκι μου τον Φραπέ..buy.

picture uploader
Ρακή δοκίμασες να του δώσεις Δημήτρη;

Καλημέρα παρέα. Δημήτρη σταμάτα να ποτίζεις τον φραπέ θα σου βγει αραιός....badboys.

.asking.......
Ο Φραπές στις περσινές διακοπές του ....sarcastic.

1001_13.jpg

Ρακή δοκίμασες να του δώσεις Δημήτρη;
Πλάκα, πλάκα, κάποτε που διάβαζα ένα βιβλίο για τα κουνέλια, είχα διαβάσει ότι το κουνέλι έχει το πιο ευαίσθητο πεπτικό σύστημα στο ζωικό βασίλειο. Μάλιστα έλεγε πως ένας τρόπος για να μην χαλάει η γούνα του, κατά την διαδικασία της θανάτωσης (για κάποιους που μπορεί να ήθελαν τα τομάρια) είναι με ένα σταγονόμετρο να του ρίξεις μερικές σταγόνες αλκοόλ στο στόμα (συγκεκριμένα θυμάμαι έγραφε ούζο), αυτό φτάνει για να θανατωθεί ακαριαία.

Καλημέρα στην παρέα!!! :):)
Σημείωση: ο φραπές θέλει κούρεμα!! έρχονται ζέστες!! (αλήθεια τώρα...τον κουρεύετε? ή πέφτουν οι τρίχες το καλοκαίρι?)
Οχι δεν κουρεύεται.Εχει πιο πυκνό και μεγάλο τρίχωμα αλλά πέσανε πριν εναν με δυο μήνες.Μετά ξαναμαδάει λίγο το Φθινόπωρο.

Με τι καρδιά δεν ξέρω, εγώ το τρώω με καραμελωμένα κρεμύδια και μπόλικο κοκκινέλι....sarcastic.ffff
Και γω φέτος ήθελα να φάω ένα στιφάδο αλλά ακόμη δεν έκατσε.Μπορεί να τα καταφέρω στο χωριό.Όμως εκεί κουνέλι δεν βρίσκω και θα καταφύγω σε στιφάδο με γίδα το οποίο ,για όποιον δεν έχει φάει, του λέω ότι είναι καταπληκτικό.

Με τι καρδιά δεν ξέρω, εγώ το τρώω με καραμελωμένα κρεμύδια και μπόλικο κοκκινέλι....sarcastic.ffff
Και γω φέτος ήθελα να φάω ένα στιφάδο αλλά ακόμη δεν έκατσε.Μπορεί να τα καταφέρω στο χωριό.Όμως εκεί κουνέλι δεν βρίσκω και θα καταφύγω σε στιφάδο με γίδα το οποίο ,για όποιον δεν έχει φάει, του λέω ότι είναι καταπληκτικό.

Ειναι μεγαλη κουβεντα αυτη που λες. Ποσο δυσκολα ή ευκολα σφαζεις και τρως ζωο που εχεις αναθρεψει. Και αποτυπωνει και εν μερει ενα μεγαλο προβλημα της σημερινης κοινωνιας που εχει χασει τις επαφες της με την φυση. Οντας μεγαλωμενος σε σπιτι με ζωα, και κηπους, παντα ειχαμε μια ψιλοαυταρκεια σε πουλερικα κυριως, και κατα καιρους σε κουνελια ή πιο σπανια χοιρινο κρεας. Τα ζωα αυτα περνουσαν και απο τα δικα μας χερια ωστε να μεγαλωσουν, και φυσικα να τα φαμε. Ετσι ειδαμε και το ποσο δυσκολο ή επιπονο ειναι να ανατραφει κατι σωστα, ωστε να το φας επειτα. Το θεμα της ηθικης που θετεις, ειναι ακομα πιο λεπτο. Δενεσαι μαζι τους, εξαρτωνται απο σενα, αλλα ποτε δεν πρεπει να ξεχνας το λογο που τα μεγαλωνεις. Αυτο φυσικα δε σημαινει ποτε οτι δεν τα φροντιζεις ή δεν νοιαζεσαι και τα βασανιζεις, επειδη σε μερικες μερες θα τα σφαξεις. Ειναι ο κυκλος της αγροτικης ζωης, που τον ξεχνανε πολλες φορες στις μεγαλες πολεις.

Status
Not open for further replies.
Back