Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα στην παρέα. Πριν λίγο γύρισα από το χωριό, και τώρα έκατσα να δω τι γίνεται στο φόρουμ μας. Βλέπω πολύ πράμα, μόνο στην Κυνηγ. Γωνιά έχω να διαβάσω 13 σελίδες !!! .buy buy.
Καλησπέρα σας!
Τώρα το μεσημέρι μια σαύρα από τις μεγάλες τις πράσινες πέρασε απέναντι ένα μονοπάτι κ από πίσω της ένα φίδι την κυνηγούσε βολίδα με σηκωμένο το κεφάλι του..Τώρα τι απέγινε δεν ξέρω γιατί χάθηκαν κ τα δυο στα χόρτα..
Πρώτη φορά που είδα τέτοιο θέαμα live!
Τέτοιο θέαμα live έχεις δει ποτέ Τάσο;;;
0186_1.jpg

Η φωτό είναι λίγο παλιά, την είχα ξαναβάλει σε άλλο φόρουμ, ίσως κάποιοι να τη θυμούνται. Αυτό κι αν ήταν για βίντεο!!! αλλά δεν είχα παρά μόνο ένα φτηνό κινητό Samsung, σταμάτησα και τράβηξα 2-3 φωτο από μέσα από το Jimny. Δεν ενοχλήθηκαν καθόλου από το αμάξι, αλλά μόλις άνοιξα την πόρτα και βγήκα να βγάλω καμιά καλύτερη φωτο, χωρίστηκαν και τρύπωσαν στους θάμνους ... :(

Καλησπέρα στην παρέα. Πριν λίγο γύρισα από το χωριό, και τώρα έκατσα να δω τι γίνεται στο φόρουμ μας. Βλέπω πολύ πράμα, μόνο στην Κυνηγ. Γωνιά έχω να διαβάσω 13 σελίδες !!! .buy buy.

Τέτοιο θέαμα live έχεις δει ποτέ Τάσο;;;
0186_1.jpg

Η φωτό είναι λίγο παλιά, την είχα ξαναβάλει σε άλλο φόρουμ, ίσως κάποιοι να τη θυμούνται. Αυτό κι αν ήταν για βίντεο!!! αλλά δεν είχα παρά μόνο ένα φτηνό κινητό Samsung, σταμάτησα και τράβηξα 2-3 φωτο από μέσα από το Jimny. Δεν ενοχλήθηκαν καθόλου από το αμάξι, αλλά μόλις άνοιξα την πόρτα και βγήκα να βγάλω καμιά καλύτερη φωτο, χωρίστηκαν και τρύπωσαν στους θάμνους ... :(
Καλά ρε Στέλιο... εσένα θα σου άρεσε να σε φωτογραφίζουν όταν ερωτοτροπείς....sarcastic.
Ήταν και ντροπαλά και τα έκανες και χώρισαν...
Χάλασες μια τρυφερή ερωτική στιγμή....sarcastic.

Πέρα της πλάκας μην πειράξετε φίδι και ειδικά μεγάλες δεντρογαλιές, κατα τη διάρκεια του ζευγαρώματος...έχει τύχει σε θείο μου να τις πειράξει, στο χτήμα, και να σηκωθούν και οι 2 όρθιες και να τον πάρουν στο κυνήγι, ευτυχώς που είχε το αυτοκίνητο κοντά και μπήκε μέσα...για κανα τεταρτο, μέχρι να φύγουν, φερναν βόλτες γυρω απο το αυτοκινητο...

Καλημέρα στην παρέα.
Τι κοινό έχω ( ένας μπάρμαν ) με ένα γυναικολόγο; Δουλεύουμε εκεί που οι άλλοι διασκεδάζουν. .sarcastic.

Τέλειωσα από τη δουλειά και πήγα για ένα 3ωρο ανούσιο σπίνινγκ… Πίνω ένα καφεδάκι και την πέφτω για ύπνο..sleepy.

Status
Not open for further replies.
Back