Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
ΠΡΟΣΟΧΗ...μπορεί το κολύμπι στη θάλασσα με βροχή, να είναι ότι το απολαυστικότερο (το έχω κάνει πολλές φορές) αλλά όταν έχει ηλεκτρική καταιγίδα είναι κίνδυνος-θάνατος... στην επιφάνειά της θάλασσας το μόνο εξέχον σημείο είναι το κεφάλι μας και λειτουργεί σαν μαγνήτης για τους κεραυνούς...
Για τους ίδιους λόγους απαγορεύετε αυστηρός δια ροπάλου και γκλομπ
το ψάρεμα με καλαμι,Ελκύει πολύ τους κεραυνούς..Όλες( οι σοβαρές) εταιρίες έχουν κ το ανάλογο αυτοκόλλητο η στάμπα πανω..

Last edited:
Καλημέρα και απο μένα!
Και σήμερα έχει ένα αέρα που σηκώνει πέτρες...
Μέχρι και η λίμνη φουρτούνιασε...
20160624_191904.jpg
.my man.Τον καφέ που θα τον πιούμε ; στην κυρά Φροσύνη ;

Last edited:
Καλή όρεξη Κώστα...well done.
Έμενα προχθές μου τις μαγείρεψαν..Εχω κι άλλες ομως που πρέπει να φαγωθουν..
Πάντως κάνουν ενα ρύζι η ατιμες άστα να πανε...eat..eat.
Και εμείς με πιλάφι τις κάναμε Τάσο ήταν γλύκισμα και ηταν οι τελευταιες της χρονιάς ;)
Να προσθέσω ότι καρπώθηκαν στην Βοιωτια .sarcastic..sarcastic.

Και εμείς με πιλάφι τις κάναμε Τάσο ήταν γλύκισμα και ηταν οι τελευταιες της χρονιάς ;)
Να προσθέσω ότι καρπώθηκαν στην Βοιωτια .sarcastic..sarcastic.
Χθες έβρασα τις τελευταίες χτικιασμένες για να μπουν σε βάζα , μετά απο 3 μέρες που τις ειχα στο αλάτι.Η πλάκα είναι οτι ειχαν ξεχαστεί και 2 φάσσες στην κατάψυξη και βγήκαν μαχί με τις τσίχλες την Τρίτη.
Ετσι για πρώτη φορά μαζί με τις τσιχλες θα έφτιαχνα για πάστωμα και φάσσες.Τις έκοψα συα τέσσερα και το στήθος εμεινε φιλέτο
.Χθες λοιπόν μετά το πάστωμα και το βράσιμο εφτασε επιτέλους η ώρα της δοκιμής.Δεν φαντάζεστε τι ωραίες που έγιναν Γαμω τους μεζέδες! Και φυσικά με τόσο στήθος, ευχαριστιέσαι μεζέ.
Νομίζω ότιαξίζει τελικά τον κόπο ,του χρόνου να φτιάξω βαζα μόνο με φάσσες.Βέβαια ,εδώ θα πεταχτεί κάποιος καριολάκος ,ονόματα δεν λέμε, για να μου πει..."αρκει πρώτα να βρεις " η ακόμη χειρότερα .."αρκει να βαρέσεις".

Bολτα με την κοπελια προς Μανη απο χθες κ σταση στο Λιμενι Λακωνιας αλλα μας τα χαλασε ο καιρος κ σημερα επιστρεψαμε... Αρεκτη βροχη εδω κατω... Παντα μου αρεσε το Λιμενι οποτε περναγα κυρις για τα νερα του... Ειχα κ το καλαμι του Spinning μαζι κ εριξα για καμια ωριτσα αλλα το μερος δεν προσφεροταν γι αυτο το ψαρεμα... Για Casting κατι λεει... ;)

Καλησπέρα στην παρέα, τελικά χθες έκατσα σπίτι γιατί ο καιρός γύρισε ξαφνικά. Σήμερα δεν ξέρω πάλι τι να κάνω. Έβγαλε πριν 3 ώρες ένα δυνατό αέρα και έβρεξε καλά, τώρα όμως έχει ήλιο και άπνοια…

Καλησπέρα στην παρέα, τελικά χθες έκατσα σπίτι γιατί ο καιρός γύρισε ξαφνικά. Σήμερα δεν ξέρω πάλι τι να κάνω. Έβγαλε πριν 3 ώρες ένα δυνατό αέρα και έβρεξε καλά, τώρα όμως έχει ήλιο και άπνοια…

Αρπάζω το ελαφάκι και πάω να το κάψω σκοπευτήριο!!! .shoot.

Καλησπέρα σε ολους!!
Δεν εχει σταματησει να βρέχει..Έπεσε κ ενα δέντρο εδώ στο χωριό πάνω σε ενα αμάξι αλλά ευτυχώς δεν του έκανε μεγάλη ζημιά..
ΥΓ ο μελλισουργος κολλάει στο οτι καθε απόγευμα τους ακούω που σκουζουν μεσουρανα..:)
image upload no limit

Χαιρετώ την παρέα!
.my man.Τον καφέ που θα τον πιούμε ; στην κυρά Φροσύνη ;
Αν με προλάβεις Γιάννενα εννοείτε...ειδάλλως στην πλατεία του LISTON....my man.
Bολτα με την κοπελια προς Μανη απο χθες κ σταση στο Λιμενι Λακωνιας αλλα μας τα χαλασε ο καιρος κ σημερα επιστρεψαμε... Αρεκτη βροχη εδω κατω... Παντα μου αρεσε το Λιμενι οποτε περναγα κυρις για τα νερα του... Ειχα κ το καλαμι του Spinning μαζι κ εριξα για καμια ωριτσα αλλα το μερος δεν προσφεροταν γι αυτο το ψαρεμα... Για Casting κατι λεει... ;)

Εσυ απο δω το φέρνεις απο 'κει το φέρνεις...δεν ξεκολλάς από τη Μάνη...
Σε τραβάνε και σένα οι σειρήνες σου -μου φαίνεται- και δεν μπορείς να αντισταθείς...
Στην 1η φώτο δεν καταλαβα...μας δείχνεις τα πόδια σου αν είναι πλυμένα?
μας δείχνεις τα πόδια που θα ''πατήσουν'' το βουνό απέναντι?
ή λές στα πόδια σου ''καημένα, τι έχετε να τραβήξετε σ' αυτα τα βουνά από το Σεπτέμβρη και μετά''....sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back