Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ειδικά αν ανέβεις στα Τζουμέρκα , δεν υπόσχομαι τίποτα για το μετά άλλο πέρα απο πολύ πρόβατο και μπύρες . .sarcastic.
Ωχ! θα στενάξουν τα Τζουμερκιώτικα κοπάδια....sarcastic.
Να δούμε μετά ποιος θα με κατεβάσει απο 'κει πάνω...με κόβω στρωματσάδα στην αυλή με σκέπασμα τα Τζουμερκιώτικα αστέρια....ha ha ha..sarcastic.

Ολα καλά... μην αγχώνεσαι με τας μελέτας...
Είσαι ninja....
Μή σου πώ και Κawasaki Ninja....

Χαχα δεν είμαι μηχανόβιος όμως και δεν ξέρω αν είναι καλό το kawasaki. Δεν μασάω, τελευταίο μάθημα είναι, όταν το δώσω σε 1,5 μήνα θα ξεκινάει το κυνήγι :):)

Καλησπερα σε ολους, το πρωι ανοιξε ο καιρος κ ειχε καψιματακι στο σκοπευτηριο... Ωραια ηταν...
Μετα ημουν καλεσμενος σε ενα φιλο για ψηστηρια στα καρβουνα... Αυτος εβαλε παιδακια κ εγω τσιχλες... .eat. Ειχα καιρο να φαω τοσο ωραιο παιδακι... .love.

Την καλησπερα μου σε ολους, λιγη ξεκουραση σημερα απο την ταλαιπωρια της εβδομαδας, να συνελθω λιγο απο τα εκζεματα, εχω συγκαει
παντου, ολο το σωμα μια πληγη, λιγο δροσια επιτελους. Ομορφα να περνατε, καλο βραδυ ευχομαι.

Την καλησπερα μου σε ολους, λιγη ξεκουραση σημερα απο την ταλαιπωρια της εβδομαδας, να συνελθω λιγο απο τα εκζεματα, εχω συγκαει
παντου, ολο το σωμα μια πληγη, λιγο δροσια επιτελους. Ομορφα να περνατε, καλο βραδυ ευχομαι.
Περαστικα Σταύρο.

Καλησπέρα φίλοι μου ενα αρσενικό επανιελάκι 2 μηνών μπήκε στην ζωή μου καπως ξαφνικά και μου
εχει πάρει τα μυαλά εδω και 5 ημέρες , γι αυτό και σας έχασα.

Το έχω δει στο FB, πως να μην σου πάρει τα μυαλά, μια ομορφιά είναι!

Καλησπερίζω την παρέα!
Καλησπέρα φίλοι μου ενα αρσενικό επανιελάκι 2 μηνών μπήκε στην ζωή μου καπως ξαφνικά και μου
Φώτη να το χαίρεσαι, αν κρίνω απο το λίγο που φαίνεται, στο προφίλ σου, κουκλί είναι!

Καλοριζικο έκανες το καλύτερο ,έχασες ένα έδωσες όμως την ευκαιρία σε ένα άλλο ότι καλύτερο εύχομαι.

Status
Not open for further replies.
Back