Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Θα σε πληγωσω τωρα. :(
Φυλαγα τα κουτιά κ κάποιους καλυκες πολλα χρονια για μενα.
Οχι για συλλογη.
Μια μερα καθαριζα το ερμαρι με τα κυνηγετικα....κ τα πεταξα ολα.
Εσυ εισαι η αφορμη να ξαναξεκινησω να φυλαω γιατι αποφάσισα οταν στο μελλον φτιαξω ενα δωμάτιο καθαρα για μενα κ τα πραγματα μου να τα στολισω εκει όμορφα.
Καταλογους ομως κ περιοδικα εχω μπαουλα ολόκληρα.
Απο το 1978 που κυκλοφορουσαν σκομη τα μιλσς αντι τα σεντσς.

Απο αυτους να σου στείλω φωτο κ τα βαζεις εσυ γιατί εγω δεν το χω με το νεο συστημα φωτογραφιας.
Στειλε το κινητο σοθ να σε βρω στο βαιπερ

Και Τασο εγω δεν δουλεύω ποτε κανεναν :)

Αστεια απο μενα δεχονται τα παιδια που συμπαθω και μονον.
Το χω το αστειο στο αίμα μου αρκει να συμπαθώ κάποιον κ να ναι κ η ωρα του αστειου σωστη :)

Και Τασο εγω δεν δουλεύω ποτε κανεναν :)

Αστεια απο μενα δεχονται τα παιδια που συμπαθω και μονον.
Το χω το αστειο στο αίμα μου αρκει να συμπαθώ κάποιον κ να ναι κ η ωρα του αστειου σωστη :)
Δεν χρειαζετε να απολογησε σε μενα Χρυσανθε.
Με τον ίδιο τρόπο που έγραψες το προηγούμενο μυνημα σου,ακριβώς με τον ίδιο τρόπο σου απάντησα και εγώ.
Πάντα στα πλαίσια του αστειου,Αυτό εννοείται...well done.

.my man..my man.
Ημουν σιγουρος οτι δεν θα άφηνες ασχολίαστη αυτή την φωτο..:)
Κοντευουν φιλε οι μέρες , μέτα τα μέσα με τέλη Αυγούστου δεν ακούς άλλη κουβέντα Τάσο όπου και να πας στο νησί , φυσιγγια,όπλα ,σκυλιά και πάντα γύρω από την περδικα. Τα περαστικά δεν τα κυνηγάει κάνεις μιας και τελαιευταια με τοπικό νόμο αρχίζουν όλα μαζί 15 Σεπτεμβρίου. Μόνοι μας λοιπόν τα βγάζουμε τα μάτια μας επειδή κάποιος θεώρησε σωστό για να από τρέψει κάπως την λαθροθηρια , πρόπερσι που ήμουνα κάτω έκανα μια βόλτα για τρυγόνια ειχαν σπάσει βεβαια οι ζωνες ,άκουσαν τις τουφεκιές και μαζεύτηκαν αγροφυλακας,αστυνομία και οι μισοί κυνηγοί του νησιού, ένας μάλιστα μου την είπε κιόλας γιατί προκαλώ τους παρανομους .hair. . Αν και δεν μαρεσει να βάζω ταμπέλες, περδικας και φερματζης αλλά γουστάρω όλα τα κυνηγια.

Καληνύχτα Παλικάρια καλό ξημέρωμα ;)
qpsaki.jpg

Την καληνύχτα μου σε ολη τη παρέα. Δυστυχώς δεν προλαβαινω να είμαι μαζί σας, ευτηχως έρχεται ΣΚ και μαζί με τη ξεκούραση θα είμαι πιο κοντά σας.
how to do a screen shot
Άλλος από δω.sarcastic. δεν τον γλυτωνω τον τρελογιατρο..hair.

Καλησπερίζω την παρέα αν και αργά.
Επιστροφή μετά απο 12άωρη περιπλάνηση στα Τζουμέρκα με πολλά χιλιόμετρα και πολύ κούραση.
Η μέρα τα είχε όλα.Ανάβαση για μάζεμα τσαγιού σε πολύ αποτομες πλαγιές,δύσκολες διαδρομές σε φανταστικά ποταμάκια σε μεγάλο υψόμετρο,βόλτα σε Συράκο και Καλαρύτες και αργά στην επιστροφή σταματήσαμε για πρόβειο κοντοσούβλι.
Το τσαι δυσεύρετο και το μαζεμα κλωναράκι κλωναρακι δτα γκρέμια.Οι αλβανοι που βόσκουν τα κοπάδια με τα γελάδια σ αυτά τα υψόμετρα το μαζεουν και το πουλάνε παράνομα ,αλλά το μαζευουν άτσαλα και το ξεριζώνουν,οπότε και το εξαφανίζουν.
Η χαρά του μικρού βέβαια που συνέχεια ανακαλύπτει πράγματα είναι το καλύτερο για ενα παιδί της πόλης και μάλιστα την στιγμή που άλλα παιδιά δεν εχουν δει γαιδαρο και κότα ,αυτός απο πολύ μικρός έπαιζε με σκορπιούς ,με σαυρες,με φιδάκια που τα έβαζε στσ μπουκάλια ,με πάσης φύσεως εντομα και τεράστια σκαθάρια με δαγκάνες και σήμερα παίζαμε με τις μικρές πέστροφες που απέμειναν στα παγωμένα νερά.Ο μεγάλος μου βέβαια ειχε την πρωτοπορία με διαφορά σ αυτά
Τοπία πανέμορφα που τα ανακαλύπτει και τα χαίρεται μόνο οποιος θέλει.
Χαίρομαι που μπορώ και δίνω στα παιδιά μου τετοια ερεθίσματα και πιστεύω κάποτε να τα αξιοποιήσουν .

Οι Αλβανοί κόβουν το τσάι, οι πονηροί πιάνουν τις πέστροφες, όλο δικαιολογίες είσαι και γκρίνια ... .yelling. Απορώ που δεν έχεις σκεφτεί κάτι να μας πεις για τις φάσσες ... .my man.

Σε κάποια στιγμή μετά το μαζεμα εχω σταματήσει σε ένα καταπράσινο φαράγγι ,εκει με τα τεράστια φύλλα αν θυμάστε,και νάσου ενας αλβανός με ενα τεράσυιο δεμάτι τσαι που θα έβγαζε γύρω στα 40 με 50 ματσακια με την διαφορά όμως που τα πετισδότετα ήταν με τις ρίζες.Με θυμόταν απο πέρυσι και μου λεει "εσυ δεν ειχες ερθει και πέρσι εδω και ψάρευες " χαμογελώντας.
Ναι του λεω εγω και σε θυμάμαι.
Τι παιδεύεσαι ρε φίλε μου λεει.Εδω τα πεζόβολα και τα δίχτυα δεν εχουν αφήσει τίποτα.Μόνο τα λιανά μείνανε.
Τότε γυρνάει η γυναίκα μου και του λέει το τσαι εσύ τπ μάζεψες ;και αφου της απάντησε καταφατικά ,τότε αρχισε να του τα χώνει που το ξεριζώνει και το καταστρέφει.
Δεν βαριέσαι λεει ο αλβανός , μεχρι του χρόνου ποιός ζει ποιός πεθαίνει.

Last edited:
Καλησπερίζω την παρέα αν και αργά.
Επιστροφή μετά απο 12άωρη περιπλάνηση στα Τζουμέρκα με πολλά χιλιόμετρα και πολύ κούραση.
Η μέρα τα είχε όλα.Ανάβαση για μάζεμα τσαγιού σε πολύ αποτομες πλαγιές,δύσκολες διαδρομές σε φανταστικά ποταμάκια σε μεγάλο υψόμετρο,βόλτα σε Συράκο και Καλαρύτες και αργά στην επιστροφή σταματήσαμε για πρόβειο κοντοσούβλι.
Το τσαι δυσεύρετο και το μαζεμα κλωναράκι κλωναρακι δτα γκρέμια.Οι αλβανοι που βόσκουν τα κοπάδια με τα γελάδια σ αυτά τα υψόμετρα το μαζεουν και το πουλάνε παράνομα ,αλλά το μαζευουν άτσαλα και το ξεριζώνουν,οπότε και το εξαφανίζουν.
Η χαρά του μικρού βέβαια που συνέχεια ανακαλύπτει πράγματα είναι το καλύτερο για ενα παιδί της πόλης και μάλιστα την στιγμή που άλλα παιδιά δεν εχουν δει γαιδαρο και κότα ,αυτός απο πολύ μικρός έπαιζε με σκορπιούς ,με σαυρες,με φιδάκια που τα έβαζε στσ μπουκάλια ,με πάσης φύσεως εντομα και τεράστια σκαθάρια με δαγκάνες και σήμερα παίζαμε με τις μικρές πέστροφες που απέμειναν στα παγωμένα νερά.Ο μεγάλος μου βέβαια ειχε την πρωτοπορία με διαφορά σ αυτά
Τοπία πανέμορφα που τα ανακαλύπτει και τα χαίρεται μόνο οποιος θέλει.
Χαίρομαι που μπορώ και δίνω στα παιδιά μου τετοια ερεθίσματα και πιστεύω κάποτε να τα αξιοποιήσουν .

Ειστε ωραιοι! .well done.

Υ.Γ. Γιωργο δεν ξερεις οτι οι φασσες τρεφονται με πεστροφες και πινουν τσαι; Γι αυτο ειναι εξαφανισμενες.... .my man. .sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back