Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Με Πανούτσο και γυναικόπαιδα στο Θυμάρι για μπανακι. Προϊστάμενος έσκασε ο νέος κατά τις 11, αφού του κράταγα με νύχια και δόντια ομπρέλα και ξαπλώστρα από τις 9. Η συγκεκριμένη παραλία είναι η αγαπημένη μου από τα νότια του νομού.
Γιωργο ειναι καθαρη εκει η θαλασσα ?
Εχω κανει μπανιο ποιο κατω στον Χαρακα-Λεγρενα αλλα δεν εμεινα με καλυτερες εντυπωσεις ισως και να ετυχε .xm.
Καλημερα Αρχοντες ;)
Μπανιο γιοκ για σημερα βαρεθηκα και ειπα να αραξω εντος της τσιμεντουπολης αναμενοντας να ψηθει το κοκκινιστο κατσικακι με συνοδεια μακαροναδας :Dffff

Με Πανούτσο και γυναικόπαιδα στο Θυμάρι για μπανακι. Προϊστάμενος έσκασε ο νέος κατά τις 11, αφού του κράταγα με νύχια και δόντια ομπρέλα και ξαπλώστρα από τις 9. Η συγκεκριμένη παραλία είναι η αγαπημένη μου από τα νότια του νομού.
]

Πανουτσο ασε να λεει ο ψηλος... Οτι ωρα γουσταρεις θα πας κ αν δεν καθεται ησυχος να πηγαινεις κ να του κλεινεις την ομπρελα να ανεβαζει θερμοκρασια... .yelling.
Καλημερα σε ολους, πριν απο λιγο γυρισαμε απο το σκοπευτηριο κ εχει μπανακι σε λιγο...

Εγβ το πρωι εκπαιδευτικό.
Φερμαρε εναν λαγαρο η μικρη το ευχαριστηθηκα πολυ.
Μου βγηκε ξινο ομως γιατί έχασα τα κλειδια στο βουνο.
Εναμιση ωρα περπατησα ξανα ολη τη διαδρομή που περασα .
Ευτυχώς τα ξαναβρηκα αλλιώς την ειχα ασχημα εκει που εμεινα.
Τώρα μπανακι με τα μικρα.

Γειά σας παίχται ... ωραιο το βάνιο μετα των οικογενειών ημών... και τον DJ Σίλι εις τα ντέκς...
Ζολώ άμα έχεις κέφια τον"γλεντάς" τον Λόυ (πη) όμορφα...

Κωστή είναι πολύ καλά τα νερά και καθαρά...

Καλησπερα , σημερα κανει λιγο ζεστη ,μετα το μπανακι...... μεσημεριανο μπυριτσα και τσιχλιτσες μεζες για την ορεξη..ffff
4cKczzu.jpg

Γιωργο ειναι καθαρη εκει η θαλασσα ?
Κωστή αν μου αρέσει κάτι είναι πρώτα τα καθαρά νερά. Από δω και πέρα πιάνει πέλαγος και δεν βρωμιζει. Χαρακας -Λεγραινα, τα πιάνει πολύ ο αέρας γι'αυτό μπορεί να μην σου άρεσε. Αν πιάσει αέρας στα Λεγραινα, έχει αμμοβολη...:)
Φετος κλινω 13 χρονια χωρις μπανιο στην θαλασσα.Τα καλα του νησιου.
Έλα το καλύτερο πόστο έχεις, όλο το χαρτί του νησιού πρέπει να μαζεύεις...:D
Κανα μπανάκι στον Εβρο μαζί με τα παπιά το χειμώνα πως σου φαίνεται ;.my man.
Μην λες πολλά εσύ γιατί για τους νέους έχει βουτιά στην ευθύγραμμη....fishing.
Επίσης αν ξεσκεπάζεις τα ποδαράκια σου το βράδυ, ο Κουνος περνάει την ώρα του φτιάχνοντας πυροφανια από εφημερίδα .evil.. Είναι δύσκολος ο Γκιαουρ Αντας Δημήτρη μου...;)

Κανα μπανάκι στον Εβρο μαζί με τα παπιά το χειμώνα πως σου φαίνεται ;.my man.
Δημήτρη, αυτο ειναι μεσα στο προγραμμα καθε χρόνο. Ειδικά σε μερες που φυσάει και ο παγωμένος βοριάς μετά το μπανάκι αισθάνεσαι λες και ξαναγεννηθηκες!!!!

Καλησπερα, κάναμε τη βουτια μας στα βόρεια του νησιού, για μεσημεριανό εγώ και η συζηγος μόνο σαλατουλα με μπόλικο λαδακι και ψωμί παπάρα και ο μικρός μιας και ειναι στη ανάπτυξη ντόπια μπριζολιτσα μοσχαρίσια. Τώρα έχει μεσημεριανή κατάκλυση και το απόγευμα παιδική χαρά.

Καλο μπανιο παιδια. Φετος κλινω 13 χρονια χωρις μπανιο στην θαλασσα.Τα καλα του νησιου.Ποτε θα τα βροντηξω ολλα δεν ξερω.!! .fiurius.
Θες να σε κανω να πας για μπανιο έστω κ χαραμα ?
Θα σου στησω στο κυμα 10 φουσκωτά πρασινοκεφαλα μονο για σενα.
Τωρα αν.προτιμας 3 κοπελιτσες στημενες πάλι γινετε αλλα φοβαμαι με τόσο καιρό χωρίς θάλασσα μην σταματάς την κίνηση του οπλου ;).yelling.
Φιλε μου πρεπει να πηγαίνεις έστω κ δυο φορές την σεζόν.
Αν δου αρέσει βρες τον τροπο εδτω κ μιση ωρα.
Αλλιως οπως ειπες θσ τα βροντιξεις ολα.
Ουτε κ γβ είμαι φαν του μπανιου.
Εγω το βουνο προτιμω.
Ομως πρεπει;)
Εμενα σήμερα το πρώτο μου είναι.
5-7 φορές υο χρόνο παω :)

Κωστή αν μου αρέσει κάτι είναι πρώτα τα καθαρά νερά. Από δω και πέρα πιάνει πέλαγος και δεν βρωμιζει. Χαρακας -Λεγραινα, τα πιάνει πολύ ο αέρας γι'αυτό μπορεί να μην σου άρεσε. Αν πιάσει αέρας στα Λεγραινα, έχει αμμοβολη...:)

Έλα το καλύτερο πόστο έχεις, όλο το χαρτί του νησιού πρέπει να μαζεύεις...:D

Μην λες πολλά εσύ γιατί για τους νέους έχει βουτιά στην ευθύγραμμη....fishing.
Επίσης αν ξεσκεπάζεις τα ποδαράκια σου το βράδυ, ο Κουνος περνάει την ώρα του φτιάχνοντας πυροφανια από εφημερίδα .evil.. Είναι δύσκολος ο Γκιαουρ Αντας Δημήτρη μου...;)
Για κυνήγι πάτε η διαβολοβδομαδα..sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back