Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα σε όλους ... Δεν ξέρω πως είναι αλλού, αλλά εδώ δεν μου φαίνεται και τόσο τρομερή η ζέστη, τίποτα το ιδιαίτερο, έχουμε περάσει και χειρότερα !!! .yel.
Καλά περάσαμε και χθες .hunter.1... αλλά ρε γμτ... άμα δεν σε θέλει ... :(
"Όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ, το σύμπαν συνωμοτεί για ... να μην το πετύχεις" !!! .sarcastic..yell at.

Καλημέρα παιχταράδες και παγκίτες :)
Πηγαίνοντας την μικρή στο σχολείο, διασταυρωθήκαμε με τον πρόεδρα, άνοιξα το παράθυρο και τον ρώτησα αν θα βγάλουμε άδεια στις 20 του άλλου και με διαβεβαίωσε ότι θα βγάλουμε, το άγνωστο είναι τι θα περιέχει η ρυθμιστική.

Καλημέρα παιχταράδες και παγκίτες :)
Πηγαίνοντας την μικρή στο σχολείο, διασταυρωθήκαμε με τον πρόεδρα, άνοιξα το παράθυρο και τον ρώτησα αν θα βγάλουμε άδεια στις 20 του άλλου και με διαβεβαίωσε ότι θα βγάλουμε, το άγνωστο είναι τι θα περιέχει η ρυθμιστική.
Αααααααααα μαλιστα... .exciting..exciting.Τωρα ησυχασα... .buy buy..buy buy..fiurius..fiurius.
Καλημερα σας, ζεστη αναμενεται κ σημερα...hot sun1 Στο Beachoμπαρο του Skyfall επρεπε να ημουν να τους κανω μαθηματα επικοινωνιας με τις επισκεπτριες του νησιου... .yelling.

Αμα σε πιασε πλευρα και όχι σπονδυλο φανηκες τυχερός σχετικα.
Καποια κρεμα βαζεις?
Τι διαβασμα εχεις ρε φιλε ακομη.π
Δεν εχει τελειωσει η εξεταστικη?
Μισωσε ο Ιούλης.
Ποτε θα σασ αφήσουν να γεμίσετε τις μπαταριες εσας?

Αμα σε πιασε πλευρα και όχι σπονδυλο φανηκες τυχερός σχετικα.
Καποια κρεμα βαζεις?
Τι διαβασμα εχεις ρε φιλε ακομη.π
Δεν εχει τελειωσει η εξεταστικη?
Μισωσε ο Ιούλης.
Ποτε θα σασ αφήσουν να γεμίσετε τις μπαταριες εσας?
Χρύσανθε δίνω εξετάσεις για έναν επαγγελματικό τίτλο και επειδή τον Ιούλιο είναι το κλείσιμο του 6μήνου βάζουν τις εξετάσεις μετά τις 10 του μήνα. Έβαλα μια αλοιφή που μου έδωσαν κάτι φίλοι που έχουν κατάστημα με τέτοια είδη αλλά δεν με πιάνει. Όποιος άλλος την έχει βάλει ήταν βάλσαμο, εμένα όμως τίποτα! Είναι για τραυματισμό μάλλον και όχι για ψύξη που έχω πάθει εγώ.

Status
Not open for further replies.
Back