Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Νομίζω ότι το θέμα της Νάξου το ξεκαθαρισαμε.
Θες σίγουρο γαμο με την κοπελια σου η την αρραβωνιαστικιά σου;;;;
Πας στην Νάξο.
Θες να κανεις κορίτσια ;;;;
Νοικιάζεις Panda.
Θες να κανεις και κορίτσια και αγόρια ;;;;
Νοικιάζεις παπί.
Εγώ τον Σεμπτέμβριο φεύγω για Κουφονήσια να κάνω τον γιο;).sex hard.

Όπως έρχεσαι και δεις κανένα παπάκι στην Βιστωνίδα, κάνε μια στάση για να κάνεις φωτορεπορτάζ και για τα παιδιά εδώ να πάρουμε μάτι... ;)

Υ.Γ. Κώστα πες μου τι καφέ θέλεις να τον πάρω από το σπίτι γιατί εκεί δεν θα βρούμε τίποτα...
Θυμάσαι για το εκτακτο που σε έλεγα; Η γιαγιά δεν μπορεί να κρατήσει τα παιδιά και θα τα φέρω μαζί μου αύριο.Πειράζει; Καφέ:φρέντο εσπρέσο σκετο.

Θυμάσαι για το εκτακτο που σε έλεγα; Η γιαγιά δεν μπορεί να κρατήσει τα παιδιά και θα τα φέρω μαζί μου αύριο.Πειράζει;
Κανένα πρόβλημα
Καφέ:φρέντο εσπρέσο σκετο.
Μας γ@μηκες... .sex hard. .smashfrak.
Να σου κάνω φραπέ σκέτο; .sarcastic.

Καλησπέρα σας

Όχι περισσότερη από άλλα πιο κοσμοπολίτικα νησιά αλλά το βουνό της στον Απείρανθο είναι απλά καταραμένο. Κεραυνοί και κακοκαιρίες τα ρήμαζαν όλα συνέχεια. Το κρύο και το χιόνι που έχω φάει εκεί πάνω δεν το έχω φάει στην ηπειρωτική Ελλάδα και το κερασάκι στην τούρτα, να είσαι μόνος, να έχεις γ@μ%θ3ι όλη μέρα να αποκαταστήσεις τις ζημιές και μόλις μπαίνεις στο Pajero να φύγεις, να πατάς μια πέτρα ξυράφι και να σκίζεις το λάστιχο ... .kkk..fiurius.

Που ναχες και Ζολώτα συνάδελφο και να κανατε μαζί όλα τα standby... εκεί να δείς τσαπού...

Γεια σας ρε παιδια .....ελειψα μια εβδομαδα και εγινε στην δουλεια τις π@@@@@ας.....
Γυρναω σπιτι αργα και δεν εχω ορεξη για τιποτα , τφωω και κοιμαμαι. Απο την μια ειναι καλο γιατι θα βγαλουμε κανα εξοδο , αλλα το ξαφνικα κι αποτομα σε σκοτωνει..!!!

Καλησπερίζω και καληνυχτίζω την παρέα!
Στο τρέξιμο σήμερα όλη μέρα, μας χτύπησε και η ζέστη κατακούτελαhot sun1ήρθε και δεσε...
Ελπίζω αυριο να' χω λίγο χρόνο να πούμε και καμιά κουβέντα...

400px-Young_and_mature_hoopoe.jpg

Status
Not open for further replies.
Back