Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
και εγώ ένα Panda είχα νοικιάσει στη Νάξο.......με τη τότε κοπέλα μου και νυν σύζυγο..........μας άρεσε το νησί πάρα πολύ γιατί δεν είχε αρχίσει να πήζει από κόσμο και κεντρικά ήταν καταπράσινο ενώ παραλιακά είχε το κλασσικό "χρώμα" των Κυκλάδων....
καλή συνέχεια Μάνο κι αν σε παίρνει κάτσε παραπάνω...δεν χάνεις τίποτε αν αργήσεις να γυρίσεις στην Αθήνα

και εγώ ένα Panda είχα νοικιάσει στη Νάξο.......με τη τότε κοπέλα μου και νυν σύζυγο..........μας άρεσε το νησί πάρα πολύ γιατί δεν είχε αρχίσει να πήζει από κόσμο και κεντρικά ήταν καταπράσινο ενώ παραλιακά είχε το κλασσικό "χρώμα" των Κυκλάδων....
καλή συνέχεια Μάνο κι αν σε παίρνει κάτσε παραπάνω...δεν χάνεις τίποτε αν αργήσεις να γυρίσεις στην Αθήνα

Οπότε Μάνο αν νοίκιασες και Panda τότε μάλλον κι εσύ πήγες με τη μέλλουσα σύζυγο... .sarcastic.
Γεια σου Μπίλαρε!

Δηλαδή ρε μάγκες για να καταλάβω .what.
Αν πας με την κοπελιά σου στην Νάξο και δεν βρεις panda να νοικιάσεις , δεν υπάρχει καμία περίπτωση να την παντρευτείς ;;;.sarcastic.

Μεγάλε εμείς μιλάμε με δοκιμές και με συγκεκριμένες συνταγές. Υποθετικά δεν μιλάμε ποτέ... .yelling.

Ναι, αν δεν μου τύχει κάτι έκτακτο, θα ερθω κατα τις 9:00-9:30

Όπως έρχεσαι και δεις κανένα παπάκι στην Βιστωνίδα, κάνε μια στάση για να κάνεις φωτορεπορτάζ και για τα παιδιά εδώ να πάρουμε μάτι... ;)

Υ.Γ. Κώστα πες μου τι καφέ θέλεις να τον πάρω από το σπίτι γιατί εκεί δεν θα βρούμε τίποτα...

Καλημέρα στο παρεάκι. :)
Η δουλειά για μένα το βράδυ τέλειωσε. Το διασκέδασα, γνώρισα κόσμο αλλά βαρέθηκα πια. Καιρός να ασχοληθώ μόνο με τις παρουσιάσεις μου και θα αρχίσω να ετοιμάζω ένα μουσικό πρόγραμμα με κάτι φιλαράκια πιο εντατικά για να παίξουμε κανένα live το χειμώνα σε μαγαζιά στυλ μπαράκια και όχι σε ταβερνάκια όπως τώρα. Το λαικορεμπέτικο δεν το πάω.

Λοιπόν εγω έκλεισα εισιτηρια για Νάξο με την πρωην κοπέλα μου και νυν αρραβωνιαστικιά μου, μετράει πιστευω ε χρηστο;
Γιωργο οι παραλίες γιατι δεν σου αρεσουν; Εγω έπαθα την πλάκα μου με τα πράσινα νερά! Φαγητο εφαγα μια φορα χθες στο μαγαζι γοργόνα στην αγια Άννα! Ψαρικα φαγαμε ολα υπέροχα σε μεγάλες μερίδες και ποσο στα 37 ευρω, θεωρω καλη τιμη! Το μονο που δεν μου άρεσε ηταν η ρακι που ήπιαμε την οποια θεωρω απαράδεκτη επιηκως! Σημειώνω τον γιωργο που μυ λες για οταν παω μελανες. Σημερα θα παμε για φαγητο μαλλον ανω ποταμια.

Είναι κόλλημα το σκοπευτήριο ρε γμτ.....
Ειδικα εδω Θεοφραστε ξεφευγεις λίγο από τη ζούγκλα, φραπέδακι στη διαδρομή συζήτηση για όπλα, μετά ψιλοκοντριτσες με τα φιλαράκια ,πάντα για πλάκα βέβαια.

Λεβε
Λοιπόν εγω έκλεισα εισιτηρια για Νάξο με την πρωην κοπέλα μου και νυν αρραβωνιαστικιά μου, μετράει πιστευω ε χρηστο;
Γιωργο οι παραλίες γιατι δεν σου αρεσουν; Εγω έπαθα την πλάκα μου με τα πράσινα νερά! Φαγητο εφαγα μια φορα χθες στο μαγαζι γοργόνα στην αγια Άννα! Ψαρικα φαγαμε ολα υπέροχα σε μεγάλες μερίδες και ποσο στα 37 ευρω, θεωρω καλη τιμη! Το μονο που δεν μου άρεσε ηταν η ρακι που ήπιαμε την οποια θεωρω απαράδεκτη επιηκως! Σημειώνω τον γιωργο που μυ λες για οταν παω μελανες. Σημερα θα παμε για φαγητο μαλλον ανω ποταμια.
Λεβεντια μου ωρες καλες.
Παντα αγαπημενοι μονιασμενοι κ με υγεια.
Να θυμασαι....συμβιβασμος.
Μια λεξη που κρυβει μεσα Ολα τα άλλα.
Σε μια σταθερή σχεση αυτο πιστεύω οτι είναι η πηγη της επιτυχιας.
Συμβιβασμος

Λοιπόν εγω έκλεισα εισιτηρια για Νάξο με την πρωην κοπέλα μου και νυν αρραβωνιαστικιά μου, μετράει πιστευω ε χρηστο;...
Και βεβαια μετραει! Εισαι στον σωστο δρομο! .shake.
Αν θελεις γαμο με 2 παιδια κοριτσια να νοικιασεις Panda... .sarcastic. Εγω κι ο Βασιλης εχουμε απο 2 κορες... :)

Μανο καλα να περασετε και παλι! .well done.

Last edited:
Νομίζω ότι το θέμα της Νάξου το ξεκαθαρισαμε.
Θες σίγουρο γαμο με την κοπελια σου η την αρραβωνιαστικιά σου;;;;
Πας στην Νάξο.
Θες να κανεις κορίτσια ;;;;
Νοικιάζεις Panda.
Θες να κανεις και κορίτσια και αγόρια ;;;;
Νοικιάζεις παπί.

Status
Not open for further replies.
Back