Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα στη παρεα εστω και αργά μιας και σήμερα έκλεισα 13ωρο στη δουλειά με πολλη ζέστη και τις παραξενιές του καθένα.
Πηγαν σήμερα για μπάνιο η σύζυγος με τον μικρο και ο μικρος έβγαλε το μενου για αυριο. .sarcastic.
Αποκτησαμε κατοικίδιο απο τη θάλασσα μιας και θέλει να το κρατήσει, του εξηγήσαμε οτι η θεση του ειναι στη θάλασσα, ασε που η σύζυγος τρελαίνεται για θαλασσινά .sarcastic.
Τελικά με τα πολλά πολλά πήγαμε απέναντι στο λιμάνι και το ρίξαμε στη θάλασσα
adult image host
image hosting site over 5mb
screenshot program
Κανα αγκιστρι μη χαθει του περασες?
Εχει μια ''κολλητη'' σαργοτσιπουρα κ θελει να ρθει να δει την φιλοξενία σας.sarcastic.

Γιατί ρε φίλε εμείς δεν κυνηγάμε πέρδικα..Επειδή δεν έχουμε σκυλί δηλαδή...yelling.
Ήρθε η ώρα Τάσο να πάρεις σκύλο, στο χώ ξαναπεί και έγω έχω κυνηγήσει με τον τρόπο που κυνηγάς αλλά καμία σχέση με το να έχεις ένα περδικοσκυλο, σου γλυτωνει χιλιόμετρα ,σου βρίσκει πουλιά που ούτε θα βλεπες ποτέ σου, θα λιγοστεψει τις απώλειες και πάνω από όλα θα αποκτήσεις τον καλύτερο φίλο και σύντροφο.
Προσωπικά σε τέτοιο κυνήγι χωρίς σκύλο θα βαρεθω εύκολα προτιμώ να κάτσω πάνω σε ένα βράχο να φτιάξω μια καφεδια να κάνω τα τσιγάρα μου και να αγναντευω την θάλασσα πάρα να σπάω τα πόδια μου άδικα.
Ακούμε και βλαστημα με φίλε.

forum image hosting

Καλημέρα στη παρέα.
Σε ευχαριστώ Γιάννη για την αφιέρωση, εσύ δεν της κυνηγάς η γουστάρεις μόνο μπεκάτσα?
Πριν αρκετα χρόνια τους αφιέρωνα 5-6 εξόδους Κωνσταντινε. Απ'οταν εμπλεξα με τη δουλειά δεν μπορώ να προετοιμασω τα σκυλιά οπότε δεν πηγαίνω.

Καλημέρα μας.
Γεμάτη μερα σήμερα να πάρουμε κουράγια.
Οχι οτι οι άλλες ηταν ξεκούραστες μα σημερα εχει τρεχαλα κ μετά την δουλειά.
Τασο ο σκύλος θα σου αλλάξει την ζωη κ κυνηγετικα κ ψυχολογικά.
Θα ναι παντού κ παντα δίπλα σου.
Κάνε το βημα δεν θα το μετά νιωσεις.
Πιστεψε με αν τον αγαπήσεις κ τον έχεις μαζί συνέχεια μιας κ ελεύθερος μέχρι κ για καφέ μαζί του μπορεις να πηγαίνεις.
Δημήτρη καλη δύναμη φίλε.
Κωνσταντινο βάζε κ κανα λαγό το βραδάκι για μας να χουμε γλυκά όνειρα.
Μια καλή μερα για όλους μας.:)
Διονυση μπήκαν τα κοριτσια στις πλαζ κ χανεσε ?
Τους δινεις....καρυδια να μασάνε. ? .yel..RESPECT.
Παντα καλα φιλοι μου:)

Status
Not open for further replies.
Back