Καλό βράδυ κύριοι. αύριο παλι και καλό ξημέρωμα σε ολους
Κανα αγκιστρι μη χαθει του περασες?Καλησπέρα στη παρεα εστω και αργά μιας και σήμερα έκλεισα 13ωρο στη δουλειά με πολλη ζέστη και τις παραξενιές του καθένα.
Πηγαν σήμερα για μπάνιο η σύζυγος με τον μικρο και ο μικρος έβγαλε το μενου για αυριο.
Αποκτησαμε κατοικίδιο απο τη θάλασσα μιας και θέλει να το κρατήσει, του εξηγήσαμε οτι η θεση του ειναι στη θάλασσα, ασε που η σύζυγος τρελαίνεται για θαλασσινά
Τελικά με τα πολλά πολλά πήγαμε απέναντι στο λιμάνι και το ρίξαμε στη θάλασσα
adult image host
image hosting site over 5mb
screenshot program
Αργεί πολύ να ανεβάσει ρε Θεόφραστε και μου σπάει τα νευρα.Καλησπέρα σας κύριοι
Μας έχεις κόψει τις φωτογραφίες όμως
Γιατί ρε φίλε εμείς δεν κυνηγάμε πέρδικα..Επειδή δεν έχουμε σκυλί δηλαδή..Αφιερωμενη στον Κωνσταντίνο.......shake.
Σορρυ γειτονα,παραλειψη μου......Γιατί ρε φίλε εμείς δεν κυνηγάμε πέρδικα..Επειδή δεν έχουμε σκυλί δηλαδή..![]()
Ήρθε η ώρα Τάσο να πάρεις σκύλο, στο χώ ξαναπεί και έγω έχω κυνηγήσει με τον τρόπο που κυνηγάς αλλά καμία σχέση με το να έχεις ένα περδικοσκυλο, σου γλυτωνει χιλιόμετρα ,σου βρίσκει πουλιά που ούτε θα βλεπες ποτέ σου, θα λιγοστεψει τις απώλειες και πάνω από όλα θα αποκτήσεις τον καλύτερο φίλο και σύντροφο.Γιατί ρε φίλε εμείς δεν κυνηγάμε πέρδικα..Επειδή δεν έχουμε σκυλί δηλαδή..![]()
Σε ευχαριστώ Γιάννη για την αφιέρωση, εσύ δεν της κυνηγάς η γουστάρεις μόνο μπεκάτσα?
έχω αγωγή εγώ αλλιώς θα σου έλεγα άντε γ.......υ .ha ha ha.
Νάξο ;;;;Καλησπέρα απο την υπέροχη Νάξο!!
Πριν αρκετα χρόνια τους αφιέρωνα 5-6 εξόδους Κωνσταντινε. Απ'οταν εμπλεξα με τη δουλειά δεν μπορώ να προετοιμασω τα σκυλιά οπότε δεν πηγαίνω.Σε ευχαριστώ Γιάννη για την αφιέρωση, εσύ δεν της κυνηγάς η γουστάρεις μόνο μπεκάτσα?