Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπερίζω την παρέα!
Γνώρισα σήμερα και από κοντά -όχι μόνο-τον Δημήτρη (dim63), αλλά και την σύζυγό του και τον μικρό του γιο και είναι απο τους ανθρώπους που λές ''γιατί να μην είμαστε πιο κοντά, να βρισκόμαστε συχνότερα να κάνουμε παρέα''...
Πραγματικά πολύ ζεστοί και αξιόλογοι άνθρωποι (νταξει για τον Δημήτρη το είχα καταλάβει) ήταν λές και γνωριζόμαστε από καιρό...
Μάλιστα η γυναίκα μου εντυπωσιάστηκε με το πόσο ήσυχος και υπομονετικός ήταν ο μικρός και μου είπε χαρακτηριστικά ότι της φάνηκε λες και τον είχε ξαναδεί...
Πάντως μέχρι να φύγει ο Δημήτρης από δω πάνω, σίγουρα θα ξαναβρεθούμε...

Να σου ζησει Χρηστο με υγεια και πολλα χρονια ακομα συντροφια στα κυνηγια .hunter.

Χρηστο να χαίρεσαι τον σκυλάκο σου!!
Δημήτρη, Μάνο σας ευχαριστώ για τις ευχές!
Δημήτρη ευχαριστώ για την εξυπηρέτηση που μου έκανες και μου τηλεφώνησες το πρωί.
Μάνο πράγματι φοβερή η Νάξος αλλά ειδικά αν πας ζευγάρι. Έχει πολλά χρόνια που πήγα και ενώ έχω ταξιδέψει σε πολλά νησιά, θυμάμαι πως στη Νάξο είδα τα πιο πολλά και τα πιο πολυτελή σκάφη σε λιμάνι...

Καλησπερίζω την παρέα!
Γνώρισα σήμερα και από κοντά -όχι μόνο-τον Δημήτρη (dim63), αλλά και την σύζυγό του και τον μικρό του γιο και είναι απο τους ανθρώπους που λές ''γιατί να μην είμαστε πιο κοντά, να βρισκόμαστε συχνότερα να κάνουμε παρέα''...
Πραγματικά πολύ ζεστοί και αξιόλογοι άνθρωποι (νταξει για τον Δημήτρη το είχα καταλάβει) ήταν λές και γνωριζόμαστε από καιρό...
Μάλιστα η γυναίκα μου εντυπωσιάστηκε με το πόσο ήσυχος και υπομονετικός ήταν ο μικρός και μου είπε χαρακτηριστικά ότι της φάνηκε λες και τον είχε ξαναδεί...
Πάντως μέχρι να φύγει ο Δημήτρης από δω πάνω, σίγουρα θα ξαναβρεθούμε...
Αυτά είναι τα ωραία! Μπράβο σας! .shake.

Καλησπέρα σας

Καλησπερα σας, Χρηστο να χαιρεσαι τον ζικο σου εγω εχω μεγαλο προβλημα
με τα κουταβια μου λογω γειτονιας, οποιος συναδελφος θελει να αποκτησει σετερακι
ας με παρει τηλ τα χαριζω και θελω να πανε σε καλα χερια και σε γνωστους αμεσα
πληροφ σεττερ τρικολορε

Καλησπερα σας, Χρηστο να χαιρεσαι τον ζικο σου εγω εχω μεγαλο προβλημα
με τα κουταβια μου λογω γειτονιας, οποιος συναδελφος θελει να αποκτησει σετερακι
ας με παρει τηλ τα χαριζω και θελω να πανε σε καλα χερια και σε γνωστους αμεσα
πληροφ σεττερ τρικολορε
Μένιο Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές.
Εύχομαι τα κουταβάκια να είναι καλότυχα και τα νέα αφεντικά τους να είναι τυχερά που θα τα αποκτήσουν.

Καληνύχτα και από μένα και καλό ξημέρωμα!

Red-backed-ShrikeC5488.jpg

Καλησπέρα στη παρεα εστω και αργά μιας και σήμερα έκλεισα 13ωρο στη δουλειά με πολλη ζέστη και τις παραξενιές του καθένα.
Πηγαν σήμερα για μπάνιο η σύζυγος με τον μικρο και ο μικρος έβγαλε το μενου για αυριο. .sarcastic.
Αποκτησαμε κατοικίδιο απο τη θάλασσα μιας και θέλει να το κρατήσει, του εξηγήσαμε οτι η θεση του ειναι στη θάλασσα, ασε που η σύζυγος τρελαίνεται για θαλασσινά .sarcastic.
Τελικά με τα πολλά πολλά πήγαμε απέναντι στο λιμάνι και το ρίξαμε στη θάλασσα
adult image host
image hosting site over 5mb
screenshot program

Πριν μια ώρα επέστρεψα στην βάση μου με τον Ομπάμα φορτωμένο με πανω απο 500 κιλά βάρος σοβάδες ,άλλα υλικά και ειδη σουπερ μαρκετ.
χάρηκα παρα πολύ που γνώρισα απο κοντά τον Σπύρο και την σύζυγό του. Υπέροχοι άνθρωποι ,απλοί με οικειότητα που απο την πρώτη στιγμή νομίζεις ότι τους γνωρίζεις χρόνια .Ελπίζω να μπορέσουν να τα καταφέρουν να έρθουν στα Τζουμέρκα να συνεχίσουμε με τα ....καθέκαστα.
Σπύρο και Φανή σας περιμένουμε .

Status
Not open for further replies.
Back