Για σου Μάνο, καλά να περνάς αλλά τι υπέροχο ακριβώς έχει η Νάξος ρε φίλε; .xm.Καλησπέρα απο την υπέροχη Νάξο!!
Να σου ζησει Χρηστο με υγεια και πολλα χρονια ακομα συντροφια στα κυνηγια![]()
Δημήτρη, Μάνο σας ευχαριστώ για τις ευχές!Χρηστο να χαίρεσαι τον σκυλάκο σου!!
Αυτά είναι τα ωραία! Μπράβο σας! .shake.Καλησπερίζω την παρέα!
Γνώρισα σήμερα και από κοντά -όχι μόνο-τον Δημήτρη (dim63), αλλά και την σύζυγό του και τον μικρό του γιο και είναι απο τους ανθρώπους που λές ''γιατί να μην είμαστε πιο κοντά, να βρισκόμαστε συχνότερα να κάνουμε παρέα''...
Πραγματικά πολύ ζεστοί και αξιόλογοι άνθρωποι (νταξει για τον Δημήτρη το είχα καταλάβει) ήταν λές και γνωριζόμαστε από καιρό...
Μάλιστα η γυναίκα μου εντυπωσιάστηκε με το πόσο ήσυχος και υπομονετικός ήταν ο μικρός και μου είπε χαρακτηριστικά ότι της φάνηκε λες και τον είχε ξαναδεί...
Πάντως μέχρι να φύγει ο Δημήτρης από δω πάνω, σίγουρα θα ξαναβρεθούμε...
Μένιο Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές.Καλησπερα σας, Χρηστο να χαιρεσαι τον ζικο σου εγω εχω μεγαλο προβλημα
με τα κουταβια μου λογω γειτονιας, οποιος συναδελφος θελει να αποκτησει σετερακι
ας με παρει τηλ τα χαριζω και θελω να πανε σε καλα χερια και σε γνωστους αμεσα
πληροφ σεττερ τρικολορε
Όχι και λίγο ρε Γιάννη....Καλο απόγευμα σε όλους! Έλλειψα για λιγο απο τα δρώμενα του forum
Να'σται γεροί Χρήστο να αλωνιζεται τις βουνοκορφές.....Καλημέρα σας
Χρόνια Πολλά στον σεττερά μου τον Ζίκο που σήμερα κλείνει τα 10 έτη!![]()
Μια μικρή στο mozzila και όταν πατιεται το chrome απ τη γραμμή εργασιωνΕυριπιδη, ειχαμε καμμια επανεμφανιση του "σκουληκιου";