Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημερα σε ολη την παρεα!

Για σου Μάνο, καλά να περνάς αλλά τι υπέροχο ακριβώς έχει η Νάξος ρε φίλε; .xm.:)

Γιωργο δεν την εχω δει πολυ ακομα αλλα εχει φοβερές παραλίες και ωραια χωρα!

Δημήτρη, Μάνο σας ευχαριστώ για τις ευχές!
Δημήτρη ευχαριστώ για την εξυπηρέτηση που μου έκανες και μου τηλεφώνησες το πρωί.
Μάνο πράγματι φοβερή η Νάξος αλλά ειδικά αν πας ζευγάρι. Έχει πολλά χρόνια που πήγα και ενώ έχω ταξιδέψει σε πολλά νησιά, θυμάμαι πως στη Νάξο είδα τα πιο πολλά και τα πιο πολυτελή σκάφη σε λιμάνι...

Αυτά είναι τα ωραία! Μπράβο σας! .shake.

Καλησπέρα σας

Ζευγάρι εχω ερθει χρηστο!!

Καλημέρα σε όλους. :)
Ευριπίδη θα τα τσακίσουμε τα πιατάκια σήμερα .hunter.1 ή πάλι δεν μπορείς να έρθεις ;;; .vah.
στελιο ειναι ρε φιλε και τα παιδια που θελουν θαλασσα τι να κανω? ασε τωρα που μπορω να τα παω ωστε το χειμωνα να εχω δικα μου τα σ/κ τσιρωνη επιτρεποντος. το κακο ειναι οτι το σ/ κ παλι δουλευω

Γιωργο δεν την εχω δει πολυ ακομα αλλα εχει φοβερές παραλίες και ωραια χωρα!
Για σου Μάνο, να περνάς ωραία :)
Όσον αφορά την Νάξο, την έχω φάει με το κουτάλι πολλάκις. Το μεγαλύτερο σε έκταση νησί των κυκλάδων, αν θυμάμαι καλά. Από εκεί και πέρα, από προσωπική εμπειρία πάντα το θεωρώ από τα πλέον υπερεκτιμημένα και αδικαιολόγητα πανάκριβα. Μονότονη αμμουδερή ακτογραμμή η οποία αλλάζει ονόματα χωρίς να αλλάζει η τοπογραφία. Ορεινή ενδοχώρα με τεράστια ζωοτροφία, πολλά υποσχόμενη στο γαστρονομικό σκέλος αλλά πέφτεις δυστυχώς από τα σύννεφα με την κακή ποιότητα της εστίασης ακόμα και αν απομακρυνθείς από τα τουριστικά στέκια της χώρας και ανηφορίσεις προς τα γραφικά χωριά Φιλώτι και Απείρανθο. Πως να ξεχάσω το σμήνος από μύγες που είχαν καλύψει τα πάντα όταν έκατσα σε κεντρική χασαποταβέρνα στα χωριά αυτά, να φάω τα πολυδιαφημισμένα ντόπια κοψίδια, τα οποία σερβιρίστηκαν κρύα και καμένα με γαρνιτούρα μύγας στα πάντα, πληρώνοντας αυτό το αμφιβόλου προέλευσης κρέας για χρυσό.
Η μόνη ταβέρνα που είχαμε βρει και έσωζε τα προσχήματα ήταν ο "Γιώργος" στους Μέλανες και σου προτείνω να πας. Στην είσοδο θα δεις και κυνηγητικές φωτογραφίες, απλά μην δώσεις και πολύ σημασία στα θηρεύσιμα είδη ... :D
Από εκεί και πέρα αν αξίζει κάτι που πρέπει να πάρεις και μαζί σου είναι το τυρί "αρσενικό". Πάρε ένα κεφάλι ολόκληρο και φέρτο στην Αθήνα. Μην σε παραμυθιάσουν ότι όλα τα κεφαλοτύρια λέγονται αρσενικά. Το αρσενικό Νάξου είναι ένα ιδιαίτερο τυρί, αν βρεις πάρε αυτό που δεν είναι σφραγισμένο σε μαύρη συσκευασία, αλλά σε διάφανη, η ονομασία να γράφει "αρσενικό" και όχι κεφαλοτύρι. Όπως κοιτάς το λιμάνι ας υποθέσουμε κατεβαίνοντας από το καράβι, θα πας τέρμα δεξιά (ο δρόμος είναι μονόδρομος αριστερά, οπότε αν είσαι με αυτοκίνητο θα πρέπει να κάνεις τον κύκλο ). Θα βρεις ένα μαγαζί, νομίζω είναι ο συνεταιρισμός και πουλάει μόνο τυριά. Θα το καταλάβεις από τις κοπέλες που δουλεύουν μέσα και είναι ντυμένες στα λευκά σαν νοσοκόμες, από εκεί να πάρεις.
Νησί που γουστάρουν πολύ οι surfers λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν μόνιμα από την πλευρά της Παροναξίας.
Κατά τα άλλα, προσωπικά, δεν ... :cool:
Υ.Γ. Ξέχασα το ψαρευτικό ενδιαφέρον για spinning στους λιμενοβραχίωνες του λιμανιού και τις τεράστιες λίτσες που συχνάζουν εκεί όλο τον χρόνο .fishing.

Για σου Μάνο, να περνάς ωραία :)
Όσον αφορά την Νάξο, την έχω φάει με το κουτάλι πολλάκις. Το μεγαλύτερο σε έκταση νησί των κυκλάδων, αν θυμάμαι καλά. Από εκεί και πέρα, από προσωπική εμπειρία πάντα το θεωρώ από τα πλέον υπερεκτιμημένα και αδικαιολόγητα πανάκριβα. Μονότονη αμμουδερή ακτογραμμή η οποία αλλάζει ονόματα χωρίς να αλλάζει η τοπογραφία. Ορεινή ενδοχώρα με τεράστια ζωοτροφία, πολλά υποσχόμενη στο γαστρονομικό σκέλος αλλά πέφτεις δυστυχώς από τα σύννεφα με την κακή ποιότητα της εστίασης ακόμα και αν απομακρυνθείς από τα τουριστικά στέκια της χώρας και ανηφορίσεις προς τα γραφικά χωριά Φιλώτι και Απείρανθο. Πως να ξεχάσω το σμήνος από μύγες που είχαν καλύψει τα πάντα όταν έκατσα σε κεντρική χασαποταβέρνα στα χωριά αυτά, να φάω τα πολυδιαφημισμένα ντόπια κοψίδια, τα οποία σερβιρίστηκαν κρύα και καμένα με γαρνιτούρα μύγας στα πάντα, πληρώνοντας αυτό το αμφιβόλου προέλευσης κρέας για χρυσό.
Η μόνη ταβέρνα που είχαμε βρει και έσωζε τα προσχήματα ήταν ο "Γιώργος" στους Μέλανες και σου προτείνω να πας. Στην είσοδο θα δεις και κυνηγητικές φωτογραφίες, απλά μην δώσεις και πολύ σημασία στα θηρεύσιμα είδη ... :D
Από εκεί και πέρα αν αξίζει κάτι που πρέπει να πάρεις και μαζί σου είναι το τυρί "αρσενικό". Πάρε ένα κεφάλι ολόκληρο και φέρτο στην Αθήνα. Μην σε παραμυθιάσουν ότι όλα τα κεφαλοτύρια λέγονται αρσενικά. Το αρσενικό Νάξου είναι ένα ιδιαίτερο τυρί, αν βρεις πάρε αυτό που δεν είναι σφραγισμένο σε μαύρη συσκευασία, αλλά σε διάφανη, η ονομασία να γράφει "αρσενικό" και όχι κεφαλοτύρι. Όπως κοιτάς το λιμάνι ας υποθέσουμε κατεβαίνοντας από το καράβι, θα πας τέρμα δεξιά (ο δρόμος είναι μονόδρομος αριστερά, οπότε αν είσαι με αυτοκίνητο θα πρέπει να κάνεις τον κύκλο ). Θα βρεις ένα μαγαζί, νομίζω είναι ο συνεταιρισμός και πουλάει μόνο τυριά. Θα το καταλάβεις από τις κοπέλες που δουλεύουν μέσα και είναι ντυμένες στα λευκά σαν νοσοκόμες, από εκεί να πάρεις.
Νησί που γουστάρουν πολύ οι surfers λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν μόνιμα από την πλευρά της Παροναξίας.
Κατά τα άλλα, προσωπικά, δεν ... :cool:
Υ.Γ. Ξέχασα το ψαρευτικό ενδιαφέρον για spinning στους λιμενοβραχίωνες του λιμανιού και τις τεράστιες λίτσες που συχνάζουν εκεί όλο τον χρόνο .fishing.

Γατακια τα παιδια του World Party μπροστα σου... .yelling..sarcastic..sarcastic. Στο "μενουμε Ελλαδα" επρεπε να παιζεις... .ha ha ha.

Μια κ λέτε για Νάξο κ ψάρεμα θυμήθηκα ένα παλιο άρθρο απο το "ψάρεμα"
"Ναξος 3 δυνατά σημεία για ψάρεμα απικο"
Με συνταγή ζύμης απο τυριά Νάξου..
Για της λιτσες έλεγε οτι στην κατάλληλη εποχή με μαΐστρο θα δείτε αρκετες,Κυκλοφορούν πολύ μεγάλα κομμάτια..

Για της λιτσες έλεγε οτι στην κατάλληλη εποχή με μαΐστρο θα δείτε αρκετες,Κυκλοφορούν πολύ μεγάλα κομμάτια..
Τάσο, το λιμάνι είναι γεμάτο με λιτσάκια. Στο εγγλέζικο με τρέλαιναν πραγματικά, πολύ διασκεδαστικό ψάρεμα λόγω της μάχης που δίνει αυτό το ψάρι αλλά μικρές οι περισσότερες. Ωστόσο έχουν πιαστεί πολλές που φτάναν και τα 10 κιλά η μία.

Ωραιος ο Γιωργος!!! Πρέπει να έπαιξε πολύ κεραία στη Ναξο ετσί;:D
Όχι περισσότερη από άλλα πιο κοσμοπολίτικα νησιά αλλά το βουνό της στον Απείρανθο είναι απλά καταραμένο. Κεραυνοί και κακοκαιρίες τα ρήμαζαν όλα συνέχεια. Το κρύο και το χιόνι που έχω φάει εκεί πάνω δεν το έχω φάει στην ηπειρωτική Ελλάδα και το κερασάκι στην τούρτα, να είσαι μόνος, να έχεις γ@μ%θ3ι όλη μέρα να αποκαταστήσεις τις ζημιές και μόλις μπαίνεις στο Pajero να φύγεις, να πατάς μια πέτρα ξυράφι και να σκίζεις το λάστιχο ... .kkk..fiurius.

Last edited by a moderator:
Μάνο πράγματι φοβερή η Νάξος αλλά ειδικά αν πας ζευγάρι. Έχει πολλά χρόνια που πήγα και ενώ έχω ταξιδέψει σε πολλά νησιά, θυμάμαι πως στη Νάξο είδα τα πιο πολλά και τα πιο πολυτελή σκάφη σε λιμάνι...

Στο λιμάνι της Νάξου θυμάμαι ψαρεύαμε με την τότε κοπέλα μου (νυν σύζυγος :) ) και σε κάποια φάση βλέπουμε ένα τύπο με κατάλευκα ρούχα (μπλούζα - παντελόνι) να έχει γίνει κ@λος από το μελάνι ενός καλαμαριού που είχε πιάσει με το καλάμι... .sarcastic.
Επίσης θυμάμαι που είχαμε νοικιάσει ένα ένα Panda με μουσαμά στον ουρανό στυλ "κάμπριο" και οργώσαμε όλο το νησί. Και που δεν μας πήγε το καημένο.. .sarcastic.
Σαν αυτό ήταν:
FIAT-Panda-750-1991%20(2).jpg

url

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back