Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα σας κύριοι
Καλησπερίζω την παρέα απο το μοναδικό νησί λιμνης στον κόσμο ,που κατοικείται.
Σε μια ώρα συνάντηση με Σπύρο -Ωρίων- για καφέ.Μετα φόρτωμα σοβάδες και λοιπά υλικά και αναχώρηση για Τζουμέρκα.
Μας έχεις κόψει τις φωτογραφίες όμως

Σε μια ώρα συνάντηση με Σπύρο -Ωρίων- για καφέ.Μετα φόρτωμα σοβάδες και λοιπά υλικά και αναχώρηση για Τζουμέρκα.
Καλυτερα φόρτωσε τωρα γιατί με καλη παρεα περναει γρήγορα η ωρα κ σε βλέπω να μην φορτώνεις καθολου αφου οταν δεις την ωρα θα χουν κλεισει ;)

Kαλημερα σε ολους,
δεν φτανει που εχω φαει τσαπου στη δουλεια γιατι σαν γνωησιοι Ελληνες περιμενουμε την τελευταια βδομαδα να κανουμε τις φορολογικες δηλωσεις, ετρεχα κ στις υπηρεσιες σημερα, εμεινα κ απο μπαταρια μεσα στο λιοπυρι μεσημεριατικα... .buy buy..kkk.
Αυτο το κακο που οσα λεφτα κ να εχεις στην τσεπη σου κατι θα γινεται παντα για να αδειαζει πολυ με εκνευριζει... .fiurius.

Καλο απόγευμα σε όλους! Έλλειψα για λιγο απο τα δρώμενα του forum αλλα και απο τη σκοποβολή γενικα ( εχω να παω σκοπευτηριο αρκετό καιρο) ..πολυ το τρέξιμο αυτο το καιρο ,ορεξη μηδέν να κανω πραγματα που μου αρέσουν..τελος πάντων ελπίζω να επιστρέψω δριμύτερος γιατι πολυ σας γουστάρω..Όσον αφορά τη φορολογική δήλωση την προσωπική θα την κανω αυριο
γιατι μεχρι τωρα έτρεχα μπας και σώσω μια επιχείρηση που έχουμε απο την ληστρική φορολογική επιδρομή του Κρατους σε όλες τις επιχειρήσεις μικρές-μεγάλες..μετα απο πολυ τρέξιμο τωρα και ενα μήνα νομιζω οτι κατι κατάφερα,τουλαχιστον σώθηκε η επιχείρηση..του χρόνου τωρα βλέπουμε τι κανουμε και με την ασφαλιστική φοροκαταιγίδα που έρχετε ..να είστε ολοι καλα.

καλησπέρα σας κοι :)
μπράβο ρε Μήτσο καλά περάσετε .well done. πες του Σπύρου να σου δώσει χαιρετίσματα από μένα .yelling.
Καλησπέρα σας κύριοι
Μας έχεις κόψει τις φωτογραφίες όμως
ααα εσύ δεν πάς καλά θες να τ ακούσεις .vah.
Καλο απόγευμα σε όλους! Έλλειψα για λιγο απο τα δρώμενα του forum....................
.......να είστε ολοι καλα.
γειά σου ρε Γιάννη....κι εσύ να σαι καλά :)

Status
Not open for further replies.
Back