Καλημέρα σε όλη την παρέα. Χρήστο να σου ζήσει ο Μπακαλόγατος Ζίκος ....Καλημέρα σας
Χρόνια Πολλά στον σεττερά μου τον Ζίκο που σήμερα κλείνει τα 10 έτη!![]()
Να είσαι καλά φίλεΚαλημέρα σε όλη την παρέα. Χρήστο να σου ζήσει ο Μπακαλόγατος Ζίκος ....![]()
Ναι, αν δεν μου τύχει κάτι έκτακτο, θα ερθω κατα τις 9:00-9:30Να είσαι καλά φίλε
Θα τα πούμε την Πέμπτη;
Μας έχεις κόψει τις φωτογραφίες όμωςΚαλησπερίζω την παρέα απο το μοναδικό νησί λιμνης στον κόσμο ,που κατοικείται.
Σε μια ώρα συνάντηση με Σπύρο -Ωρίων- για καφέ.Μετα φόρτωμα σοβάδες και λοιπά υλικά και αναχώρηση για Τζουμέρκα.
Καλυτερα φόρτωσε τωρα γιατί με καλη παρεα περναει γρήγορα η ωρα κ σε βλέπω να μην φορτώνεις καθολου αφου οταν δεις την ωρα θα χουν κλεισειΚαλησπερίζω την παρέα απο το μοναδικό νησί λιμνης στον κόσμο ,που κατοικείται.
Σε μια ώρα συνάντηση με Σπύρο -Ωρίων- για καφέ.Μετα φόρτωμα σοβάδες και λοιπά υλικά και αναχώρηση για Τζουμέρκα.
μπράβο ρε Μήτσο καλά περάσετεΚαλησπερίζω την παρέα απο το μοναδικό νησί λιμνης στον κόσμο ,που κατοικείται.
ααα εσύ δεν πάς καλά θες να τ ακούσεις .vah.Καλησπέρα σας κύριοι
Μας έχεις κόψει τις φωτογραφίες όμως
γειά σου ρε Γιάννη....κι εσύ να σαι καλάΚαλο απόγευμα σε όλους! Έλλειψα για λιγο απο τα δρώμενα του forum....................
.......να είστε ολοι καλα.
Εγώ έμεινα την περασμένη βδομάδα...δύο χρόνια και 10 μήνες κράτησε.εμεινα κ απο μπαταρια μεσα στο λιοπυρι μεσημεριατικα... .buy buy..kkk.
Καλημέρα σας
Χρόνια Πολλά στον σεττερά μου τον Ζίκο που σήμερα κλείνει τα 10 έτη!![]()