κάτσε ρε που πας;;;;
εκτός κι αν έχεις άλλες δουλειές![]()
Δεν ξέρω αν παίζει κι αυτό δηλαδή η μόλυνση πάντως είναι ο πιο ακριβεστερος φυσικος τρόπος να καταλάβεις αν τα νερά είναι μολυσμένα από την απουσία των αχινων ακόμα και σε κρυστάλλινα και φαινομενικα ολοκαθαρα νερά θυμάμαι τους παλιούς να το αναφέρουν ολοκαθαρα.Νομίζω ότι η συλλογή αχινών είχε απαγορευτεί διότι είχε παρατηρηθεί σημαντική μείωση του πλυθυσμού.
Δεν ξέρω λεπτομέρειες , θα το ψάξω και θα σας πω
ΦυσικάΕίπε μπροστά στη Νατάσσα ότι κάνουν τα δυό αγόρια μαζί τη σάουνα στη Ραφήνα ? .smashfrak.
Κάθε μέρα έχεις διάφορα hapeningΑπόψε επινα μπύρες με ένα ξαδερφο και εναν γαμπρό Κύπριο.
ΑμάνΕίπε μπροστά στη Νατάσσα ότι κάνουν τα δυό αγόρια μαζί τη σάουνα στη Ραφήνα ? .smashfrak.
και κλάνουν κι οι δύοΑμάν
Τι μαθαίνουμε σήμερα!!!!
Τζίμης και Κώστας μαζί στην σάουνα;;;;;;;![]()
Γατάκια θα δείτε τον Τζίμη ακόλουθο παρά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και θα τρίβετε τα μάτια σας![]()
Αχαχαχα.Απόψε επινα μπύρες με ένα ξαδερφο και εναν γαμπρό Κύπριο.
Ο Κύπριος μου λεει ...Δημήτρη η μεγαλύτερη κατάρα για εναν Κύπριο είναι να του πεις να του καεί το μοτέρ της σούβλας.Ολοι στο αυτοκίνητο έχουν σούβλες και κάρβουνα.Ολοι ειναι τρελοί με το ψήσιμο ,μετην μπάλα και.... το άλλο δεν θυμάμαι.
Οπότε Χρύσανθε αφού οι αχινοί δεν σουβλίζονται ,ασε άλλους να τρώνε αχινούς και συ φάε άλλα εδέσματα.
Ο Κωστάκης ο ΚαραμανλήςΤζιμη ποιος ηρθε?
Δε κατάλαβα ακόμη.
Μάγκες σας αφήνω , η κυρά φωνάζει να κλείσω τον υπολογιστή.
Αχινούς μπορεί να μην έφαγα αλλά τίμησα το μελάκι από τον Αίνο το οποίο μαζί με τον ήλιο του Ιονίου φέρνουν περίεργες ¨παρενεργειες"
Τα λέμε το πρωί![]()
Ευχαριστω φιλε μου ευχαριστώ γιατρε κ ευχαριστω κ ολα τα υπόλοιπα παιδιά που βοήθησαν.Λοιπόν για να μαθαίνεις, όλοι τρώγονται εκτός από αυτούς που είναι μαύροι τελείως! Υπάρχουν καφέ, πράσινοι, κόκκινοι και αυτοί με άλλο χρώμα στην άκρη! Εγώ σχεδόν πάντα μαζεύω τους κόκκινους τους πράσινους και τους καφέ που είναι πάνω σε βράχο και δεν έχει κοντά τους σκουπίδια και μεταλλικά αντικείμενα! Αυτά τα λέω για ενημέρωση γιατί πλέον απαγορεύεται να μαζεύεις ακόμα και για να φας μόνος σου!