Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Έχετε μυρίσει ποτέ άγρια λεβάντα;;;;;;.fff..fff..fff..fff..fff.
Μας έφεραν ένα ματσάκι από τα βουνά και έχω πάθει πλάκα με το απίστευτο άρωμα που έχει κατακλύσει τα πάντα!!!!
Ποια δύναμη τα έχει φτιάξει όλα αυτά;;;;;;.what.
Ναι έχω μυρίσει Διονύση,μου έχουν φέρει και εμένα..
Αν την βάλεις στην ντουλάπα οι σκωροι τεζαρουν αμέσως...sarcastic.
Καμιά σχέση με τα σκωροκτονα τις πλάκας που υπάρχουν στο εμπόριο που μόλις τα βάλεις εξατμίστηκαν.

Η
Έχετε μυρίσει ποτέ άγρια λεβάντα;;;;;;.fff..fff..fff..fff..fff.
Μας έφεραν ένα ματσάκι από τα βουνά και έχω πάθει πλάκα με το απίστευτο άρωμα που έχει κατακλύσει τα πάντα!!!!
Ποια δύναμη τα έχει φτιάξει όλα αυτά;;;;;;.what.
Η δύναμη των πόκεμον ρε Φύστιξ .yelling.

Επιστροφή απο Κέρκυρα για Ηγουμενίτσα και ακόμη εν πλω.
Απο κει και μετά κανα διωρο δρόμο και γαμώτο ειμαι κομάτια.
Στενοχωρεθήκαμε που δεν μείναμε, γιατί αυριο πρεπει μαζέψουμε το σπίτι και τα πραγματά μας για αναχώρηση Σαββατο πρωί.

ουουοουουουουο ρε λαμόγιο Τζουμερκιώτη , όλοι οι βουνίσιοι είναι φλώροι.yelling.
Επειδή δεν προλαβαίνω .yell at. να ερθω εκει να στα σπάαω , ελεγα να σου στήσω καρτέρι στην Πατρών Κορίνθου.Ομως θα γυρίσω απο Μεσοχώρα, Καρδίτσα.........οπότε θα ερθω με τον πανούτσο να σου σπάσουμε το μαγαζί..smashfrak.

Επιστροφή απο Κέρκυρα για Ηγουμενίτσα και ακόμη εν πλω.
Απο κει και μετά κανα διωρο δρόμο και γαμώτο ειμαι κομάτια.
Στενοχωρεθήκαμε που δεν μείναμε, γιατί αυριο πρεπει μαζέψουμε το σπίτι και τα πραγματά μας για αναχώρηση Σαββατο πρωί.
Σιγα σιγα να περνουμε σειρα και εμεις εδω για ξεκουραση παληκαρακι.......my man.

Καλησπέρα παρέα!
τελικα η θαλασσα αναβληθηκε γιατι ειδα πολλα σπυρια στο σωμα του γιου και τρελαθηκα.αρων αρων σε δερματολογο αλλα οι ανησυχιες εξαφανιστηκαν μολις ειπε οτι ειναι ακμη.μεγαλωνει και μπηκαμε στην εφηβεια.θυμαστε εσεις να βγαζαμε σπυρακια σε ολο το σωμα?εγω οχι.τι να πω?οι εποχες μαλλον αλλαζουν
Ετσι είναι Ευριπίδη...Τα παιδιά μεγαλώνουν, εμείς ωριμάζουμε....my man.
Φυσική εξέλιξη των πραγμάτων...
Το κακό είναι οτι μετά την ωρίμανση, ακολουθεί το σάπισμα....sarcastic.

Ξεφύλιζα σήμερα το μεσημέρι τα Κυνηγετικά Νέα και έπεσα σ' ενα αρθρο που μ' αρεσε...
Μια έκθεση στη Σύρο ''Το Κυνηγέσιον εν τη νήσω Σύρο'' , ανοιξε για το κοινό στις 11 Ιουλίου, στο βιομηχανικό κτήριο που παλαιότερα κατασκευαζόνταν σκάγια και θα είναι ανοιχτή για τους επόμενους 2 μήνες με παλιά παραδοσιακά κυνηγετικά εκθέματα παλιών Συριανών κυνηγών...
Μάλιστα έγραφε οτι στη Σύρο παλαιότερα κατασκευαζόνταν, εκτός απο σκάγια, και μπαρούτη και θυμήθηκα κουβέντες παλαιοτέρων κυνηγών του νησιού μου, που μου έλεγαν οτι παλιά στο χωριό Καμάρα φτιάχναν μαύρη μπαρούτη για μπροστόγιομα ''Καμαρίτικη'' την έλεγαν...σήμερα τι...:(...Τελος παντων...
Την εκθεση συνδιοργανωνουν ο ΚΣ Σύρου με τους φίλους του βιομηχανικού μουσείου με χορηγό την ΚΣΕ...
Μπραβο σε όλους αλλά και στους Συριανούς κυνηγούς, γιατί τέτοιες εξωστρεφείς δράσης καταδεικνύουν πόσο βαθιά παράδοση έχει το κυνήγι αλλα και ποσο στενή σχεση έχει με τις τοπικές κοινωνίες της υπαίθρου...
Μακάρι να δούμε και άλλες τετοιες δράσεις...

Last edited:
γεια σας κύριοι,
ενω φρόντιζα τις ντοματιές σήμερα, ακούω ένα ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ ! γυρνάω στον ουρανο και βλέπω ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ κύμα απο πουλιά σε μεγάλο υψόμετρο να πετούν προς νότο.ενώ πετούσαν, άλλαξαν ελαφρώς τον σχηματισμό τους.ΕΡΩΤΗΣΗ.τι πουλια παιζει να ηταν? ελπιζω οχι τρυγόνια. Δεν θα πω μεγεθος κοπαδιου σε μηκος και αριθμο πουλιων κατα προσεγγιση γιατι θα με πειτε ψευτη

Πότε βλέπετε να τελειώνουμε με τη ρυθμιστική φέτος και να πάμε για ανανέωση;

Σύντομα Βασίλη.
Ήδη ο κυνηγετικός σύλλογος Θεσσαλονίκης έχει αρχίσει την διαδικασία με τις άδειες.
Εγώ από εβδομάδα μάλλον πριν φύγω για διακοπές θα την βγάλω.

γεια σας κύριοι,
ενω φρόντιζα τις ντοματιές σήμερα, ακούω ένα ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ ! γυρνάω στον ουρανο και βλέπω ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ κύμα απο πουλιά σε μεγάλο υψόμετρο να πετούν προς νότο.ενώ πετούσαν, άλλαξαν ελαφρώς τον σχηματισμό τους.ΕΡΩΤΗΣΗ.τι πουλια παιζει να ηταν? ελπιζω οχι τρυγόνια. Δεν θα πω μεγεθος κοπαδιου σε μηκος και αριθμο πουλιων κατα προσεγγιση γιατι θα με πειτε ψευτη
Απο τα μεγαλύτερα κοπάδια πουλιών που μπορεί να συναντήσει κανείς είναι τα ψαρονια..
Ήταν όμως αυτά άραγε..

Status
Not open for further replies.
Back