καλημερα μωρε κοπελια
Τι μπαρούτι να μυρίσω ρε φίλε ; πρεπει να φτασει ο Οκτώβρης.Η έναρξη για μας ειναι μόνο ψυχολογική.Φέτος δεν νεπω να ανέβω και συον Εβρο τον Σεπτεμβρη ,οπότε πάμε φουλ για τον αγαπημένο μήνα.Καλημέρα μαςςςς.
Καλο πσκ σε ολους.
Καλη επιστροφή ασπρε.
Προσεκτικα κ μην στεναχωριεσε φιλε.
Σκέψου οτι κοντεψε ο καιρος να μυρισουμε μπατουτι το χαραμα στο βουνο με το πιο γλυκο σκέτο καφεδάκι του κοσμου![]()
Νομιζα οτι καπου κοντα θα πηγαινες τωρα τον αυγουστο.Τι μπαρούτι να μυρίσω ρε φίλε ; πρεπει να φτασει ο Οκτώβρης.Η έναρξη για μας ειναι μόνο ψυχολογική.Φέτος δεν νεπω να ανέβω και συον Εβρο τον Σεπτεμβρη ,οπότε πάμε φουλ για τον αγαπημένο μήνα.
.
ΟΚΤΩΒΡΗ γενιεται πρώτα Ο Θεος ο νεος μου κυνηγος.
Χρύσανθε, πολύχρονος ο γιος σου, να τον χαίρεστε και με το καλό να γεννηθεί και ο επόμενος !!!ΟΚΤΩΒΡΗ γενιεται πρώτα Ο Θεος ο νεος μου κυνηγος.
Ευριπίδη, βάζε τόνους γιατί μερικοί, που μπορεί να μην είναι εξοικειωμένοι με την κρητική διάλεκτο, θα νομίζουνε πως καλημερίζεις ... καμιά κοπελιά ...καλημερα μωρε κοπελια
και έτσι και διαβάζει και η κερά σου .smashfrak.Ευριπίδη, βάζε τόνους γιατί μερικοί, που μπορεί να μην είναι εξοικειωμένοι με την κρητική διάλεκτο, θα νομίζουνε πως καλημερίζεις ... καμιά κοπελιά
Εγώ τι θα κάνω ρε φίλε που πρέπει να τις προσέχω ο ίδιος;Ευχαριστω παιδες.
Να χαιρεστε ολοι τις οικογενειες και τα παιδακια σας
Να ρθει με το καλο και θα ενημερωσω.
Μυρο ειναι και μια κορακλα στην μεση τους.
Έτσι για να χει δυο να την προσεχουν.![]()
Το σκέφτομαι ρε φίλε λες;;; .xm.άσε να το ξανά σκεφτώ μέχρι το βράδυ έχουμε καιρόκανε κι εσυ ενα γιο
![]()
Θα τις μάθεις εσύ όλα οσα χρειάζεταιΕγώ τι θα κάνω ρε φίλε που πρέπει να τις προσέχω ο ίδιος;
Χρύσανθε με το καλό να έρθει το νέο μέλος
Ρε σεις με όλα αυτά που λέτε με βάζετε σε σκέψεις.xm.
Λέω στα παιδιά μου σιγά σιγά να μπαίνουν σε πρόγραμμα μπας και δούμε κανά μωρό στο σπίτι και αυτά μου λένε να βάλω μπρος και θα το μεγαλώσουν αυτά
Καλησπέρες και καλό ΠΣΚ σε όλους![]()
Μην γελας 13 χρονια διαφορα εχω νε την αδερφη μου.Χρύσανθε με το καλό να έρθει το νέο μέλος
Ρε σεις με όλα αυτά που λέτε με βάζετε σε σκέψεις.xm.
Λέω στα παιδιά μου σιγά σιγά να μπαίνουν σε πρόγραμμα μπας και δούμε κανά μωρό στο σπίτι και αυτά μου λένε να βάλω μπρος και θα το μεγαλώσουν αυτά
Καλησπέρες και καλό ΠΣΚ σε όλους![]()