Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα μαςςςς.
Καλο πσκ σε ολους.
Καλη επιστροφή ασπρε.
Προσεκτικα κ μην στεναχωριεσε φιλε.
Σκέψου οτι κοντεψε ο καιρος να μυρισουμε μπατουτι το χαραμα στο βουνο με το πιο γλυκο σκέτο καφεδάκι του κοσμου:)
Τι μπαρούτι να μυρίσω ρε φίλε ; πρεπει να φτασει ο Οκτώβρης.Η έναρξη για μας ειναι μόνο ψυχολογική.Φέτος δεν νεπω να ανέβω και συον Εβρο τον Σεπτεμβρη ,οπότε πάμε φουλ για τον αγαπημένο μήνα.

Τι μπαρούτι να μυρίσω ρε φίλε ; πρεπει να φτασει ο Οκτώβρης.Η έναρξη για μας ειναι μόνο ψυχολογική.Φέτος δεν νεπω να ανέβω και συον Εβρο τον Σεπτεμβρη ,οπότε πάμε φουλ για τον αγαπημένο μήνα.
Νομιζα οτι καπου κοντα θα πηγαινες τωρα τον αυγουστο.
Και παλι να μην στεναχωριεσε ρε.
ΟΚΤΩΒΡΗ γενιεται πρώτα Ο Θεος ο νεος μου κυνηγος.
Θα στον στειλω μια βδομαδα με γαλατα και πανες στο σακιδιο να τον μαθεις να απορταρει γαλαζιες.
Αρκει να του δειξεις και κανα καλο λαγοτοπι ετσι ;)

Και μαθε τον στις ντοπιες προς το παρων.
Μην μου τον στειλεις πισω και χει μαθει στες Ουκρανες και στα πολλα θα σκοτωθουμε.
Που να βρισκω μετα Ουκρανες ερω πανω.
Μονο κινεζες βρίσκεις το καιρο που χει μανιτάρι .sarcastic..yelling.

Καλημέρα και καλό Π-Σ-Κ ... :)
ΟΚΤΩΒΡΗ γενιεται πρώτα Ο Θεος ο νεος μου κυνηγος.
Χρύσανθε, πολύχρονος ο γιος σου, να τον χαίρεστε και με το καλό να γεννηθεί και ο επόμενος !!!
καλημερα μωρε κοπελια
Ευριπίδη, βάζε τόνους γιατί μερικοί, που μπορεί να μην είναι εξοικειωμένοι με την κρητική διάλεκτο, θα νομίζουνε πως καλημερίζεις ... καμιά κοπελιά ...
.sarcastic. .sarcastic. .sarcastic.

Καλημερααααααααα
Ευριπίδη, βάζε τόνους γιατί μερικοί, που μπορεί να μην είναι εξοικειωμένοι με την κρητική διάλεκτο, θα νομίζουνε πως καλημερίζεις ... καμιά κοπελιά
και έτσι και διαβάζει και η κερά σου .smashfrak..sarcastic..sarcastic.

Χρύσανθε καλώς να ορίσει ο νέος

Ευχαριστω παιδες.
Να χαιρεστε ολοι τις οικογενειες και τα παιδακια σας:)
Να ρθει με το καλο και θα ενημερωσω.:)
Μυρο ειναι και μια κορακλα στην μεση τους.
Έτσι για να χει δυο να την προσεχουν.:)
Εγώ τι θα κάνω ρε φίλε που πρέπει να τις προσέχω ο ίδιος;

Χρύσανθε με το καλό να έρθει το νέο μέλος:)

Ρε σεις με όλα αυτά που λέτε με βάζετε σε σκέψεις.xm.
Λέω στα παιδιά μου σιγά σιγά να μπαίνουν σε πρόγραμμα μπας και δούμε κανά μωρό στο σπίτι και αυτά μου λένε να βάλω μπρος και θα το μεγαλώσουν αυτά.yel.

Καλησπέρες και καλό ΠΣΚ σε όλους :)

Λέω στα παιδιά μου σιγά σιγά να μπαίνουν σε πρόγραμμα μπας και δούμε κανά μωρό στο σπίτι και αυτά μου λένε να βάλω μπρος και θα το μεγαλώσουν αυτά.yel.

Αργείς φίλε.Πολύ αργείς.Κανε το τεστ για να δεις το σπέρμα σου τι κατανομή έχει ,αλλά προ πάντων να δεις την διάτρηση.

Μην γελας 13 χρονια διαφορα εχω νε την αδερφη μου.
Σε ευχαριστω Διονυση.
Σε ευχαριστώ Θεοφραστε :)
Αντε βαλε μπρος ;)

Status
Not open for further replies.
Back