Αργείς φίλε.Πολύ αργείς.Κανε το τεστ για να δεις το σπέρμα σου τι κατανομή έχει ,αλλά προ πάντων να δεις την διάτρηση.
![very funny .very funny. .very funny.](/forums/data/assets/smilies/laugh3.gif)
Σιγα σιγα ρε και μου σταθηκε το φαγητο απ το γελιο
![big smile .big smile. .big smile.](/forums/data/assets/smilies/laugh2.gif)
Αργείς φίλε.Πολύ αργείς.Κανε το τεστ για να δεις το σπέρμα σου τι κατανομή έχει ,αλλά προ πάντων να δεις την διάτρηση.
Σιγα σιγα ρε και μου σταθηκε το φαγητο απ το γελιο![]()
.buy buy.Αργείς φίλε.Πολύ αργείς.Κανε το τεστ για να δεις το σπέρμα σου τι κατανομή έχει ,αλλά προ πάντων να δεις την διάτρηση.
XOAXOAXOAX!!! OY OY OY!!! ΚΛΑΙΩΩΩΩΑργείς φίλε.Πολύ αργείς.Κανε το τεστ για να δεις το σπέρμα σου τι κατανομή έχει ,αλλά προ πάντων να δεις την διάτρηση.
Καλα να περασεις φιλε! Οι ταβερνες εχουν ακομη τις κρεμαστες κουδουνες;Καλησπέρα απο Λαμία. Ήρθα για ένα 24ωρο με δυο φίλους, μόνο για μπιφτέκια και προβατίνα.
![]()
Σε ευχαριστώ Χρηστάρα. Από ταβέρνες δεν ξέρω τι παίζει μόνο το Γκλατζουνη ξέρω που έρχομαι συχνά για μπιφτέκια. Το ένα φιλαράκι μου είναι από δω θα πάμε να φάμε μέχρι να σκάσουμε!! Άλλοι παίρνουν σβάρνα τα μπαράκια, εμείς σήμερα θα πάρουμε σβάρνα τις ταβέρνες.Καλα να περασεις φιλε! Οι ταβερνες εχουν ακομη τις κρεμαστες κουδουνες;
Ειχα παρουσιαστει στη Λαμια στο ΣΥΠ και θυμαμαι σε καθε εξοδο να βαρανε οι κουδουνες στις ταβερνες για να μας προσλκυσουν για να κατσουμε να φαμε...Σε ευχαριστώ Χρηστάρα. Από ταβέρνες δεν ξέρω τι παίζει μόνο το Γκλατζουνη ξέρω που έρχομαι συχνά για μπιφτέκια. Το ένα φιλαράκι μου είναι από δω θα πάμε να φάμε μέχρι να σκάσουμε!!
Τα όπλα δεν κατάλαβα γιατί κατασχέθηκαν; .xm. Το ένα, λέει, δεν είχε μειωτήρα και τι έγινε, πιάστηκε να κυνηγάει με αυτό;
Οτιδήποτε παρανομία που έχει σχέση με κυνήγι το όπλο αν έχεις κατασχεται είτε εμπλέκεται είτε όχι. Όσο για τον μειωτηρα δεν χρειάζεται να σε πιάσουν χωρίς αυτόν στο κυνηγι εμένα μου τον ζήτησαν στην αστυνομία την περασμένη Δευτέρα πού έκανα μεταβίβαση την καραμπίνα από τον πατέρα μου σε εμένα.Τα όπλα δεν κατάλαβα γιατί κατασχέθηκαν; .xm. Το ένα, λέει, δεν είχε μειωτήρα και τι έγινε, πιάστηκε να κυνηγάει με αυτό;
Δηλαδή αν πιαστώ στον κυνηγότοπο να κάνω μια παρανομία, θα γυρίσουμε σπίτι και θα μου κατασχέσουν ότι έχω στο όνομα μου που αφορά το κυνήγι;Οτιδήποτε παρανομία που έχει σχέση με κυνήγι το όπλο αν έχεις κατασχεται είτε εμπλέκεται είτε όχι.
Γιώργο θα διαφωνήσω. Απο τη στιγμη που το όπλο βρεθηκε τροποποιημενο χωρις μειωτηρα ειναι παρανομο. Ελατε ρε παιδια τωρα, ο ανθρωπος πιάστηκε να βάζει παγιδες, γιατι εβγαλε τον μειωτηρα για πρακτικη σκοποβολη; μεχρι εδω βρωμαειΔηλαδή αν πιαστώ στον κυνηγότοπο να κάνω μια παρανομία, θα γυρίσουμε σπίτι και θα μου κατασχέσουν ότι έχω στο όνομα μου που αφορά το κυνήγι;
Οταν ομως αυτα τα οπλα μετα απο έλεγχο, διαπιστωθεί ότι ειναι παρανομως τροποποιημρνα τι ισχύει; εννοω οτι η τροποποίηση ειναι απο μονη της παρανομη ενέργεια, δεν χρειαζεται να λαθροθηρευσεις για να ρισαι παρανομος. Αν σφαλω καπου διορθωστε με..Αγαπητε μου φιλε. Κατασχεση στα αλλα οπλα που εχεις στο σπιτι και υπαρχουν Α.Κ.Ο γινεται μετα απο καταδικαστικη αποφαση για την παρανομια που εκανες στο κυνηγι.
Τοτε φιλε μου παυει να ισχυει η αδεια κατοχης, και αυτοματως εισαι κατοχος παρανομου οπλου με οτι αυτο συνεπαγεται.Οταν ομως αυτα τα οπλα μετα απο έλεγχο, διαπιστωθεί ότι ειναι παρανομως τροποποιημρνα τι ισχύει; εννοω οτι η τροποποίηση ειναι απο μονη της παρανομη ενέργεια, δεν χρειαζεται να λαθροθηρευσεις για να ρισαι παρανομος. Αν σφαλω καπου διορθωστε με..