Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πριν καμποσο παρελαβα τα καινουρια δελτια κατοχης στα οπλα. Ευτυχως, μεσα σε αυτα, και το σκοπευτικο, που πηρα χαμπαρι την τελευταια στιγμη οτι ειχε ληξει. Εξυπηρετικοτατοι στο Μεγαρο της Αστυνομιας στα Χανια

Καλα να περασεις φιλε! Οι ταβερνες εχουν ακομη τις κρεμαστες κουδουνες;
Σε ευχαριστώ Χρηστάρα. Από ταβέρνες δεν ξέρω τι παίζει μόνο το Γκλατζουνη ξέρω που έρχομαι συχνά για μπιφτέκια. Το ένα φιλαράκι μου είναι από δω θα πάμε να φάμε μέχρι να σκάσουμε!! Άλλοι παίρνουν σβάρνα τα μπαράκια, εμείς σήμερα θα πάρουμε σβάρνα τις ταβέρνες.

Σε ευχαριστώ Χρηστάρα. Από ταβέρνες δεν ξέρω τι παίζει μόνο το Γκλατζουνη ξέρω που έρχομαι συχνά για μπιφτέκια. Το ένα φιλαράκι μου είναι από δω θα πάμε να φάμε μέχρι να σκάσουμε!!
Ειχα παρουσιαστει στη Λαμια στο ΣΥΠ και θυμαμαι σε καθε εξοδο να βαρανε οι κουδουνες στις ταβερνες για να μας προσλκυσουν για να κατσουμε να φαμε... :) Παντως οι ανθρωποι εκει το κατεχουν το ψησιμο... .bbq.

Τα όπλα δεν κατάλαβα γιατί κατασχέθηκαν; .xm. Το ένα, λέει, δεν είχε μειωτήρα και τι έγινε, πιάστηκε να κυνηγάει με αυτό;
Οτιδήποτε παρανομία που έχει σχέση με κυνήγι το όπλο αν έχεις κατασχεται είτε εμπλέκεται είτε όχι. Όσο για τον μειωτηρα δεν χρειάζεται να σε πιάσουν χωρίς αυτόν στο κυνηγι εμένα μου τον ζήτησαν στην αστυνομία την περασμένη Δευτέρα πού έκανα μεταβίβαση την καραμπίνα από τον πατέρα μου σε εμένα.

Οτιδήποτε παρανομία που έχει σχέση με κυνήγι το όπλο αν έχεις κατασχεται είτε εμπλέκεται είτε όχι.
Δηλαδή αν πιαστώ στον κυνηγότοπο να κάνω μια παρανομία, θα γυρίσουμε σπίτι και θα μου κατασχέσουν ότι έχω στο όνομα μου που αφορά το κυνήγι;

Δηλαδή αν πιαστώ στον κυνηγότοπο να κάνω μια παρανομία, θα γυρίσουμε σπίτι και θα μου κατασχέσουν ότι έχω στο όνομα μου που αφορά το κυνήγι;
Γιώργο θα διαφωνήσω. Απο τη στιγμη που το όπλο βρεθηκε τροποποιημενο χωρις μειωτηρα ειναι παρανομο. Ελατε ρε παιδια τωρα, ο ανθρωπος πιάστηκε να βάζει παγιδες, γιατι εβγαλε τον μειωτηρα για πρακτικη σκοποβολη; μεχρι εδω βρωμαει

Αγαπητε μου φιλε. Κατασχεση στα αλλα οπλα που εχεις στο σπιτι και υπαρχουν Α.Κ.Ο γινεται μετα απο καταδικαστικη αποφαση για την παρανομια που εκανες στο κυνηγι.
Οταν ομως αυτα τα οπλα μετα απο έλεγχο, διαπιστωθεί ότι ειναι παρανομως τροποποιημρνα τι ισχύει; εννοω οτι η τροποποίηση ειναι απο μονη της παρανομη ενέργεια, δεν χρειαζεται να λαθροθηρευσεις για να ρισαι παρανομος. Αν σφαλω καπου διορθωστε με..

Οταν ομως αυτα τα οπλα μετα απο έλεγχο, διαπιστωθεί ότι ειναι παρανομως τροποποιημρνα τι ισχύει; εννοω οτι η τροποποίηση ειναι απο μονη της παρανομη ενέργεια, δεν χρειαζεται να λαθροθηρευσεις για να ρισαι παρανομος. Αν σφαλω καπου διορθωστε με..
Τοτε φιλε μου παυει να ισχυει η αδεια κατοχης, και αυτοματως εισαι κατοχος παρανομου οπλου με οτι αυτο συνεπαγεται.

Status
Not open for further replies.
Back