Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
.asking. .buy buy.Ήθελα ναξερα ήταν τόσο καλά φραγμένα και δεν μπορούσες να μπεις η δεν το επιχείρησες λόγω του Γκρισίνο.
Οχι τυχαια γλύτωσαν.
Τα ελαφια αυτά τα λενε ντάμα ντάμα.
Αυτός ομως άκουσε πως τα λενε γαμα γαμα και δεν πλησιασε πιο κοντά. .yell at..vert funny.

λεω και γω να πηγαίνω γιατί το ρολοι θα βαρέσει στις 5.
Καλό βράδυ.

295521_525169444186643_1207355062_n.jpg

Λάμπρο καλησπέρα
παλιότερα έτρεχες σε αγώνες;;;;
ρωτάω γιατί ένας συνάδελφός σου στην άνδρο πιάσαμε την κουβέντα και θυμάται κάποιον Λάμπρο από Καρδίτσα πολύ καλό σε αγώνες σχετικά με τρεξιμο :)

ναι μακη ετρεχα.....well done.
Ενώ τώρα τρέχουν οι μπεκάτσες! .sarcastic.

Το απόγευμα κολυμπούσα στη θάλασσα με την οικογένεια. Σε κάποια φάση μου λέει η μεγάλη μου κόρη να κοιτάξω επάνω. Αμέσως σκέφτηκα ότι θα θέλει να μου δείξει γλάρους που πετούν συχνά πάνω από τους λουόμενους. Ήταν όμως τόσο ενθουσιώδης η φωνή της που αποκλείεται να ήταν για τους γλάρους. Σηκώνω το κεφάλι μου και βλέπω να πετούν από πάνω μας 2 καθαρά. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πως αισθάνθηκα. :) Από τη μια έψαχνα το όπλο και από την άλλη απόρησα πως κατάλαβε η κόρη μου ότι ήταν πάπιες. Την ρώτησα και η απάντηση ήταν η εξής: "Είδα τον μακρύ λαιμό τους και το γρήγορο φτερούγισμά τους!" Εκεί με αποτελείωσε! :) Της έδωσα μια αγκαλιά και ένα φιλί, μου τα ανταπέδωσε και ήμουν τόσο ευτυχισμένος μέχρι που άρχισε το δούλεμα από τη γυναίκα μου... .sarcastic.

Το απόγευμα κολυμπούσα στη θάλασσα με την οικογένεια. Σε κάποια φάση μου λέει η μεγάλη μου κόρη να κοιτάξω επάνω. Αμέσως σκέφτηκα ότι θα θέλει να μου δείξει γλάρους που πετούν συχνά πάνω από τους λουόμενους. Ήταν όμως τόσο ενθουσιώδης η φωνή της που αποκλείεται να ήταν για τους γλάρους. Σηκώνω το κεφάλι μου και βλέπω να πετούν από πάνω μας 2 καθαρά. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πως αισθάνθηκα. :) Από τη μια έψαχνα το όπλο και από την άλλη απόρησα πως κατάλαβε η κόρη μου ότι ήταν πάπιες. Την ρώτησα και η απάντηση ήταν η εξής: "Είδα τον μακρύ λαιμό τους και το γρήγορο φτερούγισμά τους!" Εκεί με αποτελείωσε! :) Της έδωσα μια αγκαλιά και ένα φιλί, μου τα ανταπέδωσε και ήμουν τόσο ευτυχισμένος μέχρι που άρχισε το δούλεμα από τη γυναίκα μου... .sarcastic.
Καταλαβαίνω Χρήστο μου τη χαρά που πήρες, βρίσκεται σε καλό δρόμο μελλοντική Άρτεμις ;)

Μπράβο Χρήστο, για την εκπαίδευση που έχεις κάνει. .well done.
Πώς κατάφερες σε μικρά παιδιά να μαθεις να ξεχωρίζουν τις πάπιες από τους κορμορανους; .asking.
Πες μας το μυστικό γιατί έχω κάτι μαντράχαλους που δεν λένε να τα μάθουν με τίποτα... .sarcastic.

Μπράβο Χρήστο, για την εκπαίδευση που έχεις κάνει. .well done.
Πώς κατάφερες σε μικρά παιδιά να μαθεις να ξεχωρίζουν τις πάπιες από τους κορμορανους; .asking.
Πες μας το μυστικό γιατί έχω κάτι μαντράχαλους που δεν λένε να τα μάθουν με τίποτα... .sarcastic.
Και κορμοράνοι να ήταν, πάλι το ίδιο ίσως να έκανε εκτός αν δεν της καθόταν καλά το χρώμα.:) Εγώ μένω στο ότι έδωσε σημασία και ξεχώρισε τις πάπιες από τους γλάρους γνωρίζοντας ότι αυτό θα με χαροποιήσει... ;)
Δεν με εντυπωσίασε αν ξεχώρισε το είδος ή όχι αλλά η ενστικτώδης σκέψη και αντίδρασή της... ;)
Αν μου έλεγε "κοίτα μπαμπά 2 καθαρά", τότε θα της έπαιρνα για δώρο να το έχει στην άκρη από τώρα ένα τσοκ UFO:)

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back