Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ήμουν έτοιμος να παραγγείλω κι αλλο σερβιτσιο:) άκυρος δλδ ο συναγερμος.sarcastic.

Κρίμα που φέτος δεν θα ανέβω Αλεξανδρούπολη .Θα κάναμε καλή κατασταση στην αυλή.Τους έμαθα να τρώνε πρόβατο.Μόνο σουβλάκια και πανσέτες ψήνανε.

Κρίμα που φέτος δεν θα ανέβω Αλεξανδρούπολη .Θα κάναμε καλή κατασταση στην αυλή.Τους έμαθα να τρώνε πρόβατο.Μόνο σουβλάκια και πανσέτες ψήνανε.
Καλά να 'μαστε, εγώ παίζει και να μείνω μόνιμα στο τέλος εκεί πάνω:D και ψησίματα και κυνήγια θα κάνουμε πρώτα ο θεός.well done.

σταααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααμπα
Τι φωνάζεις ρε ;;;;;.hair.
Κοιμάται το μωρό !!!!.fff.

9v0GgTP.jpg

Καλησπερίζω την παρέα!
και μην ξεχαστούμε να σας στείλω τα μεταπυχιακά σας .sarcastic.
Εγώ δάσκαλε που έχω κάποια κενά στην υλη, μήπως πρέπει να ξαναμαζευτούμε να ξαναδώσω εξετάσεις?.bbq.ffff.beer..sarcastic.
Λάμπρο καλησπέρα
παλιότερα έτρεχες σε αγώνες;;;;
ρωτάω γιατί ένας συνάδελφός σου στην άνδρο πιάσαμε την κουβέντα και θυμάται κάποιον Λάμπρο από Καρδίτσα πολύ καλό σε αγώνες σχετικά με τρεξιμο :)
Ναι Μακη... έτρεχε, τρέχει και θα τρέχει πίσω από κάτι μακρομύτες χειμερινές τουρίστριες....well done..sarcastic.
Τι φωνάζεις ρε ;;;;;.hair.
Κοιμάται το μωρό !!!!.fff.

9v0GgTP.jpg
Ετσι-Ετσι...πες τα Διονύση...όταν θέλεις να ξυπνήσει τέτοια μωρά, το στόμα το χρησιμοποιείς για άλλα πράγματα και όχι για να φωνάζει...;).buy.

Status
Not open for further replies.
Back