Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπερίζω την παρέα!

Εγώ δάσκαλε που έχω κάποια κενά στην υλη, μήπως πρέπει να ξαναμαζευτούμε να ξαναδώσω εξετάσεις?.bbq.ffff.beer..sarcastic.

Ναι Μακη... έτρεχε, τρέχει και θα τρέχει πίσω από κάτι μακρομύτες χειμερινές τουρίστριες....well done..sarcastic.

Ετσι-Ετσι...πες τα Διονύση...όταν θέλεις να ξυπνήσει τέτοια μωρά, το στόμα το χρησιμοποιείς για άλλα πράγματα και όχι για να φωνάζει...;).buy.

Αμα το χρησιμοποιησεις σωστα τοτε θα φωναζει κιολας...;)

Καλησπερίζω την παρέα!
Εγώ δάσκαλε που έχω κάποια κενά στην υλη, μήπως πρέπει να ξαναμαζευτούμε να ξαναδώσω εξετάσεις?.bbq.ffff.beer..sarcastic.
βεβαίως πρέπει θα κανονίσουμε κάποια ημερομηνία μέχρι 15 Φλεβάρη οπότε θα έχει σεμινάριο στην Κόνιτσα(καλώς εχόντων)
εννοείται επειδή είσαι αριστούχος δεν θα πάρω δίδακτρα........μόνο μεζέ και κρασί θα βάλεις .sarcastic.

βεβαίως πρέπει θα κανονίσουμε κάποια ημερομηνία μέχρι 15 Φλεβάρη οπότε θα έχει σεμινάριο στην Κόνιτσα(καλώς εχόντων)
δεν θα πάρω δίδακτρα........μόνο μεζέ και κρασί θα βάλεις .sarcastic.
Την γάμηκες Σπυρίδωνα

Αμα το χρησιμοποιησεις σωστα τοτε θα φωναζει κιολας...;)
Το μωρό σίγουρα....sarcastic.
εννοείται επειδή είσαι αριστούχος δεν θα πάρω δίδακτρα........μόνο μεζέ και κρασί θα βάλεις .sarcastic.
Σεμιναριο αιγοπρόβειας γαστριμαργικής τέχνης μετα οίνου και τύρου... .sarcastic.
Την γάμηκες Σπυρίδωνα
Ωχ!!! Πανο... πρέπει να κλείσω γρήγορα κουμπαριά με τσέλιγκα....buy buy..sarcastic.

δεν τα ξέρω γω αυτά λεβέντ μ
αρνοκάτσικα στ σχάρα με κρασί και τρι ξέρω εγώ .xm.
Ε είπαμε Μάκη εσύ είσαι ο δάσκαλος, εγώ μαθαίνω ακόμα...
Μη φοβάσαι όμως... όπως και να τα λέει ο καθένας μας, όταν κάτσουμε στην στρογγυλή (η μακρόστενη) τραπέζη θα μιλήσουν τα πιρούνια και οι κούπες...
Εξάλλου...οταν τρώμε δεν μιλάμε....sarcastic.

Ε είπαμε Μάκη εσύ είσαι ο δάσκαλος, εγώ μαθαίνω ακόμα...
Μη φοβάσαι όμως... όπως και να τα λέει ο καθένας μας, όταν κάτσουμε στην στρογγυλή (η μακρόστενη) τραπέζη θα μιλήσουν τα πιρούνια και οι κούπες...
Εξάλλου...οταν τρώμε δεν μιλάμε....sarcastic.
Τι δάσκαλος και τρίχες.Καρχαρίας της στεριάς είναι το άτομο.

Status
Not open for further replies.
Back