Δεν πειράζει Φώτη, καλά να' να'στε κάποια στιγμή θα τα πούμε και από κοντά φίλε.Ωραία πράγματα Γιάννη δεν κατόρθωσα να ανέβω φετος να τα πούμε και απο κοντά ρε φίλε.
Τάσο όπως λέει και ο Σπύρος τα πιτσιρικια εχουν κυνηγετικό pedigre....εξαλου πήγα σήμερα για αυτοψία και ότι μου είπαν ήταν αλήθεια....Εισαι σιγουρος οτι τα γνωρίζουν Γιαννη??.xm.
Εύχομαι να μην αποδειχθεί άνθρακας ο θησαυρός και μακάρι να βρεθώ ψεύτης αλλα φοβαμε οτι αυτά τα τρυγονια κάνουν διαφορετικό τουρ τουρ απο τα άλλα..
Καλημέρα σε ολους!!![]()
Να χερεσαι τη " γοργόνα" σου Γιώργο.
μπράβο ρε μάγκες,σήμερα το είδα,πάντα τέτοιαΤι να γίνει ρε φιλαράκια ; παρά τις φιλόδοξες μεν ,αποτυχημένες δε προσπάθειες του Σπύρου , φωνάξαμε την πυροσβεστική που έσβησε την φωτιά με μπύρες.
free image host
photoupload
δεν σε φοβάμαι ρε,δεν κολλάς πουθενά μηχανάκι σκέτο,πάθαμε πλάκα με την Ελένη....γρηγορότατος,εξυπηρετικότατος,ευγενέστατος και πάνω απ όλα δυνατόςΚαλημέρα σας..πολύ δουλειά κ κούραση ....3 βδομάδες έμειναν όμως κ θα βάλουμε τα δυνατά μας...
Μια ωραία πινελιά ήταν οι επίσκεψη του φίλου μου Μάκη χαρηκα που πέρασε καλά...
Την πρώτη μέρα ηπιαμε 3 κιλά κρασί κ την επόμενη αδειασαμε το ψυγείο με τις κάιζερ
Γιωργο να την χαιρεσαι την κουκλα σου και ναναι παντα καλα και ευτυχισμενη
Μ'αρεσεις! Πολυ!δεν σε φοβάμαι
Ποινήν εκτίω ....αγγαρεία κάμωωωωωΕπιστριφή στη βάση μας πριν λίγο.
Κάθε φορά που επιστρέφω απο Πάρνηθα με πιάνει για λύπη για το τι πνεύμονα και τι εκπληκτικό βουνό έχασε η Αθήνα με εκείνη την τρομερή φωτιά.Αν και απο τους κατοίκους της, λίγοι της το αναγνωρίζουν και ακόμη πιο λίγοι είναι εκείνοι που την γνωρίζουν.
Βλέπεις ήταν ,κατα δήλωση Πολύδωρα πολύ κακός εκείνος ο ..."στρατηγός άνεμος"
Μπράβο Μάικ και του χρόνου με υγείαδεν σε φοβάμαι ρε,δεν κολλάς πουθενά μηχανάκι σκέτο,πάθαμε πλάκα με την Ελένη....γρηγορότατος,εξυπηρετικότατος,ευγενέστατος και πάνω απ όλα δυνατός
δεν πέρασαμε απλώς καλά περάσαμε τέλεια....σήμερα μου λέει η Ελένη ότι της λείπει η Βλυχάδα η κα Μάχη κι ο κος Παναγιώτης με τον πρωινό καφέ
δεν τα λένε αυτά τι ήπιαμε και φάγαμε,παραμονεύουν κάποιοι που με ζηλεύουν
αδερφέ σ ευχαριστούμε για όλα![]()
Καλημέρα σας..πολύ δουλειά κ κούραση ....3 βδομάδες έμειναν όμως κ θα βάλουμε τα δυνατά μας... Μια ωραία πινελιά ήταν οι επίσκεψη του φίλου μου Μάκη χαρηκα που πέρασε καλά... Την πρώτη μέρα ηπιαμε 3 κιλά κρασί κ την επόμενη αδειασαμε το ψυγείο με τις κάιζερ
Για το τι και πόσο φάγατε κουβέντα... μη ντρέπεστε ρε παιδιά......δεν τα λένε αυτά τι ήπιαμε και φάγαμε,...
Λάμπρο καλησπέραΧαιρετω την ομορφη παρεα.....
σημερα καυα τις 9 οτε σπορτ 3 νομιζω δειχνει τραπ. αμα πατησεις στο google βρισκεις οτι θελεις. προχθρς εβλεπα το σκητ του 4 στην αθηναΈχετε βρει κάνα σάιτ να μπορούμε να δούμε σκοποβολή Ο.Α.;
Έχετε βρει κάνα σάιτ να μπορούμε να δούμε σκοποβολή Ο.Α.;