Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα στην παρέα!
Πολύχρονη ή κορούλα σου Σπύρο μου, γερή και καλοτυχη να ειναι και εσείς να'χεται υγεία να τις καμαρωσεται και νυφουλες.
Σπυρο να χαιρεσαι την μικρη...
Σπυρο να χαιρεσαι ττην μικρη με υγεια και ευτυχια.shake.
Σπύρο να χαίρεσαι την κοριτσαρα.
να χαίρεσαι την κορούλα σου Σπύρο :)
Σας ευχαριστώ όλους παιδιά να είσαστε καλά και να χαίρεστε τις οικογένειές σας και αυτούς που αγαπάτε!!!

Εσυ πρεπει να εχεις γινει πιο μαυρος κ απο το σκοταδι 2 βδομαδες στη Ροδο... .love.
Η αληθεια ειναι οτι οταν κατεβηκα σημερα το βραδυ στον Πειραια να ανηφορισω προς το σπιτι μου... Με πλησιασε ενας Πακιστανος νομιζω, και μου ειπε "Αμπιμπι εσυ εισαι?"
.my man..sarcastic..sarcastic..sarcastic.

κυριοι καληνυχτω. αυριο εχει τον 4ο και τελευταιο αγωνα στο σκοπ. και τελος για μενα εφετος. του χρονου παλι αν ειμαστε γεροι. θα πηγαινω για καφεδακι με τη παρεα αλλα ως εκει. επειδη θα τα πουμε μεσημερακι σας ευχομαι καλο ξημερωμα και ομορφη κυριακη σε ολους

πέταγμα το άτιμο ,,, εγώ φτιάχτηκα πάντως,,,σίγουρα και εσείς !

Παύλε μήπως είναι μοντάζ; Πολλή ώρα πέταγμα μέσα στο δρόμο και δίπλα στα αυτοκίνητα. Άσε που ενώ βλέπω σκιες από όλα τα οχήματα ενώ δεν φαίναται πουθενά η σκιά του πουλιού ακόμη και όταν πετάει πολύ χαμηλά από το δρόμο... .xm.
καλησπέρα σας καλοί μου φίλοι
γειά σου Πάνο
πέρασα περίφημα και μην παρεξηγείθείτε αν πώ ότι δεν μου λείψατε :)
τους χαιρετισμούς του Τζίμη έχετε ολοι :)
image post
gif upload
Γεια σου Μάικ! Γεια σου Τζίμη! Γεροί να είστε να περνάτε όμορφα!

Ακόμα στο πανηγύρι που έχει εξελιχθεί σε χοροεσπερίδα μιας και η ορχήστρα ειναι πολλη καλη και έχει ανεβάσει το κέφι στο τέρμα. Και του χρόνου να'μαστε καλά.
Έμαθα και απο τα πιτσιρικια του χωριού για κάτι τρυγόνια σε κρυφο μέρος......;)
Με προσέχουν οι πιτσιρικαδες γιατί τους προσέχω και έγω το χειμώνα και τους ενημερωνω....;)
Καλό σας βράδυ και καλό ξημέρωμα για όλους.
screenshot

Καλημέρα μαγκες μου.
Τον Αύγουστο λεει ειναι ωραία η Αθήνα.
Τρίχες κατσαρές , το ιδιο χάλια ειναι ολο τον χρόνο και τον Αύγουστο ακόμα πιο χάλια.
Πάω για μπανάκι , το μεσημέρι εχω τσιπούρες και χορταράκια .

Status
Not open for further replies.
Back