P
PANOUTSOS
Σα να βάρυνε λίγο ο server...
Δήμο επέστρεψες;;;
Δήμο επέστρεψες;;;
Και γω νόμιζα οτι την βγαζεις με φρούτα .Καλησπέρα απο Καρδίτσα city. Πάω για προβατίνα και κρασί.
Πολύχρονη ή κορούλα σου Σπύρο μου, γερή και καλοτυχη να ειναι και εσείς να'χεται υγεία να τις καμαρωσεται και νυφουλες.
Σπυρο να χαιρεσαι την μικρη...
Σπυρο να χαιρεσαι ττην μικρη με υγεια και ευτυχια.shake.
Σπύρο να χαίρεσαι την κοριτσαρα.
Σας ευχαριστώ όλους παιδιά να είσαστε καλά και να χαίρεστε τις οικογένειές σας και αυτούς που αγαπάτε!!!να χαίρεσαι την κορούλα σου Σπύρο
Σ' ευχαριστώ Πάνο, να χαίρεσαι και 'συ οτι αγαπάς!!!Σπύρο να χαίρεσαι τη μικρούλα σου!
Η αληθεια ειναι οτι οταν κατεβηκα σημερα το βραδυ στον Πειραια να ανηφορισω προς το σπιτι μου... Με πλησιασε ενας Πακιστανος νομιζω, και μου ειπε "Αμπιμπι εσυ εισαι?"Εσυ πρεπει να εχεις γινει πιο μαυρος κ απο το σκοταδι 2 βδομαδες στη Ροδο...
Παύλε μήπως είναι μοντάζ; Πολλή ώρα πέταγμα μέσα στο δρόμο και δίπλα στα αυτοκίνητα. Άσε που ενώ βλέπω σκιες από όλα τα οχήματα ενώ δεν φαίναται πουθενά η σκιά του πουλιού ακόμη και όταν πετάει πολύ χαμηλά από το δρόμο... .xm.πέταγμα το άτιμο ,,, εγώ φτιάχτηκα πάντως,,,σίγουρα και εσείς !
Γεια σου Μάικ! Γεια σου Τζίμη! Γεροί να είστε να περνάτε όμορφα!καλησπέρα σας καλοί μου φίλοι
γειά σου Πάνο
πέρασα περίφημα και μην παρεξηγείθείτε αν πώ ότι δεν μου λείψατε
τους χαιρετισμούς του Τζίμη έχετε ολοι
image post
gif upload