Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ας ελπίσουμε Γιάννη να ρίξει τα νερά που πρέπει Σεπτέμβρη και Οκτώβρη και να μαζέψουν οι ελιές λάδι...
Σπύρο η κατασταση πλεον στις ελιές που δεν ποτίζονται ειναι ΜΗ αναστρέψιμη δυστηχως.ακομα και οι ελιές που ποτίζονται εχουν θεμα..πλήγμα μεγάλο στην οικονομία καθώς το περισσότερο Κρητικό λάδι εξάγεται στο εξωτερικό..βεβαια φταίμε και έμεις γιατι δεν γίνετε σωστη διαχείρηση του νερού αλλος βάζει 5 κυβικά στο πότισμα ανα ελιά αλλος δεν εχει να ποτίσει..να χαίρεσαι την κόρη σου να ειναι πολύχρονη! Ποσο χρόνων ειναι? Χρύσανθε και η Κύπρος εχει αρκετα καλα και ποιοτικά αγροτικά προιοντα.κριμα και σε σε σας..

Σπύρο να χαίρεσαι την κορούλα σου πολύχρονη.
να χαίρεσαι την κόρη σου να ειναι πολύχρονη! Ποσο χρόνων ειναι?
Ευχαριστώ πολύ παιδιά να χαίρεστε και 'σεις τις οικογένειές σας!
4,5 χρονών η μικρή και 9 η μεγάλη είναι Γιάννη...

Καλησπέρα στη παρέα, πριν λίγο σχόλασα, τη φαγαμε και αυτή τη βδομάδα. Τώρα έχει μπάνιο και ξάπλα γιατί το βραδακι έχει πανηγύρι στο χωριό. Καλά να περνάτε φιλαράκια.
Καλημέρα μας.
Του Σωτηρος σήμερα.
Με εχει τυλίξει μια γριπη κ με χει τρελάνει.
Δεν περνω τα ποδια μου.
Γιαννη κ σε μας ετσι ακριβώς.
Ελπιζω να κανει χειμωνσ κ βροχές γιατι την βαψαμε.
Ποτιζεις στις 6 κ το απογευμα είναι λες κ χουν να πιουν μια βφομαδα.
Ειχα να παω κατω για τσιμέντα σημερα μα δεν μπορω να παρω τα ποδια μου
Περαστικά Χρυσανθε, υπομονή θα περάσει.
Περαστικά Χρύσανθε...
Χρόνια πολλά και σε όσους γιορτάζουν...
Γιορτάζει σήμερα και η μικρή μου κόρη το δεύτερο όνομα της και η μέρα-φυσικά-είναι αφιερωμένη σ' αυτην!!!
Πολύχρονη ή κορούλα σου Σπύρο μου, γερή και καλοτυχη να ειναι και εσείς να'χεται υγεία να τις καμαρωσεται και νυφουλες.

Σπυρο να χαιρεσαι την μικρη...
Χρυσανθε περαστικα...
Καλησπερα σε ολους, ζεστη κ σημερα κ αρκετος κοσμος στην Καλαματα... Προσοχη θελει μονο στους δρομους γιατι εχει πολλους επισκεπτες κ γινονται μικροατυχηματα...

Status
Not open for further replies.
Back