R55 και ταχυτητες με μοχλο...???
Εχω την R25/3 του '55...
Καποια στιγμη θα πρεπει να τα γραψω στο αντιστοιχο θεμα...
Σπύρο η κατασταση πλεον στις ελιές που δεν ποτίζονται ειναι ΜΗ αναστρέψιμη δυστηχως.ακομα και οι ελιές που ποτίζονται εχουν θεμα..πλήγμα μεγάλο στην οικονομία καθώς το περισσότερο Κρητικό λάδι εξάγεται στο εξωτερικό..βεβαια φταίμε και έμεις γιατι δεν γίνετε σωστη διαχείρηση του νερού αλλος βάζει 5 κυβικά στο πότισμα ανα ελιά αλλος δεν εχει να ποτίσει..να χαίρεσαι την κόρη σου να ειναι πολύχρονη! Ποσο χρόνων ειναι? Χρύσανθε και η Κύπρος εχει αρκετα καλα και ποιοτικά αγροτικά προιοντα.κριμα και σε σε σας..Ας ελπίσουμε Γιάννη να ρίξει τα νερά που πρέπει Σεπτέμβρη και Οκτώβρη και να μαζέψουν οι ελιές λάδι...
Σαράντο μέχρι και ΜΚΟ γίνεται! Γιατί η νανόχηνα τι παραπάνω έχει;Δημητρη σκεφτουμε για την ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΩΝ ΑΛΕΠΟΥΣ,τι λες.xm.
Σπύρο να χαίρεσαι την κορούλα σου πολύχρονη.
Ευχαριστώ πολύ παιδιά να χαίρεστε και 'σεις τις οικογένειές σας!να χαίρεσαι την κόρη σου να ειναι πολύχρονη! Ποσο χρόνων ειναι?
Περαστικά Χρυσανθε, υπομονή θα περάσει.Καλημέρα μας.
Του Σωτηρος σήμερα.
Με εχει τυλίξει μια γριπη κ με χει τρελάνει.
Δεν περνω τα ποδια μου.
Γιαννη κ σε μας ετσι ακριβώς.
Ελπιζω να κανει χειμωνσ κ βροχές γιατι την βαψαμε.
Ποτιζεις στις 6 κ το απογευμα είναι λες κ χουν να πιουν μια βφομαδα.
Ειχα να παω κατω για τσιμέντα σημερα μα δεν μπορω να παρω τα ποδια μου
Πολύχρονη ή κορούλα σου Σπύρο μου, γερή και καλοτυχη να ειναι και εσείς να'χεται υγεία να τις καμαρωσεται και νυφουλες.Περαστικά Χρύσανθε...
Χρόνια πολλά και σε όσους γιορτάζουν...
Γιορτάζει σήμερα και η μικρή μου κόρη το δεύτερο όνομα της και η μέρα-φυσικά-είναι αφιερωμένη σ' αυτην!!!
Καταλαβα τι θα εχουν δει τα ματακια σας εκει κατω...Προσοχη θελει μονο στους δρομους γιατι εχει πολλους επισκεπτες κ γινονται μικροατυχηματα...
Εσυ πρεπει να εχεις γινει πιο μαυρος κ απο το σκοταδι 2 βδομαδες στη Ροδο...Καταλαβα τι θα εχουν δει τα ματακια σας εκει κατω...
Καλησπερα ξανα...
γλεντι όπως της πρέπει της Νατσας Λι...Πανουτσο σε περιμενω να γλεντησουμε τον περιεργο... .banana. Κ να παμε στου Κουτουμανου για φυσιγγια... .shoot.
πέταγμα το άτιμο ,,, εγώ φτιάχτηκα πάντως,,,σίγουρα και εσείς !