Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Για άλλη μια βραδιά ανάστατοι οι κάτοικοι κ;αι οι επισκέπτες της Ανδρου.Το ξημέρωμα βρήκε τις παραλίες και τα βουνά του νησιού γεμάτα απο κουφάρια και απομεινάρια ζώων.
Έντρομοι και αγανακτισμένοι και οι βοσκοί ζητούν την προστασία απο την πολιτεία και απαιτούν άμεσα μέτρα για την προστασία τους.

ι
9a69e37b-9e73-44b1-a007-9f907ea368d2.jpg

Εν τω μεταξύ ο Ανταποκριτής μας στο νησί Δ.Γκρισίνο μας έστειλε νέα φωτογραφία που δείχνει το επικίνδυνο αυτό αρπακτικό ,πρώτα να ασελγή και μετά να κατασπαράζει τα δυστυχή τετράποδα. ζώα.
Η φωτογραφία βεβαίως δεν είναι αυτή που θα ήθελαν και οι αρχές καθώς την τελευταία στιγμή ένα μεγαλόσωμο κριάρι επιτέθηκε στον ανταποκριτή και φωτορεπόρτερ μας.
Οι έρευνες συνεχίζονται και γίνονται αυστηροί έλεγχοι σε οσους έρχονται αλλά περισσότερο σε όσους αναχωρούν από το νησί.

a4avu3yt_copy111.jpg

Καλημερα σε όλους τους φίλους μας..

image free hosting
Μου αρέσει που έβαλες στην υπογραφή σου φωτό που να μη μας ξεσηκώνει... .sarcastic.

Καλημερα.........ακολουθεί περίοδος αποκλειστικής ενασχόλησης με την οικογένεια, προς συλλογή πολυάριθμων εξοδόχαρτων για τη προσεχή κυνηγετική περίοδο .sarcastic.

Βασίλη για καλύτερα αποτελέσματα προσφέρουμε δωρεάν μαθήματα, εγώ για σκούπισμα, ο Μάκης για σφουγγάρισμα και ο Διονύσης για άπλωμα ρούχων... .ha ha ha..big smile.

Ζολώ τρέλλανέ μας κι άλλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! .victory.

Καλημέρα και καλό Σ/Κ σε όλους!

Καλημερα ! Η κατασταση στην Κρητη φετος λογω ξηρασιας ειναι τραγικη.εχουν ξεραθει τα παντα .παλιοι μου λενε οτι τετοια ξηρασια φετος δεν εχουν ξαναδει.πλεον οτι και να γινει η ποιοτητα του λαδιου θα ειναι προβληματικη.ποτιζουμε απο τον Απριλιο...απο τις 6 τρεχω να ανοιξω νερα στα χωραφια μπας και περισωσουμε κατι,αλλα και το νερο λιγοστευει δραματικα και αυτο.Καλο ΣΚ σε ολους!

Καλημέρα στην παρέα και καλό ΣΚ να έχουμε!
Καλά να περνάτε όσοι είστε διακοπές!!!!
Κάποιοι βέβαια δεν μπορούν να συγκρατήσουν αρχέγονα πάθη που έρχονται στην επιφάνεια .sex hard.ffff και προβαίνουν σε φρικαλεότητες...
Για άλλη μια βραδιά ανάστατοι οι κάτοικοι κ;αι οι επισκέπτες της Ανδρου.Το ξημέρωμα βρήκε τις παραλίες και τα βουνά του νησιού γεμάτα απο κουφάρια και απομεινάρια ζώων.
Έντρομοι και αγανακτισμένοι και οι βοσκοί ζητούν την προστασία απο την πολιτεία και απαιτούν άμεσα μέτρα για την προστασία τους.

ι
9a69e37b-9e73-44b1-a007-9f907ea368d2.jpg

Εν τω μεταξύ ο Ανταποκριτής μας στο νησί Δ.Γκρισίνο μας έστειλε νέα φωτογραφία που δείχνει το επικίνδυνο αυτό αρπακτικό ,πρώτα να ασελγή και μετά να κατασπαράζει τα δυστυχή τετράποδα. ζώα.
Η φωτογραφία βεβαίως δεν είναι αυτή που θα ήθελαν και οι αρχές καθώς την τελευταία στιγμή ένα μεγαλόσωμο κριάρι επιτέθηκε στον ανταποκριτή και φωτορεπόρτερ μας.
Οι έρευνες συνεχίζονται και γίνονται αυστηροί έλεγχοι σε οσους έρχονται αλλά περισσότερο σε όσους αναχωρούν από το νησί.

a4avu3yt_copy111.jpg
.vert funny..vert funny..vert funny..vert funny.
αφήνοντας ''καμένη γη'' στο πέρασμα τους...
Οπως φαίνεται και απο το φωτορεπορταζ του Δημήτρη, Αρχές και κάτοικοι είναι πανικόβλητοι απο το πογκρόμ σεξ και βίας που εχει ξεσπάσει, απο αυτό το άγνωστο πλάσμα, στα έρμα αμνοερίφια του νησιού και έχουν επιστρατευτει, εξορκιστές, κυνηγοί λυκανθρώπων, επαγγελματίες κυνηγοί μεγάλων θηραμάτων, επιστήμονες με ειδικότητα στην εξωγήινη δραστηριότητα...άλλα μάταια... όλοι τους έχουν μείνει άφωνοι και σηκώνουν τα χέρια ψηλά δηλώνοντας οτι, κάνεις τους δεν έχει αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν...
και το μυστήριο παραμένει άλυτο...
Αν και υπάρχει μια περιρρέουσα φήμη, οτι κάποιοι ξέρουν αλλά κρατούν το στόμα τους κλειστό...;).sarcastic..sarcastic.

Καλημέρα μας.
Του Σωτηρος σήμερα.
Με εχει τυλίξει μια γριπη κ με χει τρελάνει.
Δεν περνω τα ποδια μου.
Γιαννη κ σε μας ετσι ακριβώς.
Ελπιζω να κανει χειμωνσ κ βροχές γιατι την βαψαμε.
Ποτιζεις στις 6 κ το απογευμα είναι λες κ χουν να πιουν μια βφομαδα.
Ειχα να παω κατω για τσιμέντα σημερα μα δεν μπορω να παρω τα ποδια μου

Καλημέρα μας.
Του Σωτηρος σήμερα.
Δεν περνω τα ποδια μου.
Χρύσανθε περαστικά σου. Σύντομα να είσαι και πάλι καλά!

Καλημερα ! Η κατασταση στην Κρητη φετος λογω ξηρασιας ειναι τραγικη.εχουν ξεραθει τα παντα .παλιοι μου λενε οτι τετοια ξηρασια φετος δεν εχουν ξαναδει.πλεον οτι και να γινει η ποιοτητα του λαδιου θα ειναι προβληματικη.ποτιζουμε απο τον Απριλιο...απο τις 6 τρεχω να ανοιξω νερα στα χωραφια μπας και περισωσουμε κατι,αλλα και το νερο λιγοστευει δραματικα και αυτο.Καλο ΣΚ σε ολους!
Ας ελπίσουμε Γιάννη να ρίξει τα νερά που πρέπει Σεπτέμβρη και Οκτώβρη και να μαζέψουν οι ελιές λάδι...

Καλημέρα μας.
Του Σωτηρος σήμερα.
Δεν περνω τα ποδια μου.
Περαστικά Χρύσανθε...
Χρόνια πολλά και σε όσους γιορτάζουν...
Γιορτάζει σήμερα και η μικρή μου κόρη το δεύτερο όνομα της και η μέρα-φυσικά-είναι αφιερωμένη σ' αυτην!!!

Περαστικά Χρύσανθε...
Χρόνια πολλά και σε όσους γιορτάζουν...
Γιορτάζει σήμερα και η μικρή μου κόρη το δεύτερο όνομα της και η μέρα-φυσικά-είναι αφιερωμένη σ' αυτην!!!
Σπύρο πολύχρονοι η κορούλα σου! Να τη χαίρεστε και να την καμαρώνετε!

Status
Not open for further replies.
Back