Κουφαρια η σκελετοι?
Πάντως φίλε τα νεα απο την Ανδρο δεν είναι καλά .Παντού κουφάρια ζώων .Σε όλο το νησί.Απο βουνά μέχρι παραλίες.
R55 και ταχυτητες με μοχλο...???καλημέρα φιλαράκια,μια πρωινή πάνω σε μια κούκλα του 1957
Μου αρέσει που έβαλες στην υπογραφή σου φωτό που να μη μας ξεσηκώνει...
Καλημερα.........ακολουθεί περίοδος αποκλειστικής ενασχόλησης με την οικογένεια, προς συλλογή πολυάριθμων εξοδόχαρτων για τη προσεχή κυνηγετική περίοδο
Για άλλη μια βραδιά ανάστατοι οι κάτοικοι κ;αι οι επισκέπτες της Ανδρου.Το ξημέρωμα βρήκε τις παραλίες και τα βουνά του νησιού γεμάτα απο κουφάρια και απομεινάρια ζώων.
Έντρομοι και αγανακτισμένοι και οι βοσκοί ζητούν την προστασία απο την πολιτεία και απαιτούν άμεσα μέτρα για την προστασία τους.
ι
Εν τω μεταξύ ο Ανταποκριτής μας στο νησί Δ.Γκρισίνο μας έστειλε νέα φωτογραφία που δείχνει το επικίνδυνο αυτό αρπακτικό ,πρώτα να ασελγή και μετά να κατασπαράζει τα δυστυχή τετράποδα. ζώα.
Η φωτογραφία βεβαίως δεν είναι αυτή που θα ήθελαν και οι αρχές καθώς την τελευταία στιγμή ένα μεγαλόσωμο κριάρι επιτέθηκε στον ανταποκριτή και φωτορεπόρτερ μας.
Οι έρευνες συνεχίζονται και γίνονται αυστηροί έλεγχοι σε οσους έρχονται αλλά περισσότερο σε όσους αναχωρούν από το νησί.
Χρύσανθε περαστικά σου. Σύντομα να είσαι και πάλι καλά!Καλημέρα μας.
Του Σωτηρος σήμερα.
Με εχει τυλίξει μια γριπη κ με χει τρελάνει.
Δεν περνω τα ποδια μου.
Γιαννη κ σε μας ετσι ακριβώς.
Ελπιζω να κανει χειμωνσ κ βροχές γιατι την βαψαμε.
Ποτιζεις στις 6 κ το απογευμα είναι λες κ χουν να πιουν μια βφομαδα.
Ειχα να παω κατω για τσιμέντα σημερα μα δεν μπορω να παρω τα ποδια μου
Ας ελπίσουμε Γιάννη να ρίξει τα νερά που πρέπει Σεπτέμβρη και Οκτώβρη και να μαζέψουν οι ελιές λάδι...Καλημερα ! Η κατασταση στην Κρητη φετος λογω ξηρασιας ειναι τραγικη.εχουν ξεραθει τα παντα .παλιοι μου λενε οτι τετοια ξηρασια φετος δεν εχουν ξαναδει.πλεον οτι και να γινει η ποιοτητα του λαδιου θα ειναι προβληματικη.ποτιζουμε απο τον Απριλιο...απο τις 6 τρεχω να ανοιξω νερα στα χωραφια μπας και περισωσουμε κατι,αλλα και το νερο λιγοστευει δραματικα και αυτο.Καλο ΣΚ σε ολους!
Περαστικά Χρύσανθε...Καλημέρα μας.
Του Σωτηρος σήμερα.
Με εχει τυλίξει μια γριπη κ με χει τρελάνει.
Δεν περνω τα ποδια μου.
Γιαννη κ σε μας ετσι ακριβώς.
Ελπιζω να κανει χειμωνσ κ βροχές γιατι την βαψαμε.
Ποτιζεις στις 6 κ το απογευμα είναι λες κ χουν να πιουν μια βφομαδα.
Ειχα να παω κατω για τσιμέντα σημερα μα δεν μπορω να παρω τα ποδια μου
Σπύρο πολύχρονοι η κορούλα σου! Να τη χαίρεστε και να την καμαρώνετε!Περαστικά Χρύσανθε...
Χρόνια πολλά και σε όσους γιορτάζουν...
Γιορτάζει σήμερα και η μικρή μου κόρη το δεύτερο όνομα της και η μέρα-φυσικά-είναι αφιερωμένη σ' αυτην!!!