Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύθηκε στα νέα της Ανδρου,στο νησί επικρατεί πανικός στους βοσκούς και τα κοπάδια τους και όχι μόνο .
Φημολογείται η ύπαρξη λυκάνθρωπου στο νησί εδώ και λίγες μέρες ,ο οποίος έχει σκορπίσει τον τρόμο σε κατοίκους και τουρίστες .
Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες εθεάθη να τριγυρνάει τόσο στα βουνά του νησιού όσο και σε ερημικές παραλίες τις πρωινές ώρες.
Κλιμάκιο κρατικής υπηρεσίας έχει μεταβεί στο νησί για να εξακριβώσει τι είναι αυτό που ευθύνεται για την κατασπάραξη των ζώων.Έχει δοθεί στην δημοσιότητα μια φωτογραφία που τραβήχτηκε από τον Δ. Γκρισίνο ,κάτοικο του νησιού και δημοσιεύεται με κάθε επιφύλαξη.
Οι αρχές έχουν να αντιμετωπίσουν τετοιο κρούσμα απο τον Ιανουάριο του 2016 στην περιοχή της Κόνιτσας και οι έρευνες στρέφονται σε γνωστά άτομα .

lykows.jpg

Εν τω μεταξύ μεγάλη τουριστική κίνηση παρατηρείται στο νησί τις τελευταίες μέρες και μετά την επίσκεψη του πρων πρωθυπουργού Κ.Καραμανλή ,γνωστά άτομα του χώρου του μοντελινγκ , έχουν κάνει την εμφάνισή τους με προκλητικά μαγιό.

111.jpg
.vert funny..vert funny..vert funny..vert funny..vert funny..vert funny.

Καλησπέρα στη παρεα. Κάπως βρέθηκε μέσα στο κτήμα ενα κουνέλι, το πήρε χαμπάρι η σκύλα, το κυνήγησε, χώθηκε μέσα στις βατσουνιες και τα αγριόχορτα και μόλις βγήκε ηταν τίγκα στα χόρτα. Κοντά μια ωρα τη καθάριζα με τη χοντρή βούρτσα γιατι αν τα αφήσεις μετά γίνονται σβολοι με το τρίχωμα. Μου έσπασε τα νευρα.
Καλησπέρα Γιάννη!!!
Την έψαξες μεσα στα αφτιά και στα μεσοδαχτυλα για τίποτα άγανα?

Καληνυχτα κυριοι. Απο της 5 30 δουλεια ταξιδι αφηξη χωριο δουλειες. Κομματια. Αλλα δοξα τω Θεο ειναι υπεροχα και για μενα τη γυναικα μου και την κορη μου. Ευχομαι ολοψυχα ολοι να παιρνατε κσλα.
Μπραβο Νικ καλα να περασης

Καληνυχτα κυριοι. Απο της 5 30 δουλεια ταξιδι αφηξη χωριο δουλειες. Κομματια. Αλλα δοξα τω Θεο ειναι υπεροχα και για μενα τη γυναικα μου και την κορη μου. Ευχομαι ολοψυχα ολοι να παιρνατε κσλα.
Καλά να περασετε Νίκο!!!

Καλησπέρα Γιάννη!!!
Την έψαξες μεσα στα αφτιά και στα μεσοδαχτυλα για τίποτα άγανα?
Την έψαξα καλά Σπυρο, τωρα που το λες ενα χόρτο ηταν έτοιμο να της μπει στο αυτι. Μιλάμε για πολλή χόρτο, τώρα γελάω που είχα τα νεύρα μου και καθόταν ακίνητη να την καθαρίσω, ανάσα δεν επερνε, μετα με κοίταξε μες στα μάτια και μου περασαν ολα......love.

Καλημέρα στην παρέα.
Τελειώνω με τις εκκρεμότητες στο μαγαζί και το απόγευμα αναχωρώ για Χαλκιδική(γιατί ως γνωστόν σαν την Χαλκιδική δεν έχει:p).
Θα κάτσω μέχρι της 16 Αυγούστου και μετά στο χωριό για την πολυπόθητη έναρξη.
Όταν μπορώ θα μπαίνω να λέω μια καλησπέρα.
Καλά να περάσετε όσοι φύγετε για διακοπές και υπομονή σε όσους μείνουν στις πόλεις.
Καλά να περάσεις Γιώργο.

Σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύθηκε στα νέα της Ανδρου,στο νησί επικρατεί πανικός στους βοσκούς και τα κοπάδια τους και όχι μόνο .
Φημολογείται η ύπαρξη λυκάνθρωπου στο νησί εδώ και λίγες μέρες ,ο οποίος έχει σκορπίσει τον τρόμο σε κατοίκους και τουρίστες .
Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες εθεάθη να τριγυρνάει τόσο στα βουνά του νησιού όσο και σε ερημικές παραλίες τις πρωινές ώρες.
Κλιμάκιο κρατικής υπηρεσίας έχει μεταβεί στο νησί για να εξακριβώσει τι είναι αυτό που ευθύνεται για την κατασπάραξη των ζώων.Έχει δοθεί στην δημοσιότητα μια φωτογραφία που τραβήχτηκε από τον Δ. Γκρισίνο ,κάτοικο του νησιού και δημοσιεύεται με κάθε επιφύλαξη.
Οι αρχές έχουν να αντιμετωπίσουν τετοιο κρούσμα απο τον Ιανουάριο του 2016 στην περιοχή της Κόνιτσας και οι έρευνες στρέφονται σε γνωστά άτομα .

lykows.jpg

Εν τω μεταξύ μεγάλη τουριστική κίνηση παρατηρείται στο νησί τις τελευταίες μέρες και μετά την επίσκεψη του πρων πρωθυπουργού Κ.Καραμανλή ,γνωστά άτομα του χώρου του μοντελινγκ , έχουν κάνει την εμφάνισή τους με προκλητικά μαγιό.

111.jpg
ενταξει φιλε respect.εισαι μεγαλο ταλεντο

Νίκο καλα να περάσετε με την οικογένεια.

lykows.jpg

111.jpg
Δημήτρη έδωσες ρέστα φιλε (ξανά).....
.congrats..congrats..congrats.

Status
Not open for further replies.
Back