Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα στην παρέα.
Τελειώνω με τις εκκρεμότητες στο μαγαζί και το απόγευμα αναχωρώ για Χαλκιδική(γιατί ως γνωστόν σαν την Χαλκιδική δεν έχει:p).
Θα κάτσω μέχρι της 16 Αυγούστου και μετά στο χωριό για την πολυπόθητη έναρξη.
Όταν μπορώ θα μπαίνω να λέω μια καλησπέρα.
Καλά να περάσετε όσοι φύγετε για διακοπές και υπομονή σε όσους μείνουν στις πόλεις.
Καλο μεσημερι σε ολους!
Καλες διακοπες Γιωργο! Η Ελλαδα ειναι μοναδικη χωρα! Ομορφιες παντου.καιρος υπεροχος! Εμεις οι Κρητικοι ειμαστε τοπικιστες..λεμε σαν εδω δεν εχει.μολις πηγα Χαλκιδικη καταλαβα οτι υπαρχουν και ομορφοτερες παραλιες απο την Κρητη! Ειναι τρομερος ο συνδοιασμος δασους-παραλιας που εχει η Χαλκιδικη!

Ναι και να πας να ακουμπήσεις την παγωμένη σου μπύρα και να τιναχτεί η άλλη να πάει μπύρα και φαΐ στον δρόμο(και μπορεί και το μνι).sarcastic.
χαχαχαχαχα εγώ βλέπω το φαγητό πάντως πεντανόστιμο, στο τέλος θα έγλυφα και το πάτο εεε το πιάτο ήθελα να πω.very funny.

Καλησπερίζω τα ''αητόπουλα'' των βουνοκορφών και τα ''λυκόπουλα'' των λαγκαδιών!!!!!
Καλημερίζω τα φιλαράκια.
Σήμερα το πρωί πέρασα απο τα ΚΤΕΛ να πάρω ενα δέμα.Εφτασα στην δουλειά γεμάτος απο γεύσεις ,χρώματα ,πιώματα και αρώματα Κέρκυρας, που είχε κλείσει σε ένα κουτί ο φίλος Σπύρος.
Σπύρο σας ευχαριστώ πολύ φίλε για όλα τα καλούδια και σου υπόσχομαι ,εγώ να μην σου στείλω ποτέ χρώματα και αρώματα Αθήνας.
.sarcastic.
Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να πω τίποτα περισσότερο .
Φίλε δεν χρειάζεται να μου στείλεις τίποτα απο την Αθήνα...
Η Τζουμερκιώτικη φιλοξενία που μας πρόσφερες καθώς και οι Τζουμερκιώτικες εικόνες, γεύσεις και μυρωδιές που μας κέρασες ήταν ''ανάταση ψυχής''!!!
Βάλτε στο πρόγραμμα να ξαναβρεθούμε απο κοντα...
Καλημέρα στην παρέα.
Τελειώνω με τις εκκρεμότητες στο μαγαζί και το απόγευμα αναχωρώ για Χαλκιδική(γιατί ως γνωστόν σαν την Χαλκιδική δεν έχει:p).
Καλά να περάσετε όσοι φύγετε για διακοπές και υπομονή σε όσους μείνουν στις πόλεις.
Καλά να περάσεις Γιώργο!!!!!
καλησπεριζω τον κοσμο. μολις σχολασα και απολαμβανω παγωμενη φραπεδαρα. το απογευματακι θα παρω την οικογενεια νσ παμε σ ενα τσιρκο που ηρθε διπλα στο σπιτι. τι να κανω. τα παντα για τα παιδια
Κλισέ φραση Ευριπίδη, αλλα ισχύει απόλυτα!!!
Προσωπικά ένοιωσα να αλλάζει πραγματικά η ζωή μου όταν κράτησα νεογέννητη την 1η κόρη μου (μια χούφτα παιδί) και είδα αυτά τα μικρά γυαλιστερά ματάκια να με κοιτάνε (σαν χτες μου φαίνεται και έχουν περάσει κιόλας 9 χρόνια)...
Ωπα είπα μεγάλε... αυτο το ανθρωπάκι είναι η κόρη σου και δεν προκειτε να αλλάξει ποτε αυτο...
τέρμα ως εδώ δεν μπορείς να γυρίσεις πίσω...

Σε καμια αλλη φαση της ζωής μου δεν ενοιωσα οτι δεν μπορώ να γυρίσω στα παλιά...ουτε στο γάμο, ουτε στους πιο δυνατούς έρωτες, ουτε πουθενά...

Last edited:
Καλημέρα στην παρέα.
Καλα να περασης και καλη ξεκουραση....

Καλησπερα Παλικαρια ;)
Το μεσημερι κοπανισα ενα πιατο φακες και τωρα αρχισε να γουργουριζει το στομαχι μου σαν τρυγονι .sarcastic.
Σκεφτηκα να φαω καρπουζι αλλα εχω και 2 μπυρες βεργινα στο ψυγειο που με περιτριγυριζουν .buy buy.
Ετσι ανοιξα εκλεισα το ψυγειο 2-3 φορες και δεν αντεξα αποφασιζοντας να αμαρτησω απολαμβανοντας κανενα πιτογυρο .my man.ffff

Σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύθηκε στα νέα της Ανδρου,στο νησί επικρατεί πανικός στους βοσκούς ,στα κοπάδια τους και όχι μόνο .
Φημολογείται η ύπαρξη λυκάνθρωπου στο νησί εδώ και λίγες μέρες ,ο οποίος έχει σκορπίσει τον τρόμο σε κατοίκους και τουρίστες .
Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες εθεάθη να τριγυρνάει τόσο στα βουνά του νησιού όσο και σε ερημικές παραλίες τις πρωινές ώρες.
Κλιμάκιο κρατικής υπηρεσίας έχει μεταβεί στο νησί για να εξακριβώσει τι είναι αυτό που ευθύνεται για την κατασπάραξη των ζώων.Έχει δοθεί στην δημοσιότητα μια φωτογραφία που τραβήχτηκε από τον Δ. Γκρισίνο ,κάτοικο του νησιού και δημοσιεύεται με κάθε επιφύλαξη.
Οι αρχές έχουν να αντιμετωπίσουν τέτοιο κρούσμα από τον Ιανουάριο του 2016, στην περιοχή της Κόνιτσας και οι έρευνες στρέφονται σε γνωστά άτομα .

lykows.jpg

Εν τω μεταξύ μεγάλη τουριστική κίνηση παρατηρείται στο νησί τις τελευταίες μέρες και μετά την επίσκεψη του πρώην πρωθυπουργού Κ.Καραμανλή .Γνωστά άτομα του χώρου του μοντελινγκ , έχουν κάνει την εμφάνισή τους και προκαλούν ντόπιους και ξένους με τα προκλητικά μαγιό.

111.jpg

Last edited:
Καλησπέρα στη παρεα. Κάπως βρέθηκε μέσα στο κτήμα ενα κουνέλι, το πήρε χαμπάρι η σκύλα, το κυνήγησε, χώθηκε μέσα στις βατσουνιες και τα αγριόχορτα και μόλις βγήκε ηταν τίγκα στα χόρτα. Κοντά μια ωρα τη καθάριζα με τη χοντρή βούρτσα γιατι αν τα αφήσεις μετά γίνονται σβολοι με το τρίχωμα. Μου έσπασε τα νευρα.

Status
Not open for further replies.
Back