D
dionisis
Μαυρισες καθόλου ;;;;καλημέρα σας καλοί μου φίλοι διακοπών συνέχεια στη βάση μας![]()
Μαυρισες καθόλου ;;;;καλημέρα σας καλοί μου φίλοι διακοπών συνέχεια στη βάση μας![]()
κοκκινομαύρισαΜαυρισες καθόλου ;;;;
Καλημερα και σε σενα φιλε του Καπερνεκα! !!!καλημέρα στους φίλους
Να την χαίρεσαι φίλε την μικρούλα.Καλησπέρα στην παρέα!
Σας ευχαριστώ όλους παιδιά να είσαστε καλά και να χαίρεστε τις οικογένειές σας και αυτούς που αγαπάτε!!!
Ωραία πράγματα Γιάννη δεν κατόρθωσα να ανέβω φετος να τα πούμε και απο κοντά ρε φίλε.Ακόμα στο πανηγύρι που έχει εξελιχθεί σε χοροεσπερίδα μιας και η ορχήστρα ειναι πολλη καλη και έχει ανεβάσει το κέφι στο τέρμα. Και του χρόνου να'μαστε καλά.
Έμαθα και απο τα πιτσιρικια του χωριού για κάτι τρυγόνια σε κρυφο μέρος......
Με προσέχουν οι πιτσιρικαδες γιατί τους προσέχω και έγω το χειμώνα και τους ενημερωνω....
Καλό σας βράδυ και καλό ξημέρωμα για όλους.
screenshot
Σ' ευχαριστώ Φώτη!!!Να την χαίρεσαι φίλε την μικρούλα.
Εισαι σιγουρος οτι τα γνωρίζουν Γιαννη??.xm.Εμαθα και απο τα πιτσιρικια του χωριού για κάτι τρυγόνια σε κρυφο μέρος......![]()
Καλημέρα Τασο!Εισαι σιγουρος οτι τα γνωρίζουν Γιαννη??.xm.
Εύχομαι να μην αποδειχθεί άνθρακας ο θησαυρός και μακάρι να βρεθώ ψεύτης αλλα φοβαμε οτι αυτά τα τρυγονια κάνουν διαφορετικό τουρ τουρ απο τα άλλα..
Καλημέρα σε ολους!!![]()
Να χαίρεσαι το ''δελφίνι'' σου φίλε!
τα πουλιά δεν φεύγουν,κατά την γνώμη μου,χάνονται σκορπίζουν και κάνουν 10-15 μέρες να ξαναμαζευτούνΛέτε να επηρεαστούν τα ορτυκοτρυγονα της περιοχής και να κατηφορίσουν προς τα μέρη μας?
Καλημέρα μαγκες μου.
Τον Αύγουστο λεει ειναι ωραία η Αθήνα.
Τρίχες κατσαρές , το ιδιο χάλια ειναι ολο τον χρόνο και τον Αύγουστο ακόμα πιο χάλια.
Πάω για μπανάκι , το μεσημέρι εχω τσιπούρες και χορταράκια .