Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ακόμα στο πανηγύρι που έχει εξελιχθεί σε χοροεσπερίδα μιας και η ορχήστρα ειναι πολλη καλη και έχει ανεβάσει το κέφι στο τέρμα. Και του χρόνου να'μαστε καλά.
Έμαθα και απο τα πιτσιρικια του χωριού για κάτι τρυγόνια σε κρυφο μέρος......;)
Με προσέχουν οι πιτσιρικαδες γιατί τους προσέχω και έγω το χειμώνα και τους ενημερωνω....;)
Καλό σας βράδυ και καλό ξημέρωμα για όλους.
screenshot
Ωραία πράγματα Γιάννη δεν κατόρθωσα να ανέβω φετος να τα πούμε και απο κοντά ρε φίλε.

Εμαθα και απο τα πιτσιρικια του χωριού για κάτι τρυγόνια σε κρυφο μέρος......;)
Εισαι σιγουρος οτι τα γνωρίζουν Γιαννη??.xm.
Εύχομαι να μην αποδειχθεί άνθρακας ο θησαυρός και μακάρι να βρεθώ ψεύτης αλλα φοβαμε οτι αυτά τα τρυγονια κάνουν διαφορετικό τουρ τουρ απο τα άλλα...sarcastic..sarcastic.
Καλημέρα σε ολους!!:):)

Εισαι σιγουρος οτι τα γνωρίζουν Γιαννη??.xm.
Εύχομαι να μην αποδειχθεί άνθρακας ο θησαυρός και μακάρι να βρεθώ ψεύτης αλλα φοβαμε οτι αυτά τα τρυγονια κάνουν διαφορετικό τουρ τουρ απο τα άλλα...sarcastic..sarcastic.
Καλημέρα σε ολους!!:):)
Καλημέρα Τασο!
Δε νομίζω Τασο...
Τα πιτσιρίκια που ρωτησε ο Γιάννης είναι, μαλλον, με pedigree κυνηγετικό και έχουν μάθει από πολύ μικρά να τα ξεχωρίζουν...
Δεν είδες οτι το χειμώνα τους δίνει ο Γιάννης πληροφορίες...;)

Επιστριφή στη βάση μας πριν λίγο.
Κάθε φορά που επιστρέφω απο Πάρνηθα με πιάνει για λύπη για το τι πνεύμονα και τι εκπληκτικό βουνό έχασε η Αθήνα με εκείνη την τρομερή φωτιά.Αν και απο τους κατοίκους της, λίγοι της το αναγνωρίζουν και ακόμη πιο λίγοι είναι εκείνοι που την γνωρίζουν.
Βλέπεις ήταν ,κατα δήλωση Πολύδωρα πολύ κακός εκείνος ο ..."στρατηγός άνεμος"

Last edited:
Καλημέρα μαγκες μου.
Τον Αύγουστο λεει ειναι ωραία η Αθήνα.
Τρίχες κατσαρές , το ιδιο χάλια ειναι ολο τον χρόνο και τον Αύγουστο ακόμα πιο χάλια.
Πάω για μπανάκι , το μεσημέρι εχω τσιπούρες και χορταράκια .

Αν εξαιρέσεις τις γρήγορες μετακινήσεις ,τι καλύτερο έχει ; που καίει σαν γάστρα ;

Status
Not open for further replies.
Back