Μπα δεμενη στο σχοινη και ειναι παντα διπλα μαςκαλησπέρα σας
τιιι κάνετε;;;;
την πετάτε και την πιάνετε;;;;
αμόλατη αμόλατη χαμός γίνεταιΜπα δεμενη στο σχοινη και ειναι παντα διπλα μας
Εισαι τρελος με αυτα που ακουω και βλεπω θες να την χασω....και μετα .buy.αμόλατη αμόλατη χαμός γίνεται
Καλησπέρα μάγκες
Καλησπέρα μάγκες
καλησπεριζω την παρεα
Μπραβο για την κόρη Χρήστο, καταλαβαίνω τη χαρά σου!!!Το απόγευμα κολυμπούσα στη θάλασσα με την οικογένεια. Σε κάποια φάση μου λέει η μεγάλη μου κόρη να κοιτάξω επάνω. Αμέσως σκέφτηκα ότι θα θέλει να μου δείξει γλάρους που πετούν συχνά πάνω από τους λουόμενους. Ήταν όμως τόσο ενθουσιώδης η φωνή της που αποκλείεται να ήταν για τους γλάρους. Σηκώνω το κεφάλι μου και βλέπω να πετούν από πάνω μας 2 καθαρά. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πως αισθάνθηκα. Από τη μια έψαχνα το όπλο και από την άλλη απόρησα πως κατάλαβε η κόρη μου ότι ήταν πάπιες. Την ρώτησα και η απάντηση ήταν η εξής: "Είδα τον μακρύ λαιμό τους και το γρήγορο φτερούγισμά τους!" Εκεί με αποτελείωσε! Της έδωσα μια αγκαλιά και ένα φιλί, μου τα ανταπέδωσε και ήμουν τόσο ευτυχισμένος μέχρι που άρχισε το δούλεμα από τη γυναίκα μου...
Σε ευχαριστώ πολύ Στέλιο, και 'συ να χαιρεσαι τους αγαπημένους σου με υγεία και αγάπη!!!Σπύρο, έστω και κατόπιν εορτής, να χαίρεσαι την κορούλα σου (... και τις 2, να τις δεις όπως επιθυμείς, πάντα υγιείς κι ευτυχισμένες).
Καλή ξεκούραση φίλε και καλά να περάσεις!Καλημερα Αρχοντες
Αδειουχος απο σημερα μεχρι τις 22 του μηνα .buy.
Αναμονη για την κρασοκατανυξη την Τεταρτη και μετα αναχωρηση για Ναξο για 6 μερες
Ωρα να μπουμε στο κλιμα
Παίρνεις αδεια απο τη δουλειά Βίκτορα, για να χτυπάς κάρτα κάθε πρωί στα τρυγονοκαρτερα...Και γω σημερα γυρισα, αλλα η κανονικη αδεια ξεκιναει απο 1η Σεπτεμβρη
Αντε σε λίγο καιρό και στον Εθνικό κήπο...Χαιρετώ τα παλικάρια .
Επιστροφή πριν λίγο απο Πάρνηθα . Μετά απο εναν μεγάλο ποδηλατικό γύρο πολύ πάνω από τα Βασιλικά κτήματα ,Αγ,Μερκούριο ,πανω απο την Ιπποκράτειο πολιτεία και αρκετούς δρόμους και μονοπάτια .Πραγματική απόλαυση.Το καλύτερο της υπόθεσης σε μια στροφή τα αγριογούρουνα που πετάχτηκαν μπροστά μας.
του είπες για την Τετάρτη να έχει κανένα αμπελοφάσουλο βλήτα κολοκυθάκια γεμιστά μπριάμ η οτιδήποτε άλλο καλοκαιρινόΟμως και πιτόγυρα που χτυπήσαμε τώρα από την Βοσκοπούλα (γκμοχ) μαζί με τα μπυρόνια ,εξίσου πολύ καλά.
Α ρε εργένικη ζωή ....
Του είπα να σε περιποιηθεί καταλλήλως. Θα σου στείλει τον αράπη που εχει στην κουζίνα..banana.του είπες για την Τετάρτη να έχει κανένα αμπελοφάσουλο βλήτα κολοκυθάκια γεμιστά μπριάμ η οτιδήποτε άλλο καλοκαιρινό
Του είπα να σε περιποιηθεί καταλλήλως. Θα σου στείλει τον αράπη που εχει στην κουζίνα..banana.
άιντε βρε σ ευχαριστώ πολύ θα μου πείς και τα χούγια του εεεεε......έμπειρος γαρ εσύΤου είπα να σε περιποιηθεί καταλλήλως. Θα σου στείλει τον αράπη που εχει στην κουζίνα..banana.
Και εσύ που ξέρεις ότι έχει αράπη στην κουζίνα;;;