Ωραία, τώρα που μαζευτήκαμε όσοι είμαστε τι κάνουμε;Επειδή βλέπω μεγάλη ευαισθησία περί αγωνιστικών αναζητήσεων και κινητοποιησεων , εγώ θα προτείνω την καλύτερη κίνηση που δεν χρειάζεται ούτε στο πεζοδρόμιο να κατέβει κανένας, ούτε το καριοφιλι της επανάστασης να πιάσει και επειδή το ψηφαλακι το ρίχνουμε όλοι αλλά μετά κλαιγομαστε ως σαν μετανοημενες Μαγδαληνες, που μας κοροϊδέψαν, τα πράγματα είναι απλά και τον τρόπο τον έχω ξαναπεί.
Κυνηγοί που ψήφισαν ΣΎΡΙΖΑ και δεν θα το ξανακάνουν, αν ακουμπήσετε το κυνήγι.
1)
2)
3)
4)
.
.
.
... για πάμε ρε μάγκες, όταν με το καλό η λίστα γίνει τεράστια θα σταλεί εκεί που πρέπει, αν και δεν νομίζω ότι χρειάζεται γιατί μας διαβάζουν αυτοί που πρέπει.
Όλα τα υπόλοιπα είναι για περνάει η ώρα.
Έχουμε να δούμε πολλά ακόμη από αυτή την αθλήτριαΆννα Κορακάκη τους έκανε πλάκα πάλι 297/300 στα 25μ. αυτή τη φορά
Σε θέλω σε φόρμα για αύριο.Οι φακές και τα φασόλια σε περιμένουν.καλησπέρα σας με χαρά και ξεκούραση![]()
ο παπάς ο Παχής έφαγε παχιά φακήΣε θέλω σε φόρμα για αύριο.Οι φακές και τα φασόλια σε περιμένουν.
Μη βιάζεσαι να μου απαντήσεις .Φεύγω για Πάχη..ha ha ha.
τι ώρα και που ρε φίλε να μην ψάχνωκαλησπερα παιχτα πανο και βασικα καλησπερα παιχται. ο τελικος ειναι το βραδυ και φυσικα θα τον παρακολουιησω
Οποιος πει ότι δεν ψάρωσε κάποια στιγμή, θα πει ψέματα......γιατι καποια στιγμη ψαρωσα με τα οσα ακουγα, και σκεφτηκα να τους στηριξω αν ξαναειχαμε εκλογες.
παιδια μη γελιομαστε. ολοι ελεγαν οτι βαση προγραμματος τους ψηφισαν. ειναι δυνατον οταν ακους οτι θα σκισω τα μνημονια να μην ψαρωσεις? τελικα οχι μονο εσκισε το καλτσον αλλα κι εμας. ο αλεξης ο μνημονοσχιστης που κρυφτηκε πολυ πισω απ τις λεξεις των γερμανων ομωςΟποιος πει ότι δεν ψάρωσε κάποια στιγμή, θα πει ψέματα...![]()
ευχαριστώ φίλε21 30 οτε σπορ 3 μακη
Ευριππιδη ΕΓΩ ειμαι ο δευτερος! Ρουφα την σκονη μου.. Χαχα2ος εγω ο οποιος ψηφισα ανελ την πρωτη φορα αλλα το δις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφου
Ευριππιδη ΕΓΩ ειμαι ο δευτερος! Ρουφα την σκονη μου.. Χαχα.ha ha ha.