Καλησπέρα στην παρέα!
η Άννα Κορακάκη τους έκανε πλάκα πάλι 297/300 στα 25μ. αυτή τη φορά!!!
Μπράβο στο κορίτσι!
![shake hands .congrats. .congrats.](/forums/data/assets/smilies/congrats.gif)
![shake hands .congrats. .congrats.](/forums/data/assets/smilies/congrats.gif)
Θηλυκός Λούκι Λούκ
Επειδή βλέπω μεγάλη ευαισθησία περί αγωνιστικών αναζητήσεων και κινητοποιησεων , εγώ θα προτείνω την καλύτερη κίνηση που δεν χρειάζεται ούτε στο πεζοδρόμιο να κατέβει κανένας, ούτε το καριοφιλι της επανάστασης να πιάσει και επειδή το ψηφαλακι το ρίχνουμε όλοι αλλά μετά κλαιγομαστε ως σαν μετανοημενες Μαγδαληνες, που μας κοροϊδέψαν, τα πράγματα είναι απλά και τον τρόπο τον έχω ξαναπεί.
Κυνηγοί που ψήφισαν ΣΎΡΙΖΑ και δεν θα το ξανακάνουν, αν ακουμπήσετε το κυνήγι.
1)
2)
3)
4)
.
.
.
... για πάμε ρε μάγκες, όταν με το καλό η λίστα γίνει τεράστια θα σταλεί εκεί που πρέπει, αν και δεν νομίζω ότι χρειάζεται γιατί μας διαβάζουν αυτοί που πρέπει.
Όλα τα υπόλοιπα είναι για περνάει η ώρα.
Πόσοι νομίζεις θα μαζευτούν Γιώργο προκειμένου να ''ιδρώσει το αυτί τους''?
Μη πας μακρυά...
Μπορεί στις Εθνικές εκλογές ο καθένας μας να ψηφίζει έχοντας στο μυαλό του πράγματα όπως η επιβίωση της οικογένειάς του ή το μέλλον των παιδιών του και να βάζει το κυνήγι σε 2η μοίρα, στις Ευρωεκλογές όμως που η ψήφο είναι πιο χαλαρή, πόσοι αποδείχτηκαν πραγματικοί κυνηγοί και στήριξαν το ΚΕΚ για να μπορέσει να βγάλει έναν Ευρωβουλευτή και να δείξουμε παράλληλα στον πολιτικό κόσμο πόσοι πραγματικά είμαστε εμείς και πόσοι είναι οι ''άλλοι''...
Ευρωεκλογές 2009-64.796 χιλ. ψήφοι, 1,26% του εκλογικού σώματος...
Ευρωεκλογές 2014-57.000 χιλ ψήφοι, 1% του εκλογικού σώματος-αντι να βελτιωθούμε χειροτερεψαμε...
1 στους 4 κυνηγούς, και σ' αυτους τους ψήφους ήταν και μη κυνηγοί, φίλοι και συγγενείς κυνηγών (ξέρω αρκετούς)...
Με τα πενιχρά μέσα και χρήματα πάλι καλά να λές, (οι οικολόγοι μαζί με τους πειρατές πήραν 51.573-0,9%) αλλά θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερα, προσωπική μου άποψη στους 200.000 κυνηγούς τουλάχιστον 100.000 έπρεπε να ψηφίσουν ΚΕΚ...
Παρεπιπτόντως, μπαίνοντας σήμερα στην ιστοσελίδα του ΚΕΚ, είδα οτι ακόμα ζητάει οικονομική ενίσχυση για τα χρέη των Ευρωεκλογών 2014...
Τι θα λέγατε, με ότι μπορεί ο καθένας, να συνεισφέραμε σαν ομάδα HL?