Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημερες.
Γυρισα απο εκπαιδευτικο και ετοιμαζομαι να κατεβω πόλη.
Πανζουλισμος σήμερα στο βουνό οπου επιανα συναντουσα αλλους.
25-30 σκυλιά σε μια μονο περιοχή.
Πως να κανεις δουλειά.
Πριν το αυτοκίνητο σκοτωσα και μια οχια.
Ευτυχως δεν περασαν τα σκυλιά πρωτα.
Καταντησαμε εκπιδευτικο και οχια πια :mad:.hit.

Διό, βρήκα ένα κόκκινο κορδόνι στο μπαλκόνι......μου το έφεραν τα βραδινά μποφόρ από τη μεριά του Αιγάλεω.....μπάς και σου λείπει τίποτις από την απλώστρα ? .very funny.

Καλά ρε Διονύση μου είπες ότι θα είχες συνάντηση με το χθεσινό Νο3 αλλά δε μου είπες ότι θα της έπλενες και το κορδόνι! .sarcastic.

Συμπληρώσαμε 24ωρο δυνατού βοριά με συννεφιά. Μίλησα με Διονύση και μου είπε να πάρω ....................................................................................... μπουφάν! .sarcastic.

Καλημέρα σας και καλό τριήμερο με Υγεία! :)

Last edited:
Καλά ρε Διονύση μου είπες ότι θα έχεις στο σπίτι το χθεσινό Νο3 αλλά δε μου είπες ότι θα της έπλενες και το κορδόνι! .sarcastic.

Συμπληρώσαμε 24ωρο δυνατού βοριά με συννεφιά. Μίλησα με Διονύση και μου είπε να πάρω ....................................................................................... μπουφάν! .sarcastic.

Καλημέρα σας και καλό τριήμερο με Υγεία! :)
Καλημέρα σε όλους. Και εμεις εδω τον ιδιο καιρο έχουμε. Τι σημαίνει για τα τρυγόνια αυτό; Θα ερθουν μπουλουκια απο τα βόρεια συνορά μας; .my man.

καλημέρα σας :)
3ο πρωινό σήμερα που πάω και κάνω προπόνηση
10 -12 χαλαρά 50αρια(μέτρα) γύρω από το καρτέρι για να είμαι πανέτοιμος .ha ha ha.
μετά κτυπάω 2 τοστάκια .eat.
αυτός ο προγραμματισμός με βοηθά στο κυνήγι .sarcastic.

Με δυο τοστ δεν κανεις τίποτα φίλε.Μετά απο τόση προπόνηση θέλεις κατι παραπάνω γιατί θα κάψεις μυική ...εεεεε κοιλιακή μάζα ήθελα να πω , και μετά ποιος σε μαζεύει. .yelling.

Καλημερα Παλικαρια ;)
Μια ερωτηση
Τα συμβατικα πλοια ταξιδευουν με 8 μποφωρ ?
Ε ρε και να παω αυριο Ραφηνα και να εχει κανενα απαγορευτικο .buy buy..buy buy.

Νομίζω απόψε στις 21.30, από ότι διάβασα ο Μάκης δεν τα πήγε καλά και πρέπει να κάνει δύο τέλειους γύρους σήμερα.
Για να μην παρεξηγηθώ, Μάκης είναι ο Μίτας και οι δύο τέλειοι γύροι είναι πούλες και όχι πιτόγυρα .very funny..very funny.

Καλημερα Παλικαρια ;)
Μια ερωτηση
Τα συμβατικα πλοια ταξιδευουν με 8 μποφωρ ?
Ε ρε και να παω αυριο Ραφηνα και να εχει κανενα απαγορευτικο .buy buy..buy buy.

Για πού το έβαλες συνκυνηγέ και ποιά η ώρα ταξιδιού σου ;;;; .my man.

Status
Not open for further replies.
Back