Και η φετα νηστισιμη Τεο?Καλησπέρα τρελοίιιιιιιιι, μόλις χτυπησα δυο μερίδες σουπιές στιφάδο, ένεκα της νηστείας των πρεσβυτέρων και μισό κιλο φέτα που τυροκόμησε η θεία μου χθες και είμαι να σκασω....
Και η φετα νηστισιμη Τεο?Καλησπέρα τρελοίιιιιιιιι, μόλις χτυπησα δυο μερίδες σουπιές στιφάδο, ένεκα της νηστείας των πρεσβυτέρων και μισό κιλο φέτα που τυροκόμησε η θεία μου χθες και είμαι να σκασω....
μόλις αρχίσεις να κλάνεις θα ηρεμήσεις...το παθαίνω κι εγώΚαλησπέρα τρελοίιιιιιιιι, μόλις χτυπησα δυο μερίδες σουπιές στιφάδο, ένεκα της νηστείας των πρεσβυτέρων και μισό κιλο φέτα που τυροκόμησε η θεία μου χθες και είμαι να σκασω....
Όπως το ζυγουρι προχθεςΚαι η φετα νηστισιμη Τεο?
Μετα απο σουπιες στιφαδο......αδειαζεις ολοκληρη πολυκατοικια σε χρονο dt!!!μόλις αρχίσεις να κλάνεις θα ηρεμήσεις...το παθαίνω κι εγώ
Παιδια προσέξτε λιγο τα τσιγάρα και τα αναμμένα καντήλια , καπως ετσι ξεκινανε οι μεγάλες πυρκαγιέςμόλις αρχίσεις να κλάνεις θα ηρεμήσεις...το παθαίνω κι εγώ
Ντομάτες βρήκες ή να πω στον Ζολώ να σου στείλει;καλό βράδυ ήρθε παρεούλα,
ανήψια με αρραβωνιαστικές,γιοί με κοπελιές να φάνε μια μακαρονάδα που μου είχαν ζητήσει