Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα τρελοίιιιιιιιι, μόλις χτυπησα δυο μερίδες σουπιές στιφάδο, ένεκα της νηστείας των πρεσβυτέρων και μισό κιλο φέτα που τυροκόμησε η θεία μου χθες και είμαι να σκασω....
Και η φετα νηστισιμη Τεο?

Καλησπέρα τρελοίιιιιιιιι, μόλις χτυπησα δυο μερίδες σουπιές στιφάδο, ένεκα της νηστείας των πρεσβυτέρων και μισό κιλο φέτα που τυροκόμησε η θεία μου χθες και είμαι να σκασω....
μόλις αρχίσεις να κλάνεις θα ηρεμήσεις...το παθαίνω κι εγώ .sarcastic.

Καλησπέρα στη παρέα. Ή θάλασσα σήμερα απλα τέλεια, δροσερή λόγω μαιστρου και πεντακαθαρη, ο μικρός μου εβγαλε ολίγον το λάδι αλλά χαλαλι του, για καλη μου τύχη εμφανίστηκε μετά ένας φίλος του από το σχολείο και την έκανα με ελαφρά πηδηματακια όπως ξεσερνει ο λαγός.sarcastic.. Στο χωριό μας περιμενε σοφριτο με πατάτες τηγανητές και πουρέ. Κατέβασα και δύο μπύρες και τώρα είμαι για έτοιμος για τούφες .sarcastic.
Το βραδακι έχει πανηγύρι στη γειτονιά μας οπότε κάτι καλό θα μασουλησουμε και από εκεί ;).
Καλά να περνάτε φιλαράκια μου.

μόλις αρχίσεις να κλάνεις θα ηρεμήσεις...το παθαίνω κι εγώ .sarcastic.
Παιδια προσέξτε λιγο τα τσιγάρα και τα αναμμένα καντήλια , καπως ετσι ξεκινανε οι μεγάλες πυρκαγιές .sarcastic.

Θυμηθηκα ενα περιστατικό σε απογευματινό καρτέρι τσίχλας στον Αχινό.
Εχουμε φαει και εχουμε πιει και μολις τελειώσαμε πηγαμε σφαιρατοι να πιάσουμε τα απογευματινά καρτέρια.
Ευτυχώς δεν ειχε ανεβει κανεις ακόμα και αποφασίσαμε να αράξουμε λιγο στο αυτοκινητο με ανοικτό παραθυρο για να ακουμε ωστε οταν αντιληφθούμε καποιο αυτοκινητο να ανεβαινει να πεταχτουμε εξω.
Ο Μητςος , Ενας φιλος απο την παρεα , αποκοιμήθηκε αμεσως .Τοτε ο Μανωλης γνωστός κλανιαρης αφησε μια μεσα στο αυτοκινητο που εκανε τρελό θόρυβο.
Ο Μητσαρας πετάχτηκε αμεςως σαν ελατήριο απο τον υπνο του και βγήκε απο το αυτοκινητο φωνάζοντας......""μαλάκες σηκωθείτε ερχονται οι ντόπιοι με τρακτέρ """"

Καλησπέρες .sarcastic..sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back