A
AltairLusso
Στον Γιώργο είναι;Συμβαινει τωρα στο χωριο Μελανες Ναξου
hosting image
Προβλεπω να γυρισω γουρουνοπουλο απο τις διακοπες
Καλησπερα Αρχοντες
Στον Γιώργο είναι;Συμβαινει τωρα στο χωριο Μελανες Ναξου
hosting image
Καλησπερα Αρχοντες
Είχες πάει να φτιάξεις τα ηλεκτρολογικά ;Καλησπέρα και χρόνια πολλά στε όσους γιορτάζουν.Επιστροφή στη μεγαλούπολη μετά απο σύντομες διακοπές στο χωριό.
τις διαλέγεις βλέπω τις κουμπαριέςΚαλησπέρα σας.
Το βράδυ το πρόγραμμα έχει Πάνδροσο όπου μας έχει τραπέζι ο κουμπάρος μας Παναγιώτης που μας βάφτισε τη μικρή μας. Ο Νερόμυλος είναι της αδερφής του.
Ωραίος!!!Συμβαινει τωρα στο χωριο Μελανες Ναξου
hosting image
Καλησπερα Αρχοντες
Παρά πολύ καλή και ή προβατίνα και το μπιφτέκι και σωστά ψημέναΑπό ποιότητα τι λέει ;
Ναι Γιωργη από τις καλύτερες ταβέρνες που έχω φάειΣτον Γιώργο είναι;
Όλο τον κόσμο πειράζεις εσύ και θα σε πάρουν κυνήγι καμία ώρα...Καλησπέρα στην παρέα!Είχες πάει να φτιάξεις τα ηλεκτρολογικά ;
Είχες πάει να φτιάξεις τα ηλεκτρολογικά ;
Τον Γιώργο στους Μελανες, τον είχα προτείνει και στον Μάνο όταν είχε γίνει κουβέντα για Νάξο. Βλέπεις έχουμε υπάρξει άπειρες φορές για επαγγελματικα θέματα στο νησί και τα καλά στέκια τα γνωρίζουν οι επαγγελματιες.Ναι Γιωργη από τις καλύτερες ταβέρνες που έχω φάει
Για τις μέρες τις έναρξης δεν νομίζω, εκτός και αν έχει κάνα τρυγονακι. Λίγο αργότερα έχει παραδοσιακό ενδιαφέρον στα περαστικα ορτυκια.Καλησπερα. Τις μέρες της έναρξης θα είμαι στη Θάσο. Εχει καποιο κυνηγετικό ενδιαφέρον; Ξέρει κανεις τίποτα;
Αυτα ειναι γειτονα καλα να περασης φιλε και μην εχεις ανχος χαχαχαΣυμβαινει τωρα στο χωριο Μελανες Ναξου
hosting image
Καλησπερα Αρχοντες
Μια κολαση περνας ρε Κωστα!Συμβαινει τωρα στο χωριο Μελανες Ναξου
hosting image
Καλησπερα Αρχοντες
Είσαι Αλεξανδρουπολη;Καλησπέρα σε ολους και Χρόνια Πολλά σε εορτάζοντες και μη.
Άντε και κάτι λίγες έμειναν.