Γιωργο εβαλες το δάχτυλο στην πληγή .Είσαι Αλεξανδρουπολη;
Ω ναι! το επιβεβαιώνω και 'γω...ούτε να το βλέπεις δε θες...Μόλις επέστρεψα απο μια επίσκεψη στην οποία είχαν πάλι παιδάκια πρόβατο.Επειδή όμως πρόβατο δεν τρώω έφυγα και ήρθα να δω τι κάνετε.
Ω ναι! το επιβεβαιώνω και 'γω...ούτε να το βλέπεις δε θες...
μπράβο ρε φίλε έτσι σε θέλωΜόλις επέστρεψα απο μια επίσκεψη στην οποία είχαν πάλι παιδάκια πρόβατο.Επειδή όμως πρόβατο δεν τρώω έφυγα και ήρθα να δω τι κάνετε.
.μπράβο ρε φίλε έτσι σε θέλω
ντοματούλες με 1.60 να σου στείλω;;;;
έχει και με 1,05 Ινδίας θέλεις;;;;;; .xm..
Κλώσατες να αυγατήσουνε
Αυτές βάλτες εκεί που ξέρεις .Στο τελάρο με τις άχρηστες δηλαδή.έχει και με 1,05 Ινδίας θέλεις;;;;;; .xm.
Πως μιλάς έτσι για την ωραία πόλη που ζει και εργάζεσαι τέκνο μου ;Τελευταίο βράδυ ύπνου στην δροσιά και την ηρεμία, αυριο ξημερώματα δρόμο και κατευθείαν γραφείο, τουλάχιστον γλύτωσαμε ενα βράδυ στο μπουρδέλο κι ας ταλαιποριθουμε αύριο
Την καλύτερη δουλειά θα κάνεις...Επάνω θα ανεβω τέλη Οκτωβρη. Έχω ένα καλό μέρος που περνάνε κάτι φασουλες λίγο πριν τη Μακρη .
σκέψου το 5 στα κιλά δώρο 1 λουκάνικο μεγάλο να το βάλεις εκεί που ξέρεις..στο στρογγυλό ταψί δηλαδήΑυτές βάλτες εκεί που ξέρεις .Στο τελάρο με τις άχρηστες δηλαδή.
Μέχρι πότε έχεις άδεια ;
σκέψου το 5 στα κιλά δώρο 1 λουκάνικο μεγάλο να το βάλεις εκεί που ξέρεις..στο στρογγυλό ταψί δηλαδή
αύριο πάω για δουλειά φίλε
καλό βράδυ σε όλους