Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ψάχνω παιδιά γιλέκο με ιμάντες αλλά να μην έχει πορτοκαλί πάνω.
Θέλω να έχει μπροστά τσέπες για χύμα φυσίγγια και σάκο θηραμάτων πίσω.
Έχει κανένας καμιά πρόταση?
Κώστα τι το θες με ιμάντες και χωρίς πορτοκαλί? Ρωτάω γιατί συνήθως οι ιμάντες βολεύουν στο περπατητό όπου το πορτοκαλί παίζει κανένα ρόλο...
 
Ψάχνω παιδιά γιλέκο με ιμάντες αλλά να μην έχει πορτοκαλί πάνω.
Θέλω να έχει μπροστά τσέπες για χύμα φυσίγγια και σάκο θηραμάτων πίσω.
Έχει κανένας καμιά πρόταση?
Ενα καλο ειναι και του μητσακου που ειδα με τιραντες και χρωμα χακι και πορτοκαλη αν καποιος θελει με καλη τιμη
 
Last edited:
Καλησπέρα μάγκες μου.
Επιστροφή από διήμερο με σκηνή στην Εύβοια.
Η πρόσβαση στην παραλία εξαιρετικά δύσκολη αφού ο φετινός χειμώνας κατέστρεψε όλο τον δρόμο φέρνοντας βράχους , κορμούς δένδρων και το σημαντικότερο , δημιούργησε τεράστια νεροφαγώματα.
Στήν παραλία βρήκα άλλους δύο τρελαμένους , ο ένας με ένα niva και ο άλλος με ένα Terios.
Μέσα Αυγούστου και μία παραλία σχεδόν δικιά μου .

Βραδυνό νανούρισμα με τον ρυθμικό ήχο της θάλασσας και πρωινό ξύπνημα με θέα το ήσυχο Αιγαίο

QNozuC3.jpg


Το απόγευμα είχε ψησίματα στην πιο όμορφη ψησταριά της περιοχής:)

Iqv9aWR.jpg
Λιμνιωνας ? .xm..xm.
 
Καλησπέρα. Σήμερα πήρα τηλ. την ασφαλιστική του αυτοκινήτου που με τράκαρε, και μου είπαν ότι αύριο θα στείλουν πραγματογνώμονα να δει το αμάξι μου (μου ζήτησαν και τους έδωσα τα στοιχεία του συνεργείου που το έχω πάει) να τους στείλει την έκθεσή του για να δώσουν εντολή για επισκευή. Απόψε το επιβεβαίωσα με την εταιρεία πραγματογνωμόνων "Ειδήμων Ο.Ε.", και μου είπαν ποιον έχουν συνεργάτη εδώ στα Χανιά. Το πρωί θα τον πάρω τηλ. να ρωτήσω τι ώρα περίπου θα πάει για να είμαι κι εγώ εκεί.
Αυτό σημαίνει ότι δεν αμφισβητούν την υπαιτιότητα του άλλου οδηγού (του πελάτη τους) αλλιώς τι νόημα θα είχε να στείλουν πραγματογνώμονα;
Έτσι είναι ή μήπως κάνω "όνειρα θερινής νυκτός";;;; Τώρα βέβαια ... αν θα πληρώσουν ... πόσα ... και πότε ... ένας θεός ξέρει!!! Α, η ασφαλιστική είναι κάποια EUROINS ... έψαξα στο ιντερνετ και έχει πολύ γαμάτο site και φαίνεται σοβαρή εταιρεία, αλλά και στο τηλέφωνο μου μίλησαν πολύ ευγενικά ... αλλά απ΄ότι είδα είναι βουλγάρικη κι αυτό δεν μου πολυαρέσει ... .xm..xm.
 
Το απόγευμα πετάχτηκα μια βόλτα στο σκοπευτήριο, γινόταν χαμός ... είχε αγώνα sporting ο Κυνηγετικός σύλλογος, τόσο πολύ κόσμο είχα πολλά χρόνια να δω. Κάθησα καμιά ώρα μόνο, γιατί αρχικά δεν είχα διάθεση να ρίξω, γι' αυτό και δεν είχα πάρει όπλο ... αλλά όσο καθόμουν κι έβλεπα, μου έμπαινε ο διάολος ... να ζητήσω κανένα δανεικό όπλο να παίξω κι εγώ !!! Για να μην υποκύψω στον πειρασμό σηκώθηκα κι έφυγα, προτίμησα να πάω να δω για λίγο τα ανίψια μου.
Α, νωρίτερα είχα μιλήσει και με τον Παπατσαρούχα, μου είπε ότι τελείωνε με το όπλο μου αλλά φεύγει αύριο ξημερώματα και δεν προλαβαίνει να μου το στείλει. Κανονίσαμε να μιλήσουμε ξανά την άλλη Πέμπτη που θα επιστρέψει ... Έτσι κι αλλιώς δεν καίγομαι, ούτε άδεια έβγαλα ακόμη, ούτε είχα σκοπό να πάω κάπου στην έναρξη. Μα κι αν ήθελα, είχα άλλα τουφέκια να κάμω τη δουλειά μου, δεν ήταν απαραίτητο να πάω με το SKB ...;)
Καληνύχτα και καλό ξημέρωμα ...
 
Λιμνιωνας ? .xm..xm.
Οχι Κώστα , ο Λιμνιώνας αν και πανέμορφη παραλία , είναι εύκολα προσβάσιμη στο κόσμο με αποτέλεσμα πολλές φορές να μην βρίσκεις σημείο για να στήσεις την σκηνή σου.
Το μέρος που πάω εγώ λέγεται "Κοκινιάς" και η πρόσβαση είναι εξαιρετικά δύσκολη αφού ο δρόμος είναι ένας ασυντήρητος χωματόδρομος περίπου 10 χλμ , απαγορευτικός για συμβατικά αυτοκίνητα.

http://square.gr/paralia-kokkinia/3402

Καλημέρες και καλή συνέχεια:)
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top