Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα σας ...
Καλημερα.
Στελιο ηρθαν επιτοπου και εβγαλαν φωτογραφιες?
Μονι έτσι υπαρχουν στοιχεία για την παραβαση.
Τις ζημιες τις εκτιμούν για να ξέρουν το κόστος κ ανάλογα να πράξουν.
Εδυ θα μιλήσεις με τους δικούς σου γθα πλήρη φτιάξιμο κ μαμα ανταλακτικα αρκει να εχιυν βγει φωτο που νσ δείχνουν οτι φταίει ο αλλος κ να χουν παρθει καταθέσεις οπιυ ο άλλος παραδεκτηκε.
Εαν το συτοκινητο είναι ενοικιασεως κ δεν ξερεις τον μάστορα πιυ υα το φτιαξει να επιμένεις να μπιυν μαμα ανταλακτικα.
Γιατί αυτοι που ενοικιαζουν συνηθως ζητανε να μην μπουν μαμα γ να πέσει το κόστος κ να παρει κ κατι τις μαύρο ο μαστορας.
Αν υον ξερεις τοτε οκ εισαι χαλαρος.
Φυσικά Χρύσανθε, ήρθαν επιτόπου εκπρόσωποι και της δικής μου ασφάλειας και της άλλης, και φωτογραφίες βγάλανε και τα αυτοκίνητα και τους δρόμους γύρω-γύρω, από κοντά και από μακριά, από όλες τις γωνίες, και αστυνομικός ήρθε και κατέγραψε το συμβάν, κανείς δεν αμφισβήτησε την υπαιτιότητα του Ιταλού, αφού το στοπ είναι εκεί και αρκετά ευδιάκριτο. Δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα ποιος φταίει.
Τους μαστόρους που το πήγαμε τους ξέρω, βασικά τους ξέρει καλά ο κολλητός μου και τους έχουμε εμπιστοσύνη...

Στέλιο καλημέρα. Το κακό με την Euroins είναι πως δεν ανήκει στον φιλικό διακανονισμό. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μπορεί να σου φτιάξουν τα πάντα και να σε πληρώσουν στην ώρα τους αν δεχθούν την υπαιτιότητα αλλά αν δεν την δεχθούν θα περιμένεις πολύ καιρό! Σε κάθε περίπτωση μίλα εσύ με τον ασφαλιστή σου να δεις τι γίνεται. Να ξέρεις ότι οι ασφαλιστές, ακόμα και ο δικός σου, θέλουν να τελειώνουν γρήγορα με τις ζημιές οπότε είναι πιθανό να προτείνουν συνυπαιτιότητα. Σε κάθε περίπτωση αν θες να σε βοηθήσω σε κάτι στείλε μου πμ να τα πούμε. Δουλεύω σε ασφαλιστική, δεν είμαι ασφαλιστής αλλά όπως και όσο μπορώ θα σε βοηθήσω!
Βασίλη σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Πράγματι η Euroins δεν συμμετέχει στον φιλικό διακανονισμό, μου το είπε ο δικός μου από την πρώτη στιγμή. Πάντως χθες που τους πήρα τηλ. δεν φάνηκε να αμφισβητούν την υπαιτιότητα, μου είπαν ότι θα στείλουν σήμερα πραγματογνώμονα και πράγματι πήγε, όπως μου είπαν τα παιδιά από το συνεργείο. Δεν ξέρω τι θα γίνει παρακάτω ... θα δούμε. Αν θέλεις στείλε μου π.μ. το τηλέφωνό σου να σε πάρω κάποια στιγμή ... και περίπου ποιες ώρες είναι κατάλληλα, ώστε να τα πούμε με άνεση και να μην ενοχλήσω.

Καλησπερίζω την παρέα!
Καλησπέρα. Εγώ δεν πήγα ακόμη για την άδεια, αλλά δεν έχω και καμιά διάθεση τώρα. Αυτός ο γ@μημένος Αύγουστος από το κακό στο χειρότερο με πάει!!! Άλλη γκαντεμιά πάλι σήμερα, το μεσημέρι που γυρνούσα από τη δουλειά μου βγήκε ένας που παραβίασε στοπ κι έπεσα πάνω του... Ζευγάρι Ιταλών ήταν με ένα ενοικιαζόμενο Nissan Micra, ευτυχώς τουλάχιστον που δεν είχαμε τραυματισμούς, αλλά τα αυτοκίνητα πάθανε αρκετή ζημιά. Του βούλωσα την πίσω δεξιά πόρτα, αλλά και στο Jimny μου έσπασε ο προφυλακτήρας και το ψυγείο και χυθήκανε τα νερά, και δεν ξέρω τι άλλη ζημιά θα φανεί στην πορεία. Η ταχύτητα ήταν μικρή και δεν άνοιξαν οι αερόσακκοι. Πάντως είναι φανερό ποιος φταίει, (ποιος παραβίασε στοπ, το έγραψε και στο Δελτίο τροχαίου ατυχήματος ο τροχονόμος που ήρθε) ελπίζω να μην έχουμε παρατράγουδα, και να μου πληρώσει η ασφαλιστική του τη ζημιά. Θα δούμε ...
Αφού το πήγαμε στο συνεργείο, με πήγε ένας φίλος μου στο χωριό κι έφερα το αγροτικό, για να μπορώ να κινούμαι, καλά που τόχω κι αυτό...
:(:(:(
Ε...ρε φίλε πως σε παει αυτός ο μήνας...
Να είναι το τελευταίο σου εύχομαι...
Τουλάχιστον η ζημιά ήταν μόνο στις λαμαρίνες...

Τασο, για πολλα χρονια πηγαινα στην εναρξη με τον πατερα μου, ή συναντιομαστε εκει. Απο το 2008 που σταματησε, δε μου κανει την ιδια αισθηση, δεν το περιμενω πως και πως σαν και πριν. Εστω και ετσι ομως, τον εβλεπα που περιμενε να του πω τι εγινε, τι ειδαμε. Ακομα και στο τελος, μερικες μερες πριν φυγει, με ρωταγε αν θα βγαλω αδεια και που σκεφτομαι να παω. Πρωτα βγαινει η ψυχη λενε, και μετα το χουι...
Βίκτορα και 'γω γι'αυτες τις στιγμές με τον πατέρα μου και ένα αγαπημένο μπάρμπα -στους οποίους χρωστάω πολλά ως προς την καλλιέργεια της κυνηγετική κουλτούρα και την κυνηγετική παιδεία που μου δίδαξαν- πάω για κάνα 10ήμερο στην Κέρκυρα στα περάσματα του Σεπτέμβρη...
Κάθε φορά που τελειώνει η άδεια και φεύγω, ''τρέμω'' στην ιδέα μήπως και είναι η τελευταία φορά...
Με το χρόνο όμως δεν μπορεί να τα βάλει κανένας...
Καλησπέρα μάγκες μου.
Επιστροφή από διήμερο με σκηνή στην Εύβοια.
Η πρόσβαση στην παραλία εξαιρετικά δύσκολη αφού ο φετινός χειμώνας κατέστρεψε όλο τον δρόμο φέρνοντας βράχους , κορμούς δένδρων και το σημαντικότερο , δημιούργησε τεράστια νεροφαγώματα.
Στήν παραλία βρήκα άλλους δύο τρελαμένους , ο ένας με ένα niva και ο άλλος με ένα Terios.
Μέσα Αυγούστου και μία παραλία σχεδόν δικιά μου .

Βραδυνό νανούρισμα με τον ρυθμικό ήχο της θάλασσας και πρωινό ξύπνημα με θέα το ήσυχο Αιγαίο

QNozuC3.jpg

Το απόγευμα είχε ψησίματα στην πιο όμορφη ψησταριά της περιοχής:)

Iqv9aWR.jpg
Μπραβο ρε Διονύση... μερακλης είσαι!!!!
Αυτά είναι που πραγματικά αξίζουν!!!
Κλαει η μανα του Digweed... .hair..sarcastic..sarcastic.
.xm.Να υποθέσω οτι το γραμμα που λείπει απο την 1η λέξη είναι το (ι) και όχι το (ν)....buy..sarcastic.
Ετσι οπως ειμαστε πλεον ολοι οι φιλοι, τα πειραγματα κ αυτα που αγαπαμε μας εμειναν για μην χανουμε το κεφι μας... .sarcastic.
Ο Γιωρικας ο καλλικας.... .RESPECT..sarcastic.
Οσο για τις (φιλικές) κοντρίτσες αλλά και τη φιλία που έχετε με το Γιώργο, πιστεύω να έχετε καταλάβει ότι τη ''γουστάρω'' πολύ....
μπράβο σας ευχομαι να παραμείνει έτσι για πάντα....well done.
Έλα ρε Στέφανε που είσαι , τι γίνεται; :)

Ναι το θυμάμαι φίλε που το είχες. Σε έχει βολέψει? Επειδή θυμάμαι κυνηγάς φάσσες. Οι τιράντες είναι πολύ χοντρές;;
Κώστα το ΑΕΤΟΣ το έχω και έχει αφρολέξ στις τιράντες και τις ''νιώθεις'' λίγο στην επώμιση...
Κατα τ' αλλα είναι πολύ ανθεκτικό και πολύ προσαρμόσιμο χάρη στους ιμάντες...

Εψαχνα να βρω και της dispan όπως του Ευριπίδη, αλλά είναι λίγο σπάνια (δυστυχώς) τα ρούχα της πλέον στα καταστήματα της επαρχίας...

.xm.Να υποθέσω οτι το γραμμα που λείπει απο την 1η λέξη είναι το (ι) και όχι το (ν)....buy..sarcastic.
.very funny. .very funny. .very funny.
Α, ρε Σπύρο ... τι πρόσεξες ... είσαι φοβερός !!! .big smile.
Πάντως ... αν μοιάζει στο γιο της - για τον Digweed λέμε - αν είναι έτσι ευτραφής και ζουμπουρλή, δηλ. το τρώει όοολο το φαί της, τότε πιο πιθανό μου φαίνεται το γράμμα να είναι το (ν) παρά το (ι) ...
.sarcastic. .sarcastic. .sarcastic.

Παρήγγειλα τελικά το αετός και αν έχω θέμα με τις τιράντες θα τις πατεντάρω και ότι πορτοκαλί δε βγαίνει θα ραφτεί από πάνω χακί. :)

.exciting.

Μαλακία έκανες.
Εγω για την έναρξη που έχει και ζέστη ,πήρα κάτι καλύτερο και ποιο χρήσιμο ....

13934567_10210455707653599_2640642147662191680_n.jpg

Moλις πριν λιγο επεστρεψα απο ολοημερο μπανιο στο Κεδροδασος. O κοσμος γεματος ωραια κ..λαρακια και φυσικα το οφθαλμολουτρο πηγαινε συννεφο. Σε καποια φαση περανε 2 δεκοχτουρες με τσαλιμια αναμεσα στα κεδρα, και γυρναει και μου λεει ενοχλημενη η κοπελα που ηταν μαζι μου, "Μπορω να μαθω τι κοιτας με τοση επιμονη;"

Ρε γαμωτο σκεφτηκα, τοση ωρα κοιταω δεξια αριστερα, σημασια δεν εδωσε, μολις περασαν οι δεκαοχτουρες βρηκε να κανει ζηλιες...

Moλις πριν λιγο επεστρεψα απο ολοημερο μπανιο στο Κεδροδασος. O κοσμος γεματος ωραια κ..λαρακια και φυσικα το οφθαλμολουτρο πηγαινε συννεφο. Σε καποια φαση περανε 2 δεκοχτουρες με τσαλιμια αναμεσα στα κεδρα, και γυρναει και μου λεει ενοχλημενη η κοπελα που ηταν μαζι μου, "Μπορω να μαθω τι κοιτας με τοση επιμονη;"

Ρε γαμωτο σκεφτηκα, τοση ωρα κοιταω δεξια αριστερα, σημασια δεν εδωσε, μολις περασαν οι δεκαοχτουρες βρηκε να κανει ζηλιες...

επρεπε να της πεις εσενα τρυγονα μου
.very funny..very funny.

.very funny. .very funny. .very funny.
Α, ρε Σπύρο ... τι πρόσεξες ... είσαι φοβερός !!! .big smile.
Πάντως ... αν μοιάζει στο γιο της - για τον Digweed λέμε - αν είναι έτσι ευτραφής και ζουμπουρλή, δηλ. το τρώει όοολο το φαί της, τότε πιο πιθανό μου φαίνεται το γράμμα να είναι το (ν) παρά το (ι) ...
.sarcastic. .sarcastic. .sarcastic.
Λες ρε Στέλιο να ''πυροβολάει'' γρηγορότερα απο το γιό της...
Στην περιπτωσή της όμως η μυρωδιά της ''καμένης μπαρούτης'' θα' ναι ανυπόφορή....sarcastic.
Μαλακία έκανες.
Εγω για την έναρξη που έχει και ζέστη ,πήρα κάτι καλύτερο και ποιο χρήσιμο ....

13934567_10210455707653599_2640642147662191680_n.jpg
Πες μου οτι έχει και κρεμασταρια για τα κοψίδια?.sarcastic.

Τελικά ,δεν ξέρουν ουτε τι να ζηλέψουν .

επρεπε να της πεις εσενα τρυγονα μου
.very funny..very funny.

Δεκαοχτούρες ή ... δεκαοχτάρες ;;;;;;; ;)
.sarcastic..sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back