Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπερα στα παληκαρια
Καλησπερα ξενυχτι ,νεε αρρωστε τις υπαιθρου,καλως ωρισες στην οικογενοια μαζι με την κουταβα σου γρηγορα με αδεια ,κανονι,σημερα βαπτιστικες και το πρωτο πουλι που θα θηρευσεις εχει ΣΚΑΛΠ,ΚΑΙ ΒΑΨΙΜΟ.

Καλησπερα ξενυχτι ,νεε αρρωστε τις υπαιθρου,καλως ωρισες στην οικογενοια μαζι με την κουταβα σου γρηγορα με αδεια ,κανονι,σημερα βαπτιστικες και το πρωτο πουλι που θα θηρευσεις εχει ΣΚΑΛΠ,ΚΑΙ ΒΑΨΙΜΟ.
Ευχαριστω Λεωνιδα νασαι καλα αδελφε,,,,.ha ha ha.

Σπυρο θελω την συνταγη
Δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο Κώστα...
Υλικά:
1 κονικλας κομμένος σε μερίδες.
1 κρεμμύδι.
1,2 σκελίδες σκόρδο.
1 δαφνόφυλλο.
4,5 κόκκους μπαχάρι.
2 ποτήρια νερού λευκό αρετσίνωτο κρασί.
1 λεμόνι.
ρίγανη.
θρούμπα.
αλατι.
πιπέρι.

Σε μια κατσαρόλα καις ελαιόλαδο (και μόνο ελαιόλαδο) και τσιγαρίζεις πρώτα το κουνέλι, μέχρι να πάρει χρώμα έντονο καραμελί, απ' ολες τις μεριές.
Τραβάς το κουνέλι και ρίχνεις το κρεμμύδι ψιλοκομμένο στο χέρι (όχι στο μπλέντερ) μαζί με το σκόρδο, το δαφνόφυλλο, το μπαχάρι και το πιπέρι.
Αφού γυαλίσει το κρεμμύδι και βγαλουνε τα μπαχαρικά το άρωμα τους ρίχνεις το κρασί και ξύνεις με μια ξύλινη κουτάλα τον πατο της κατσαρόλας να βγούν αυτά που έχουν κολλήσει από το τσιγαρισμα.
Κατόπιν ρίχνεις το κουνέλι, μια καλή δόση ρίγανης και θρούμπας και αφήνεις να πάρει μια βράση με το κρασί.
Μόλις εξατμιστεί το κρασί ρίχνει αλάτι και νερό μέχρι να σκεπαστούν τα κομμάτια και χαμηλώνεις τη φωτιά να σιγοβρασει.
10-15 λεπτά πριν στύψει το φαΐ, στύβεις το λεμόνι και το ανακατεύεις με λίγο ελαιόλαδο να γίνει ένα πηχτό λαδολέμονο και το ρίχνεις στην κατσαρόλα με μια πρέζα ρίγανη.
Αφήνεις να μελώσει και καλή όρεξη!

Το μυστικό είναι στην καλή ρίγανη και θρούμπα...

Last edited:
Ωρε Λεωνιδα, με σένα που έμπλεξε ο Δημήτρης τον βλέπω Ινδιάνο ιχνηλάτη-κυνηγό...

Δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο Κώστα...
Υλικά:
1 κονικλας κομμένος σε μερίδες.
1 κρεμμύδι.
1,2 σκελίδες σκόρδο.
1 δαφνόφυλλο.
4,5 κόκκους μπαχάρι.
2 ποτήρια νερού λευκό αρετσίνωτο κρασί.
1 λεμόνι.
ρίγανη.
θρούμπα.
αλατι.
πιπέρι.

Σε μια κατσαρόλα καις ελαιόλαδο (και μόνο ελαιόλαδο) και τσιγαρίζεις πρώτα το κουνέλι, μέχρι να πάρει χρώμα έντονο καραμελί, απ' ολες τις μεριές.
Τραβάς το κουνέλι και ρίχνεις το κρεμμύδι ψιλοκομμένο στο χέρι (όχι στο μπλέντερ) μαζί με το σκόρδο, το δαφνόφυλλο, το μπαχάρι και το πιπέρι.
Αφού γυαλίσει το κρεμμύδι και βγαλουνε τα μπαχαρικά το άρωμα τους ρίχνεις το κρασί και ξύνεις με μια ξύλινη κουτάλα τον πατο της κατσαρόλας να βγούν αυτά που έχουν κολλήσει από το τσιγαρισμα.
Κατόπιν ρίχνεις το κουνέλι, μια καλή δόση ρίγανης και θρούμπας και αφήνεις να πάρει μια βράση με το κρασί.
Μόλις εξατμιστεί το κρασί ρίχνει αλάτι και νερό μέχρι να σκεπαστούν τα κομμάτια και χαμηλώνεις τη φωτιά να σιγοβρασει.
10-15 λεπτά πριν στύψει το φαΐ, στύβεις το λεμόνι και το ανακατεύεις με λίγο ελαιόλαδο να γίνει ένα πηχτό λαδολέμονο και το ρίχνεις στην κατσαρόλα με μια πρέζα ρίγανη.
Αφήνεις να μελώσει και καλή όρεξη!

Το μυστικό είναι στην καλή ρίγανη και θρούμπα...
Σε ευχαριστω ηδη καταγραφηκε στον σκληρο δισκο .well done.

καλησπέρα σας καλοί μου φίλοι :)
Παρότι ειδαμε κατι λιγα πουλιά,εχω την εντύπωση πως θα φύγουμε με το ένα και μοναδικό πουλί του Πανούτσου.
.sarcastic.
το δικό σου το έχεις μόνιμα Τζουμέρκα;;;;; .yel.
Μετά απο ψαξιμο σε γνωστούς και φίλους κανενα συνεργείο ανοιχτό πριν το τέλος του μήνα
πανε και οι διακοπές

Τι camel trophy λακκούβα στο Καματερό σε δρομο χωρίς φωτισμό
φωτιές ζημιές δεν σε τρομάζουν...πήγαινε και χωρίς αυτοκίνητο να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις :)

Ευχαριστω Λεωνιδα νασαι καλα αδελφε,,,,.ha ha ha.
πως βρίσκεστε όλοι οι βαρεμένοι δεν το έχω καταλάβει .yel..sarcastic.

Έμεινα μπουκάλα για αύριο.Έχω τόσο όρεξη για κυνήγι που με βλέπω να πηγαίνω μόνος μου. Απο ωροπό μεριά τι λέει ρε παίδες? Έχει δει κανένας αν παίζει τίποτα μην τραβιέμαι τσάμπα?
Έχει μπεί και η γυναίκα στον μήνα για να γεννήσει, σήμερα ήμουν με το κυνητό στο χέρι μην χτυπήσει. Και αύριο έτσι με βλέπω.sarcastic..hit..hit..

Έμεινα μπουκάλα για αύριο.Έχω τόσο όρεξη για κυνήγι που με βλέπω να πηγαίνω μόνος μου. Απο ωροπό μεριά τι λέει ρε παίδες? Έχει δει κανένας αν παίζει τίποτα μην τραβιέμαι τσάμπα?
Έχει μπεί και η γυναίκα στον μήνα για να γεννήσει, σήμερα ήμουν με το κυνητό στο χέρι μην χτυπήσει. Και αύριο έτσι με βλέπω.sarcastic..hit..hit..
Το νου σου μη σπάσουν τα νερά και μετά δεν ξεπλένεσαι με τίποτα. .sarcastic.
Αντε με το καλό Βασίλη .

Με το καλό να γεννηθεί Βασίλη, φορτισε το κινητό και πήγαινε........sarcastic.

Καλησπέρα στην παρέα.

Έναρξη και δεν ένιωσα τίποτα. .hit.
Δυστυχώς δεν προλαβαίνω τα πρωινά γαμώτο.
Η έναρξη όμως για παπάκια είναι κοντά ( θα πάω για μπανιστήρι ντροπιάρικων πριν ανοίξει το παπί να δω τι παίζει) , έτσι να έχουμε κάτι να τφεκάμε μέχρι να έρθουν τα τσικ τσικ και τα μπλε ανώμαλα πουλιά..hunter.1

Σας καληνυχτίζω πάω βολτούλα προς Πήλιο.:)

καλησπέρα σας καλοί μου φίλοι :)

το δικό σου το έχεις μόνιμα Τζουμέρκα;;;;; .yel.
πως βρίσκεστε όλοι οι βαρεμένοι δεν το έχω καταλάβει
.yel..sarcastic.
Συμβαίνει τίποτα κύριος ; .lazy.
Μήπως γουσταρίζεις να έρθω αύριο να σε κοντακιάσω ; .smashfrak..vah.

Καληνυχτίζω την παρέα!
Να ευχηθώ ξανά καλή κυνηγετική χρονιά σε όλους μας...με υγεία και καλά, ασφαλή κυνήγια!!!
Έχει μπεί και η γυναίκα στον μήνα για να γεννήσει, σήμερα ήμουν με το κυνητό στο χέρι μην χτυπήσει. Και αύριο έτσι με βλέπω
Βασίλη η ώρα η καλή!!!

Status
Not open for further replies.
Back