Τελικά πήρα το πλάγιο παραμασχαλα μπηκα στην κτελουμπα και κατηφοριζω για Πάτρα. Σιγα μην αφησω το τρυπιο καρτερ να μου χαλάσει τις διακοπές..... Περιμενω προτάσεις για κυνηγότοπο πέριξ της Πάτρας. Φώτης ακούει;
.cool.Γνωστό τρυγονομερος (για περασματα όμως) ειναι στον Αραξο, αλλιως πρεπει να ξεμακρυνεις.
Στέλιο ευτηχως γι'αυτες που είχες το μνημόσυνο και γλίτωσαν αυτές το δικό τους..............Καλησπέρα. Καλή κυνηγετική χρονιά σε όλους. Μπράβο σε όσους έκαναν έναρξη, είτε επιτυχημένη είτε όχι. Και του χρόνου με υγεία! Και σε όσους δεν βγήκαν, για οποιοδήποτε λόγο (κι εγώ μεταξύ αυτών), ... υπομονή, έχουμε καιρό ...
Σήμερα πρωί-πρωί μόλις ξύπνησα στο χωριό, δυο κουρούνες μου κάνανε πλάκα πάνω από την αυλή μας ... Λες και με προκαλούσαν ... να γίνω "2 φορές παράνομος", αφού ούτε άδεια έχω βγάλει ακόμη, ούτε η περιοχή του χωριού μου ανήκει στις "ζώνες διάβασης" ... Για μια στιγμή μου πέρασε από το νου να ξεκρεμάσω το baikal από τον τοίχο να τις κεράσω ... αλλά μετά λέω, δε γ...έστε, που θα μου πάτε θα σας πετύχω άλλη φορά ... Είχα να πάω και στην εκκλησία σε ένα μνημόσυνο ... .buy.
Χαιρετώ την παρέα!
Εναν καφέ είπαμε να πιούμε με το Χρήστο (manthoscc), με θέα τη λίμνη, προκειμένου να γνωριστούμε και από κοντά, 2,5 ώρες πως περάσανε ουτε που το κατάλαβα...
Επόμενο βέβαια ήταν, αφού ο Χρήστος είναι ένα συγκροτημένο άτομο, με άποψη τεκμηριωμένη και πολύ ευχάριστη παρέα!
Η κουβέντα, βέβαια, περιστράφηκε, κυρίως, γύρω από την κυνηγεσία, την οπλοτεχνία, την βλητική και τα φυσίγγια και ανταλλάξαμε ενδιαφέρουσες απόψεις...
Σίγουρα θα επαναληφθεί η συνάντηση, όταν ο Χρήστος ξανανέβει Γιάννενα με ανταλλαγή βροντωδών, πλέων, απόψεων επί του κυνηγετικού πεδίου....shoot.
Πήρα και το δωράκι μου, που έχει ξεχωριστή αξία για μενα, μιας και είναι ιδιοκατασκευή απο τα μερακλίδικα χέρια του Χρήστου...
Χρήστο σ' ευχαριστώ και είς το επανιδείν...
Καληνυχτίζω την παρέα και πάω για τα κοτέτσια .
Κλεφτοκοτα